Paskutinį kartą taisė Sable : 2009-02-01, 01:33

Dramatiškumas ir emocionalumas,undoubtebly CG-R2,o vat išbaigtumo skiltis niekaip netinka šiam anime,tai visi ir pripažins,ko ne vsi OVA'ų laukia.O dėl įsimintinumo galiu pasakyti,kad kiekvienas anime iš pasiulytų daugiau ar mažiau įsimintinas yra,kitap nebūtų patekęs į kandidatų sąrašą,man svarbiausios vertinimo kriterijos:emocialumas ir dramatiškumas,taigi Code Geass R2.
"1,000 years from now there will be no guys and no girls, just wankers.
Sounds great to me - trainspotting (D.Boyle)."

atrodo CG R2 bus geriausia
[SIGPIC][/SIGPIC]

Balsavau už Kurozuka - tkrai netikėtai baigėsi![]()
Jei mėgsti fantastiką (nesvarbu ar sci-fi ar fantasy) užeik čia
[2010.01.21 15:03:03] Rain Dragon: šiaip tu gi pradedantysis rašytojas, tai dalių trumpumas yra atleistinas~
Code Geass R2
[SIGPIC][/SIGPIC]
Pabaiga buvo nuostabi,jau maniau Leluoch'as mirė,bet kur tau
,"MIRĖ" prieš viso pasaulio auditoriją
...
Ir tepė slides kartu su C.C.
Manau bus 3 sezonas,praėjus keliolikai-keliaisdešimt metų,vėl prasidės karai ir taip toliau...
Bus metas pasireikšti Zero-tikrajam
Tikėkimės kad nevers laukti kokius 5 metus
P.S.Čia ne spoileris,o mano asmeninė nuomonė.
Paskutinį kartą taisė AKUJI-SAN : 2009-02-02, 20:51

Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto: Natsu no Sora, nes tokio tipo anime tokios pabaigos tikrai nelaukiau, bet svarbiausia, kad viskas netgi labai gerai įsipaišė į bendrą vaizdą.

Žinoma Code Geass R2.. Nors visas sezonas buvo gan sumautas, bet pabaiga pribloškė![]()
Code Gess R2 be konkurencijossiaip teko asarele nurident gale, kas labai retas atvejis apskritai motion picture ziurejime, bet va CG priverte
ech, jega. Mano balsa gauna tikrai
![]()
Nesamone, o ne pabaigaTurejo viskas baigtis graziai ir laimingai. Bet vistiek Code Geass.
Mėgstami