Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 3 iš 3 PirmasPirmas 123
Rezultatai 33 iki 47 iš 47

Gija: Kimono

Me + Korean boy
    Ru. avataras
    Įstojimo data
    2008 02 24
    Vietovė
    Šiauliai
    Įrašai
    99
    Padėkos
    21
    Dėkojo 29 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    9
    Citata Autorius Helicon2 Žiūrėti skelbimus
    priešingai nei daugumai, man kimono nepatinka. jis yra baisiai nepatogus ir nepraktiškas, ir už tokią kainą, yra tikrai gražesnių rūbų.
    išsireiškei taip lyg tas kimono kiekvieną dieną būtų nešiojamas ir jį parduoda paprastų drabužių parduotuvėse... šiaip tai yra japonijos kultūros paveldo dalis o ne paprastas megztinis.... na bet čia jau skonio reikalas.

hahahahaha! niam :DD
    winry3 avataras
    Įstojimo data
    2009 02 18
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    151
    Padėkos
    5
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    7
    Citata Autorius Ru. Žiūrėti skelbimus
    išsireiškei taip lyg tas kimono kiekvieną dieną būtų nešiojamas ir jį parduoda paprastų drabužių parduotuvėse...
    Na paprastose parduotuvėse neparduoda,bet galiu prisiekt,kad vieną mačiau dėvėtų drabužių parduotuvėje.Su visom dalim!!!! Labai nustebau,labai nerealiai jis ir atrodė,galvojau gal cosplayinnimui nusipirkt,bet kai pradėjau apžiūrynėt, pasirodė,kad labai jau nunešiotas.Plius manau,kad tai tebuvo vadinamoji "padelka"
    Not bad...

WarGod'az
    H[asas] avataras
    Įstojimo data
    2009 05 22
    Vietovė
    Kns-Rdv-Sau
    Įrašai
    168
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    5
    Imanoma, kad matei galbut net originala lapasynuose dar ne tokiu dalyku galima rasti^^

Aramis
    Guest
    Citata Autorius H[asas] Žiūrėti skelbimus
    Imanoma, kad matei galbut net originala lapasynuose dar ne tokiu dalyku galima rasti^^
    Kad man tokį dalyką užtikus

winry3 avataras
    Įstojimo data
    2009 02 18
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    151
    Padėkos
    5
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    7
    Citata Autorius pilkasis_kardinolas Žiūrėti skelbimus
    Kad man tokį dalyką užtikus
    Užjaučiu,nes man su tokiais dalykais sekasi Va visai neseniai pirkau irgi "skuduryne" pirkau japoniško stiliaus suknelę.Siuvynėta,išsilaikius,na bet ir paklojau ne tiek ir mažai (na bent jau geresnės kokybės nei tas kimono).Parsinešiau namo,o man mama pasakė,kad ji net ir šilkinė (tai jau ne "padelka").Nu žodžiu,nuskilo.
    Not bad...

Aramis
    Guest
    Citata Autorius winry3 Žiūrėti skelbimus
    Užjaučiu,nes man su tokiais dalykais sekasi Va visai neseniai pirkau irgi "skuduryne" pirkau japoniško stiliaus suknelę.Siuvynėta,išsilaikius,na bet ir paklojau ne tiek ir mažai (na bent jau geresnės kokybės nei tas kimono).Parsinešiau namo,o man mama pasakė,kad ji net ir šilkinė (tai jau ne "padelka").Nu žodžiu,nuskilo.
    Tai reikia man su tavim kažkaip sužinoti tavo paslaptį

winry3 avataras
    Įstojimo data
    2009 02 18
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    151
    Padėkos
    5
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    7
    Citata Autorius pilkasis_kardinolas Žiūrėti skelbimus
    Tai reikia man su tavim kažkaip sužinoti tavo paslaptį
    Ahhh Tai ad pati tos savo paslapties nežinau...šiaip pasisekė...keliasdešimt kartų
    Not bad...

yra ir geresnių nei aš
    Helicon2 avataras
    Įstojimo data
    2009 04 14
    Vietovė
    forums miršta
    Įrašai
    94
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Na kaip sakot kad parduotuvei kiekvienoj nenusipirksi to kimono. abejoju ar tautišką žemaičių juostą nupirksi japonijoj padevėtose.

