Tai va. Dziudo yra mano propaguojama sporto šaka. Treniruojuosi jau nuo 6erių metų. Gal yra daugiau žmonių lankančių ar lankiusių ši sportą, o gal tiesiog prijaučiančių jam?
Tai va. Dziudo yra mano propaguojama sporto šaka. Treniruojuosi jau nuo 6erių metų. Gal yra daugiau žmonių lankančių ar lankiusių ši sportą, o gal tiesiog prijaučiančių jam?
Karas - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.
Lankiau tikrai patiko, neskaitant oirmos savaites kai po treniruociu raumenis tiesiog plese..Nei atsisest nei atsiguolt nesudejavus
;D Gal del to ir nustojau lankyt nezinau...turbut ir vel kalta mano valia
;DDD
![]()
Spoileris:
Dziudo ištikrųjų reikalauja didelių fizinių pastangų. Tai savotiškas psichologinis išbandymas. Dažnai tiesiog tingiu eiti į treniruotę, nes žinau kad kažką skaudės, treneris rėks ar šiaip, reiks užpakalį pakrutint ;D
Karas - tai apgaulės kelias.Todėl, jei ką ir sugebi, tai vis tiek rodyk, jog nesugebi.
Malonu matyti kovos menu atstova ,kaip manote ar siuolaikinis dziudo tapdamas olimpine sporto saka , nutolsta nuo savo tradicines prigimties ir dvasios , ar tai tik i nauda , nes atsiranda daugiu dziudoku visame pasaulyje ,turiu omeny ,kai dziudo suvokiamas kai kompetitivus sportas?![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]Welcome to the Master plan