oho technotrach go go go! ^^ VAK'as supporitins jus, afteral, tiek mus veziojai ir nuotaika kelei xD

oho technotrach go go go! ^^ VAK'as supporitins jus, afteral, tiek mus veziojai ir nuotaika kelei xD

dirbkit dirbkit zmones reik plest anime kultura lietuvoje ^^![]()
Gan įdomi idėja, tik įdomu ar visi mokyklinukai dar, kad vien apie mokyklos patalpas kalbat, mano manymu reiktų ieškot kitos išeities. Bet pats deja kolkas negaliu nieko pasūlyt, bet reik pagalvot![]()

na aš mielai galėsiu pas save priimti, tik kad randuosi gerokai užmiesty. Po mėnesiuko ar poros turėsim projektorių, gal koks šleivas kreivas forumas dar bus paleistas

Technotrach> o jau yra susibūrusi kokia nors marijampolės anime fanų grupelė?![]()

be šičia kalbančių daugiau nežinau

Kea>> o tu pati/pats iš Marijampolės?

bithuthe> kol kas taipTačiau kažkuo prie klubo veiklos galėčiau prisidėti tik šiuos pora mėnesių likusių iki egzaminų ir atostogaujant namuose.
Paskutinį kartą taisė Kea : 2009-02-23, 18:23
Kazkaip sitos gijos seniau nebuvau uztikes, mldc tu zmogus technotrack, respect !
Im from Majami too![]()

pavasario proga reikia ledus laužyt ir pagaliau kokį susibėgimą nusimatyt.
kad visi pamatytų ir susiplanuotų siūlau kokią balandžio 25
vieta - Marijampolė ar kur aplinkui. Daug kas priklauso nuo oro, jei ką yra ir pas mane plotas su projektoriumi,
galima kur ir į miestą patraukt
anime spokso dideli ir maži, tad amžiaus ribų iki kiek ar nuo kiek nėra
veikiam ką sumąstom prieš ar renginio metu, susipažįstam su kiekvieno anime skoniais, aptariam ką darom su klubu, jei domina, organizuojamės animės ir mangos gėrybių pasikeitimus/skolinimus/demonstravimais ir t. t.
Jai bus Marijampole anime club tai gerai reikes dalyvaut noriu lb negaliuD
tai reikia jo kada susibegt tik kokia tikslesnia data reikia parinkt ir kad oras but norm jai reks lauke susibegt
![]()
Paskutinį kartą taisė Mendeks : 2009-03-20, 17:46

technotrach> Kuo galėčiau būti naudinga?![]()
Mėgstami