Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2009-02-01, 21:04

Žinoma, kad Code Geass, man jis tikrai patiko visi tie kostiumai, jie mažai kito per abu sezonus, bet išliko gerai atrodantys ir unikalūs nei kiti gundamai, kurių prisižiūrėjau![]()
If you tie me down and trap me
Then the love is also tied down
The future is also tied down
It can’t grow anymoreSHINee- Lucifer

Code Geass R2,labai vaizdžios mechos ir euforiškai nupieštos,atrodo tarsi kažkokie dievai,bent man kartais taip pasirodydavo bežiūrint anime.Bet kokiu atveju šio anime priešimas gražus,tai kodėl mechos nebegali tokiomis būti?
"1,000 years from now there will be no guys and no girls, just wankers.
Sounds great to me - trainspotting (D.Boyle)."

Code Geass mecha elementai vietom tikrai netradiciniai, bet kaip bebūtų man mechų pateikimas pasirodė daug išvaizdenis, įspudingesnis ir įdomesnis anime: Macross Frontier. Taip pat tiesiog stulbinančios ir nuostabiai pateiktos jų kovos.
Keletas ištraukų:
Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2009-02-01, 01:47

Atsiprasant... Kur Gundam 00?

na suprantu kad Kemeko DX mecha bet sitas anime tikrai nebus geriausias(atrodo jam pasiseks jei gaus bent viena balsa) ir dar ypac pries code geass ir jei dar butu gundam tai isvis sakes butu
[SIGPIC][/SIGPIC]

Kadangi esu Macross fanas tai balsuoju už Macross Frontier

Macross, del daugeliu priezasciu... Siaip Code Geass'e mecha ten atliko tik papildoma vaidmeni, manau be sio zanro jis galetu pilnai issiversti, o vat Macross'as be mechos visiskai nesiziuretu...
![]()
![]()

Macross Frontier - cia praktiskai nebuo is ko rinktisvienintele tikra mecha .
tik wa nesuprantu kodel nera gundma 00 kaip jis gali buti per senas ? praeitas metais rinkimuose jo nebuvo nes jis dar nesibaiges buvo , o siem metam per senas jau ? Bet tai nuomones vistiek nebutu pakeite , taciau macros bent turetu bent kiek vertesni konkurenta nei dabar .

Kaip tai nebuvo? O kas čia http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=2250? Naujas bus 2009 rinkimuose. Jei aišku darysim...![]()
Pasigedau Gundam 00. TIkrai manau verciausias butu. Bet kad jo nera lieka tai lieka CG2.
Mėgstami