Ieskau Vampire Knight cosband

Kol kas nieko neieškom, bet pranešu jog surinkom Kuroshitsuji cos-bandą.
Personažai:
Sebastian Michaelis
Ciel Phantomhive
Meilin
Bardroy
Lau
Undertaker
Ranmao
Drocell Cainz
Angelina Durless (Madam Red)
Elizabeth Middleford
William T. Spears
(^^,)
Inhumane & Beautiful
Will shoot cosplay on free time :3 // Laisvalaikiu mielai pafotografuočiau kosplėjus Vilniuj ;3 [PM me]
[V OTAKU!] team yeah \m/

Sveikuciai,
Ieskau komandos kitam cosplay!
Kaip maciau (ar nemaciau) niekas nei per visus cosplay ar siame forume nera dare vieno labai gero anime X-1999 pasirodymo. Jei kas matete ar girejote apie si anime ar bent skaite manga, noreciau kad parasytumete man i skype (dova200) ir gal sugalvosim ka tikrai nerealaus~! Beje, vienas personazas (Hinoto) jau uzimtas
P.S. esu is vilniaus, tai jei kas bus is kito miesto ir prisijungs prie sio anime cosplay pasirodymo, gal suveiksiu nakvyne
P.S.S. Tik rimti siulymai, neapsisprendusiu prasyciau nerasyti (gomenn~~ :P)
Paskutinį kartą taisė meskiukas : 2010-01-08, 23:28
Is nepopuliarių anime personažų kasdienybės:
~What are we going to do tonight?
~The same thing we do every night - try to take over the fan girls

Inhumane & Beautiful
Will shoot cosplay on free time :3 // Laisvalaikiu mielai pafotografuočiau kosplėjus Vilniuj ;3 [PM me]
[V OTAKU!] team yeah \m/

Ieshkau 2010 metu vasaros antrajam Vilniaus NowJapan renginiui cosband is anime SHANGRI-LA http://www.animefreak.tv/watch/shang...ed-online-free
Ieshkoma:
Mikuni
Kuniko
Momoko
Karin
Kuo anksceu apsireiksite tuo bus geriau, padesim su kostiumais, plaukais ir t.t., gal sugalvosime etiuda. ^^ (happy*!)
NEIESKOMA
Paskutinį kartą taisė *Cere-chan~ : 2010-04-05, 13:51 Priežastis: C'mon ppl, mazai kas zino sita anime
because we <3 J.action
I'm addicted to you, don't you know that you're toxic?

Sveiki,
Ieškome žmonų, norinčių prisijungti prie kuriamos "Rozen Maiden" anime cosplay komandos. Pagal galimybes ir darbą, esame užsibrėžę tikslą pasirodyti kitų metų vasaros cosplay renginyje (žinoma, jei bus noro ir viskas gerai klosis, tai dalyvautume iš šiuometiniame NowJapan). Gamybos darbai jau kiek pajudėję iš vietos, pasirodymo taip pat. Esami personažai: Shinku, Suiseiseki (aš), Souseiseki (šiuo metu kybo ant kabliuko, tad dar galima ir ją cosplayint). Taipogi, esu iš Klaipėdos ir dvi merginos iš Gargždų, tad susitinkame Klaipėdoje, tačiau niekas neprieštarauja, jei esate iš kokio kito kampo.
Čia visų pagrindinių lėlių kolekcija (Suigintou, Shinku, Suiseiseki, Souseiseki, Hina Ichigo, Kanaria, Kirakishou, Barasuishou):
P.S. Daugiau Rozen Maiden veikėjų ->čia<-
Jeigu kas susidomėjote, rašykite man asmeninę žinutę (PM) arba Skype - sidux777.

Sekančiam NowJapan būtu smagu surinkti Bleach komandą!
Yra laukiami visi, ir espados ir shinigami'ai turintys noro ir minčių - šokio, cosband pasirodymo arba etiudo kūrimui.
Pranešu jog yra viena cosplayer'ė Halibel (aš).
Jeigu kas nors turite suformuotą Bleach'o komandą , su mielu noru prisijungčiau.
Jeigu susidomėjote, rašykite į pm. :>
![]()

A bold choice for a cosplay.Tikrai tikiuosi kad koastiumas bus geras
![]()
Cosplay 4 evar <-- JOIN HERE
![]()
Of all the things I've lost - I miss my mind the most
All bannanas in the world - unite!!!

Tikiuos kad kostiumas pavyks. Bet atleiskite, viskas bus kiek uždariau![]()

Oho geras. Aš tokio tipo "sijonuką" turiu, tik kad ganėtinai peršviečiamas, nesiryžtu Yuffie pasiūlyt paskolint.
Ir manau, gerb.Wishmaster, kad tokio fanserviso kaip parodėt negausite, maximum tokį turbūt xD
Spoileris:
Sykiu turiu pasiūlymą dėl komandos, gal kas nors, berniukai, apsiimtų rinkti SENGOKU BASARA cosbandą? Ten tokie gražuoliai samurajai.
Paskutinį kartą taisė Futari : 2010-01-10, 22:27
NowJapan was a blast!
Visi, kam moterų teisės yra anekdotas, ain't worth my respect

http://media.photobucket.com/image/h...ahime.jpg?o=13
manau Wishmasteris toki tiketusi isvyst. ;D
because we <3 J.action
I'm addicted to you, don't you know that you're toxic?

Gah! nesimosikuokit tokiais paveikslėliais x(!
Mano noras būt Halibel blėsta xD sakau - nusivilsit, jokių apnuogintu papų nebus
Gerai ,baigiam apie apie šitą dalyką, labai offtopic mes čia. ;DDDDD

Aš tikiuosi pamatyti gerą, kokibišką cosplay, už kurį negaila būtų atiduoti prizinę vietą. Mergina, vaidinanti Halibel, turi turėti ne tik gerą figurą, bet ir auksines rankas ir aštrų protą - ne kiekvienam išeis pagaminti toki kostiumą, kad visur viskas laikytusi ir kad mes,organizatoriai, rengenio vydury nepaprašytumem jos išeiti, nes ji savo kostiumo atvirumu traumoja ten susirinkusių nepilnamečių psichiką.
Cosplay 4 evar <-- JOIN HERE
![]()
Of all the things I've lost - I miss my mind the most
All bannanas in the world - unite!!!

Eyyo,
Kas nori prisidėti prie Disgaea renkamo teamo? Game ir Anime charai, kurių yra daaaug O.o . Dėl more info. man į PM.
http://www.animenewsnetwork.com/ency...me.php?id=6094
Paskutinį kartą taisė Shary : 2010-01-18, 21:46

su mielu noru prisijungčiau prie tų, kuriems reikia narių, nes pati kažkaip neapsisprendžiu ir labai nedrąsu, nes pirmas kartas, bet esu pasiryžus viskam.
P.s.: Esu aukšt, pusilgių plaukų.
Paskutinį kartą taisė sesilily : 2010-01-15, 20:36 Priežastis: papildoma info
Bookmarkai