gal kas zada cosplayint K-ON? O gal yra norinciu prisijungt? jau turim Mio ir Yuijei atsirastu norinciu kooperuotis rasykit i skype egle_valeckaite
![]()
gal kas zada cosplayint K-ON? O gal yra norinciu prisijungt? jau turim Mio ir Yuijei atsirastu norinciu kooperuotis rasykit i skype egle_valeckaite
![]()
...second shot can end the war...

Visdar ieskau zmoniu, kurie cosplayintu ka nors is anime BLEACH per nowJapandrauge juk butu smagiau
mane galite rasti:
1. rasant zinute cia
2. skype: katyte_sen

Hey, as isitikinusi 70 % kad is Kuroshitsuji veikeju busiu vienintele![]()
Bet Del visa ko, kad vienai nesibastyti>>
IESKAU VEIKEJU IS "KUROSHITSUJI"
Mano kontaktai:
UZDARYTAS
Paskutinį kartą taisė Cere : 2010-01-18, 19:36 Priežastis: cosplay jau praejo, laukiam kito. ^^
Sveiki, ieškau artėjančiui žiemos coslpay mergaičių ir berniukų kurie norėtu prisidėti šokti ir sukurti Cosband'o komanda, o koks anime spresime kartuRašykite arba į PM arba į mano skype: black_xewe. Taigi, laukiu jūsų žinučių. Tikiuosi atsiras norinčių
![]()
![]()
Olasai, kas tau pasakė, kad žiemos cosplay nebus?

Ieškome žmonių, norinčių cosplay'inti "Lineage 2" personažus, pasirinkome šį online žaidimą todėl, kad jame abstu įvairiausių kostiumų, ginklų, aksesuarų, šukuosenų ir pan.. Galima pasirinkti šias rūšis: elfų (elf), tamsiųjų elfų (dark elf), orkų (orc), dvarfų (dvarf), kamaelių (kamael) ir taip pat žmonių (human wizard, human fighter). Būtų malonu, jei prie mūsų prisijungtų iniciatyvūs žmonės, norintys rengti bendrą pasirodymą, prisistatymą ir nepavestų komandos. Šiuo metu mūsų cosband'e 5 nariai, kurie tikiuosi jais ir liks... Taigi, jei norite prisijungti prie mūsų, ar sužinoti daugiau parašykite man į privatą. Taip pat galėsiu atsiųsti visų galimų kostiumų paveikslėlius. Laukiame jūsų!![]()

Sveiki
noreciau pasiulyti prisijungti prie kuriamo anime AMATSUKI cosbando, kol kas yra tik vienas narys (as). Veikeju kostiumai kiek panasus i 18 - 19 amziaus Japonijos apranga, su atitinkamomis sukuosenomis. Ieskomi personazai butu:
Kuchiha (uzimta),Tokidoki Rikugō, Kon Shinonome (kadidatas yra), Shamon, Heihachi, Ginshu, Shinshu, Bonten, Tsuruume, Kurotobi.
su manimi galite susisieki parase privacia zinute, skype: katyte_sen
p.s jei prisijungi norinciu nebutu, tada as siulausi i Naruto (kaip Kurenai) ar Bleach (kaip Mayuri arba jei labai reiketu Orihime) cosbanda![]()
Paskutinį kartą taisė neko_pari : 2009-09-13, 11:52
Mėgstami