Duosiu 4, nes ten nelabai veiksmo buvo

Duosiu 4, nes ten nelabai veiksmo buvo
Duodu 4,nes:
1.Tikejausi daugiau veiksmo(tikru stipriu priesu,kovos elementu...).
2.Vyktu tikra kova,o ne maziu zaidimai...
3.Per trumpas,kaip movie.
Liudna,kad po tiek metu sukure kazkoki siaip ant bairio.

uzteks apie 'movie', jump festa movie niekad nedaro
Piggy go oink oink... cow go moo... camel go pfft pfft how bout you?
Fainas, noreciau kad daugiau sukurtu. O siaip visi DBZ faini tik kai ziuri pirma karta, o is naujo ziuret kai zinai kas vyks buna nuobodu.
Geras!Duodu 5/5 man ziauriai patiko...
Duodu 4/5, vis tik nostalgija seniems laikamsO siaip tai nepasakyciau, kad nusivyliau, kaip cia daugelis raso. Tik tiek, kad tie blogiukai man pasirode pakankamai silpni, ir beveik visa kova buvo vaiku zaidimas, isskyrus tik Goko kamehame banga ant galo.

Net nežinau, eilinė DBZ serija.Tik viskas sukišta į vieną serija: taika, pasirodo bad guys, kova , laimi gerieji ir vel taika. Vien del OP ir pasirodymo po ilgo laiko duodu 3iš 5. (Turbūt labiau vertas 4, bet tiek to)

Iš pradžių galvojau, nu dar patenkinama, tas piešimas viskas, bet kai pamačiau tuos naujus du priešus, miriau iš juoko...
Com'on .. Čia gi DBZ.. Galėjo ką ir geresnio suveikt..
o kaip atsisiusti?

kažkokia nesamonė, galėjo pasistenkt kūrėjai... Net juokas nejima![]()
Dar neskaitei Berserk??? Tada nežinai kas yra TIKRAI GERA MANGA!!!
NEDELSK - CLICK TO READ IT!
[SIGPIC][/SIGPIC]

Spaudi pirmam poste "Spoiler", jei neturi Linkomanijos acc. Tada eini cia ir skaitai, o po to ieskai. Nemanau kad turetum tersti tema tokiais klausimais. Juk tam yr ABC sitam forume.
Spoileris:

"Daba pirkzimzs alaws sju kebra , kajrtu eizim zjiet sjita hjita , zu kavriuom uvzaugvom" NOT , dbz sawks nieko nenustebino, kaip visad.
Man I'll murder your jeans, I'll feed em to the fishes
Heres what I'd do, if I had three wishes
Punch your jeans, on all three counts
It would bring me satisfaction in large amounts

Ši dalis, bent jau man, nerealesnė nei pirma... Daugiau specialiųjų efektų pavaizdavo
Ir ne vien dėl to, šitoj daly daugiau komedijos buvo![]()
Mėgstami