Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: Ar dalyvausite KOI Cosplay :3 ?

Balsavo
351. Jūs negalite čia balsuoti
  • Dar klausiat? Žinoma! Ir atsivesiu visus draugus!

101 28.77%
  • Dalyvausiu kaip cosplay'eris

40 11.40%
  • Būsiu žiūrovu

96 27.35%
  • Umm, dar nežinau

59 16.81%
  • Neateisiu

55 15.67%
Puslapis 26 iš 28 PirmasPirmas ... 162425262728 PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 401 iki 416 iš 442

Gija: KOI Cosplay :3

מיד

Airiz avataras
    Įstojimo data
    2004 01 09
    Vietovė
    Hunter's Village
    Įrašai
    2.306
    Padėkos
    158
    Dėkojo 666 kart 249 žinutėse
    Reputacija
    87
    Ajajai

smlilium
    Guest
    Citata Autorius Airiz Žiūrėti skelbimus
    em? tu čia kuri toj foto?
    tarnaite XDDD

Rimtas architektorius

FreaK`aZ avataras
    Įstojimo data
    2005 02 22
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    757
    Padėkos
    45
    Dėkojo 65 kart 44 žinutėse
    Reputacija
    41
    Nuo manes labai mažai, nes ne fotkintis ten ėjau.

"Some kind of frickin brainwashed cat from mars
    with a sick idea of world domination"

pinky promise
    soshite avataras
    Įstojimo data
    2009 01 22
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    110
    Padėkos
    27
    Dėkojo 13 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    5
    o man tiesa skant nelabai patiko tas sarvuotas... nemanau kad jis pats kostiuma dare... o is esmes apdovanoja ir uz darba kuri idejai i kostiumo gamyba... bet kiekvienam kitaip... deja savo nuotrauku kogero neidesiu... tikriausiai...

please, wake up to reality...

Naujokas
    Įstojimo data
    2009 02 27
    Vietovė
    Domeikava ;D
    Įrašai
    7
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Cosplay patiko XDDDDD Gerai kad pavyko neužlėkti už kadro XDDDDD Šejp šauniai laiką praleidau xDDD Reikės vėl varyti kada bus XDD

Bagy-san
    Bagy avataras
    Įstojimo data
    2008 05 24
    Vietovė
    United Kingdom
    Įrašai
    292
    Padėkos
    21
    Dėkojo 34 kart 8 žinutėse
    Reputacija
    12
    Citata Autorius soshite Žiūrėti skelbimus
    o man tiesa skant nelabai patiko tas sarvuotas... nemanau kad jis pats kostiuma dare... o is esmes apdovanoja ir uz darba kuri idejai i kostiumo gamyba... bet kiekvienam kitaip... deja savo nuotrauku kogero neidesiu... tikriausiai...
    patikek tas sarvuotas viska savo rankom daro jis priklauso "Antikos kariui" tai jie ten viska patys savom rankom daro.

pinky promise
    soshite avataras
    Įstojimo data
    2009 01 22
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    110
    Padėkos
    27
    Dėkojo 13 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    5
    Citata Autorius Bagy Žiūrėti skelbimus
    patikek tas sarvuotas viska savo rankom daro jis priklauso "Antikos kariui" tai jie ten viska patys savom rankom daro.
    ar esi isitikines? nes man neatrodo kad siais vartotoju laikais tai imanoma.... aciu uz paaiskinima...

please, wake up to reality...

מיד

Airiz avataras
    Įstojimo data
    2004 01 09
    Vietovė
    Hunter's Village
    Įrašai
    2.306
    Padėkos
    158
    Dėkojo 666 kart 249 žinutėse
    Reputacija
    87
    Kažką daro patys, kažką ne, pvž. jisai pats daro žiedinius šarvus ir kiek žinau siūlė už kompaniją norinties juos užsidėt per Cosplay

Žmogus Ne

Bardakas avataras
    Įstojimo data
    2005 09 22
    Vietovė
    Kurokawa/VAK
    Įrašai
    1.541
    Padėkos
    333
    Dėkojo 541 kart 206 žinutėse
    Reputacija
    68
    Galiu patvirtint kaip ir dar keletas žmonių, kad jis ištikro pats pasidarė visus šarvus, kardus ir ką ten buvo užsidėjęs pats.
    Maybe on Earth, Maybe in the Future

Kurokawa idėjinis lyderis
    Lėtai keičiu slaptažodžius

forumo idiotas

Įstojimo data
    2007 02 25
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    1.865
    Padėkos
    14
    Dėkojo 44 kart 19 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius Airiz Žiūrėti skelbimus
    aš neatskiriu kieno ten chebrą nešvankybėmis užsiiminėjo už stiklo
    Šito tikrai negaliu pasakyti, nes nebuvau cosplay

Bagy-san
    Bagy avataras
    Įstojimo data
    2008 05 24
    Vietovė
    United Kingdom
    Įrašai
    292
    Padėkos
    21
    Dėkojo 34 kart 8 žinutėse
    Reputacija
    12
    Citata Autorius soshite Žiūrėti skelbimus
    ar esi isitikines? nes man neatrodo kad siais vartotoju laikais tai imanoma.... aciu uz paaiskinima...
    Esu isitikinus tik dvirankis kalaviajas yra jau ne jo darytas. O siais laikas viskas yra imanoma tik noro ir uzsispyrimo reikia.

Kuroi kenshi

DStalker avataras
    Įstojimo data
    2007 04 16
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    206
    Padėkos
    50
    Dėkojo 32 kart 12 žinutėse
    Reputacija
    11
    Man tai vieni labiausiai patikusių cosplay ir buvo tie kurie gan realistiškai atrodė. Tai ir šarvuotas karys, ir Dantė iš DMC3 - jei ne kardas, tai bent švarkas buvo odinis ir tikrai solidžiai, realistiškai ir ne perdaug spalvingai atrodė.
    Aš labiau ir vertinu tuos cosplay kurie nėra itin sudėtingi ir spalvingi, o elegantiški, atskleidžiantys herojų ir faktiškai tinkantys filmavimui Tai pavyzdžiui Balsa iš Seirei no Moribito, Eguros variantas, arba Satana, Harimos iš School Rumble vaidmenyje, simple but effective, nors deja nedaug jį temačiau pilnai cosplayinantį, tik vėliau belaukiant afterparty teko pasišnekėt. Arba vedėjas Lupino vaidmenyje beveik galėtų į live action eiti, tikrai tiktų. Daft Punkai irgi savotiškai tikroviški atrodė. Aišku neapsieita ir be spalvingų personažų kurių ir buvo dauguma, ir tikrai nemažai kokybiškų cosplay, deja ne visus atpažinau nes mažokai naujų anime žiūriu.
    Tarp jų įstrigo ir vaistininkas(tikrai matytas personažas, bet niekaip neprisimenu iš kur), Zero, Archer, Mažasis Gokas, na aišku Vincent Valentine ir dar nemažai kitų. Na o Asuka tai patiko jau vien dėl to, kad esu NGE fanas , o dar ir pats kostiumas tikrai neblogai padarytas.

agniWinga
    Faithless avataras
    Įstojimo data
    2008 10 12
    Vietovė
    Everywhere = nowhere
    Įrašai
    41
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Citata Autorius riyo Žiūrėti skelbimus
    Nedidelis pigesnių bilietų kiekis į vakarinę dalį bus stumdomas dienos metu. Bet čia VIP-VIP tokie

Spėjome ir mes pasigaminti savo kostiumus. We all look hot in 'em.
    Dėkui už cosplay, bet, mano nuomone, negražu pranešti tokį svarbų įvykį - afterparty VIP bilietų dalinimą 2008 m vasario 28 d 2.16 val. nakties (http://www.animezona.net/forum/showt...t=3110&page=17), kai daugelis cosplay'erių ilsisi, ir tuo labiau tikisi sudalyvauti ne tik Cosplay :3 , bet ir afterparty. Jei jau kyla tokių nesklandumų, tai būtų buvę malonu, kad cosplay renginio metu būtų tiesiogiai pranešta apie afterparty.

Pagalvokime ir apie tuos žmones, kurie atvažiavo iš toli, neturėjo, kur nakvoti ir teko ieškotis,kur nakvoti (tuščiai nekalbu. yra daug pavyzdžių)..KAS gali žinoti - gal kas ir naktį prasibastė. Soryy,man tokia politika netinka.

Aš asmeniškai afterparty nedalyvavau, nes buvau pavargusi ir nusprendžiau važiuoti namo, bet kai sužinojau, kad...

Kodėl buvo skelbiama apie afterparty viešai, jeigu jame galėjo dalyvauti tik VIP nariai?

Info iš cosplay.lt:

"Pasilinksminai dieną, atsitūsink vakare.
    Ateik apsirengęs Cosplay kostiumu, nepamiršk Cosplay tematikos! Vakare vyks speciali, pikantiška programa. Pats tūsas vyks nuostabioje erdvėje – dizaino galerijoje ir parduotuvėje “Daiktų viešbutis”. Tai šviežiausias Pravdos metų naujokas.