WarGod'az
    H[asas] avataras
    Įstojimo data
    2009 05 22
    Vietovė
    Kns-Rdv-Sau
    Įrašai
    168
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    5
    Citata Autorius Helicon2 Žiūrėti skelbimus
    Na kaip sakot kad parduotuvei kiekvienoj nenusipirksi to kimono. abejoju ar tautišką žemaičių juostą nupirksi japonijoj padevėtose.
    Kur lietuviu rubas kur japonu...daug kas net nezino kur ta LIETUVA yra ar isvis jinai kazkur yra

Me + Korean boy
    Ru. avataras
    Įstojimo data
    2008 02 24
    Vietovė
    Šiauliai
    Įrašai
    99
    Padėkos
    21
    Dėkojo 29 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    9
    Citata Autorius H[asas] Žiūrėti skelbimus
    Kur lietuviu rubas kur japonu...daug kas net nezino kur ta LIETUVA yra ar isvis jinai kazkur yra
    na bet aš kai su japonu kalbėjau tai sakė kad žino kur randasi Lietuva ir net sostinę pasakė... tipo šulėje mokėsi bet čia jau nukrypau nuo temos

mastermind.
    Įstojimo data
    2009 06 23
    Vietovė
    neverland
    Įrašai
    170
    Padėkos
    10
    Dėkojo 15 kart 13 žinutėse
    Reputacija
    5
    man kimono yra labai grazus rubas. Noreciau kadanors ji isigyti. Lietuvoj zinau, kad pardavineja Yukatas 300-400lt.

pakvaišėlė :3
    Gin^^ avataras
    Įstojimo data
    2009 06 15
    Vietovė
    Klaipėda..P.A.K ^^
    Įrašai
    67
    Padėkos
    1
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Citata Autorius Laarf Žiūrėti skelbimus
    man kimono yra labai grazus rubas. Noreciau kadanors ji isigyti. Lietuvoj zinau, kad pardavineja Yukatas 300-400lt.
    KUR???? ^^ kaip tik reik rožinės Yukatos :] gal ir furisode pardavinėja kur?

Narys
    Akina avataras
    Įstojimo data
    2009 03 09
    Vietovė
    Torontas
    Įrašai
    92
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    6
    Kimono - žiauriai gražus rūbas. norėčiau tokį turėti ir kada apsivilkti. BET...Lietuvoje kurgi tokį apsivilksi.. nebent per kokį KOI
    Kanadoje mačiau daug visokių kimono ir šiaip japoniškų raštų palaidinių, kitokių rūbų. galgi kai dabar važiuosiu, kokią palaidinukę nusipirksiu, kad galėčiau ir šiaip be progos pasipuošti..

I hate IDIOTS
    xipzo avataras
    Įstojimo data
    2009 04 16
    Vietovė
    PC
    Įrašai
    381
    Padėkos
    61
    Dėkojo 119 kart 55 žinutėse
    Reputacija
    8
    As labai kimono vyrisko noreciau Dar samurajaus karda ir akies raisti ir butu koki personaza is Bleach cosplayint imanoma ;D
    p.s. kazkur kalipedoi maciau kimono 1 parduotuvei aki mama tampes po parduotuves >.<

Waiting for Peacefull summer...

Purinsesu no Darukuneso

Hellsing_lover avataras
    Įstojimo data
    2007 02 15
    Vietovė
    Hellsing HQ
    Įrašai
    1.379
    Padėkos
    305
    Dėkojo 351 kart 177 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    2
    Reputacija
    38
    Turbūt viena iš žavingiausių Japonijos siūlomų "egzotikių" - tai jos kimono, kuris ne tik esti pačių įvairiausių ir fantastiškiausių raštų, piešinių ir ornamentų, bet taip pat ir atspindi savo šalies istoriją, nuolatos kisdamas su tam tikrais laikotarpiais. Štai neseniai delfi.lt užtikau tikrai gana įdomų straipsnį apie kimono raidą šios šalies istorijoje. Visiems besidomintiems gali būti nebloga pažintis

Na, o dar į temą, tai pati turiu vieną pilną kimono komplektą ir tris vasarines yukatas. Būdama Japonijoje teko jas įsigyti, o vieną neseniai gavau dovanų iš švedų antikvariato Tikrai labai žavi šis drabužis ir tenka pripažinti, kad kaskart užsivilkti jį tampa savotišku iššūkiu, o obi užrišimo subtilybių tai dar mokytis ir mokytis Na, bet tai visados teikia didžiausią malonumą ir pačiam leidžia pasijusti tos rytietiškos egzotikos dalimi

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

16. Jums dėkoja:

Puslapis 3 iš 3 PirmasPirmas 123

Lankytojai forumą randa ieškodami:

kimono parduoda

kimono suknele

parduodu kimono

kimono sukneles

parduodu kimono vilnius

japoniskos sukneles

japonisko stiliaus suknele

japoniska suknele

kaip pasiuti chalata

kimono parduodu

japonisko stiliaus sukneles

kimono parduoda kaunas

parduodu kimono kaunas

parduoda kimono

parduodu sari

kimano parduodu

japoniška suknelė

japoniško stiliaus suknelėparduoda kimono vilniujekur pirkti kimono šiauliuoseKimono parduoda vilniuskaip pasisiuti suknelęgeisos sukneleparduoda anime suknelėaikido kimono parduoda
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •