Būsim, būtinai. Gerai, kad vėliau darot, kaip tik spėsim grįžt į Majamį ^^,
Būsim, būtinai. Gerai, kad vėliau darot, kaip tik spėsim grįžt į Majamį ^^,
kol kas daroma peržiūra kuri vyks pas mane Skaisčiūnuos, tai va galėsiu pametėt per sykį ar porą visus, bet atgal vešiu ne anksčiau 23-24h, čia perspėju jei kas taksiuku ar pėsčiom nenorės pargrįžt, ir reik anksti būt namie. Tačiau aišku visi kviečiami į aikštę, juo labiau, kad turėtų būt nemažai otakų ir iš Vilniaus
p.s. kas nori į peržiūrą ir neturi savo transporto, privačią žinutę man, ką nors suorganizuosim
![]()
Laba diena. Cool mrj anime klubas xD. Kaip tik griztu is vln sian tai isvysit ir mano perkreipta veida xD
![]()
AKA Fleimas
Muahahahahabeveik atsigavus po Motaku meet'o =__=
Dar kartą ačiū Technotrach už svetingumą.
Va tokios ir turėtų būti anime peržiūros![]()
Buvau seniau uzklydes i sia gija bet negalvojau kad veikla taip suaktyves.Tai va gal pirma prisistatysiu, As Tomas man 15 m gilinuosi i anime daugiau kaip 2 m, gyvenu marijampolei prie senu kapiniu taigi visai netoli susiburimu vietos, kada vel organizuosit pasistengsiu atvykti![]()
Nenumaldomai artėjant paskutiniam šio mėnesio šeštadieniui, kuris pagal idėją yra MOTAKU susitikimo diena, turiu pranešti apie artimiausią susitikimą. Taigi, taigi....
* Laikas: Gegužės 30 dieną, šeštadienis, 13 valanda.
* Vieta: Marijampolėje, ,,IKI" parduotuvė (Vytauto g. 48A), prie kareivinių.
* Idėja: Japoniško maisto piknikas. Visi kas netingi tysiasi onigirius, sušius, ramen ar kitokį japonišką maistą. Jei kas šalia yra upė kurioje daug žalios žuvies![]()
Planus gali pakoreguoti oras tad sekit forumą!
atsitempsiu saslykine ir bandysiu issivirti miso sriubos. Jei ka DevilsLittleSister pazadejo prisimint gera vietele prie Sesupes uz gero gabalo bruzgynu
Paskutinį kartą taisė technotrach : 2009-05-22, 19:25
Dėja neprisijungsiu - išlekiu į miškus
Spoileris:
Paskutinį kartą taisė Airiz : 2009-05-23, 13:06
Bookmarks