Data ir laikas: 21:00, Vasario 28, Šeštadienis
    Vieta: Daiktų Viešbutis, T.Ševčenkos g. 16A, Vilnius *žemėlapis*
    Tūsinam: 21:00-…
    Groja: Anime OST, Days of Eclipse, Dj Cthulhu
    Įėjimas: Su kostiumu 13 Lt, be kostiumo 17 Lt.
    Informacija apie pigesnius išankstinius bilietus jau šią savaitę.

Rinksime –iausią cosplayerį pagal kriterijus ir priderančius vakarui. Taip pat bus rengiamas aukcionas, kur varžytinėms bus pasiūlytos įgyvendinti visų merginų svajonės.
    Konkursai, žaidimai ir kitos atrakcijos, kurioms nedera matyti dienos šviesos."
    Paskutinį kartą taisė Faithless : 2009-03-01, 21:26
    W.
    http://blog.origami.lt[SIGPIC][/SIGPIC]

Bassist-Flautist
    Taira avataras
    Įstojimo data
    2007 03 18
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    43
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    "..Taip pat bus rengiamas aukcionas, kur varžytinėms bus pasiūlytos įgyvendinti visų merginų svajonės.."

Mano "vienišai" sielai liūdesys ir kreiva šypsena : >
    Baikit dangstyti savo sielos skurdumą "Ibetterthanothers" užrašais ir kiek laiko praleidot žiūrėdami menkaverčius Anime. Ač.

Kuroi kenshi

DStalker avataras
    Įstojimo data
    2007 04 16
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    206
    Padėkos
    50
    Dėkojo 32 kart 12 žinutėse
    Reputacija
    11
    Citata Autorius Faithless Žiūrėti skelbimus
    Dėkui už cosplay, bet, mano nuomone, negražu pranešti tokį svarbų įvykį - afterparty VIP bilietų dalinimą 2008 m vasario 28 d 2.16 val. nakties (http://www.animezona.net/forum/showt...t=3110&page=17), kai daugelis cosplay'erių ilsisi, ir tuo labiau tikisi sudalyvauti ne tik Cosplay :3 , bet ir afterparty. Jei jau kyla tokių nesklandumų, tai būtų buvę malonu, kad cosplay renginio metu būtų tiesiogiai pranešta apie afterparty.

Pagalvokime ir apie tuos žmones, kurie atvažiavo iš toli, neturėjo, kur nakvoti ir teko ieškotis,kur nakvoti (tuščiai nekalbu. yra daug pavyzdžių)..KAS gali žinoti - gal kas ir naktį prasibastė. Soryy,man tokia politika netinka.

Aš asmeniškai afterparty nedalyvavau, bet kai sužinojau, kad...

Kodėl buvo skelbiama apie afterparty viešai, jeigu jame galėjo dalyvauti tik VIP nariai?
    Tai kad ir galėjo dalyvauti visi kas buvo dieninėje dalyje, kažką netaip supratai, o tuo "VIP-VIP" tai gal turėta omenyje pigesni bilietai. Beje gali taip neliūdėt, vistiek afteris neįvyko, tikslių priežasčių nežinau, nelabai supratau ar ploto savininkai tikėjosi kažkokio kitokio pobūdžio afterio ar mažesnio dalyvių skaičiaus ar dar kitos priežastys buvo.

ラブラブアッタク o(>__<)o
    IbuDreamer avataras
    Įstojimo data
    2009 02 16
    Vietovė
    Vilniuje
    Įrašai
    84
    Padėkos
    10
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    6

Na pries waziuojant manau reikia apgalwoti sawo weiksmus, gi sis renginys ne givybiskai swarbus.
    Be to aisku nors vienas, bet buwo mazas mano pasiulymas zmonem be nakwynes: http://www.animezona.net/forum/showthread.php?t=3250

Kaip suprast galejo dalywauti tik VIP nariai?Suware zmones kurie nori ish dienines cosplay dalies, tik, kad ten pabuwojus issiaiskino, kad yra problemu su to pastato darbuotojais ir ivairiu neusispratimu, todel to after'is neiwyko.

Puslapis 26 iš 28 PirmasPirmas ... 162425262728 PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

vilniaus zemelapis

1

sevcenkos gatve

naujininkai zemelapis

vilniaus zemelapis naujininkai

T. Ševčenkos g. 3

daiktu viesbutis

japoniskas makiazas

2

vilnius zemelapis

ševčenkos 16a

T.Ševčenkos g. 16

vilniaus žemėlapis

Ševčenko g-vė žemėlapis

vilniaus zemelapiaiT.Ševčenkos g. 1416sevcenkos maximasevcenkos 17vilnius žemėlapiskoi 1 cosplay eride nesantaikos deivemuzikos instrumentų parduotuvė ševčenkos gatvėješevčenkos gševčenkos gatveparamos renginys plakatas
SEO Blog

Šios gijos žymos

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •