Autorius
Apriliuke
Ačiū už patarimus, kaip bebūtų jie nuskambėję... Aš jau išrinkta toje mainų programoje, tačiau ši mainų programa nesuranda pati remėjų (parama siu atžvligiu yra pinigai). Tai yra mano užduotis, o šiuo metu pagrindinis tikslas. Ši mainų programa vadinasi YFU, jei norėtumet patys kada sudalyvaiti, tačiau visada paraiškos priimamos iki spalio 20d. kitiems metams vykti į užsienį. Remėjus turiu susirasti per tris mėnesius. Kadangi minėjote, kad apie save mažai parašiau, tai mielai papasakosiu:
Esu Evelina, septyniolikos metų pauglė, kuri beprotiškai nori nuvykti i Japoniją, kadangi domiuosi šia šalimi, jos kultūra, bei, be abejo, esu anime fanė. Dalyvavau Lietuvoje dvejuose cosplay renginiuose. Taip pat stengiuosi nueiti i visus renginius , kurie susiję su Japonija. Žinoma, turiu ir kitų pomėgių, be anime žiūrėjimo ar domėjimosi Japonija, groju pianinu (keturis metus), lankau baletą (tik savo malonumui, šis būrelis megėjams, o ne profesionalams, tačiau manau ne ka blogesnis ir nereikėtų jo nuvertinti). Taip pat laisvalaikiu mėgstu skaityti knygas, gaminti valgį, pasportuoti (anksčiau lankiau tinklinį).Esu komunikabili, mėgstu naujas pažintis, draugiška ir labai energinga. Kai kurie žmonės mano energiją laiko bloga savybe, tačiau, mano nuomone, tai yra viena didžiausių mano vertybių, nes visada esu kupina idėjų, nemėgstu nieko neveikti.
tikriausiai pamanėte, kad vėl rašau nenuoširdžiai, tačiau aš jau seniai svajoju, kad nuvyksiu į Japoniją, mokysiuos ten ir nešiosiu jų uniformą... ir dabar yra galimybė mano svajonei išsipildyti. Čia parašiau tik savo gerąsias savybes. Nenoriu meluot, turiu ir blogų savybių. Retkarčiais aš būnu blogos nuotaikos ir tuomet neesu ypatingai nusiteikusi bendrauti. Tiesiog kartais norisi pabūti vienai...
Aš tikiuosi, kad atsiras žmonių, kurie galėtų man padėti. Nemanykit, kad aš čia parašiau ir lauksiu kol kažkas man atrašys. Aš rašiau ir rašysiu daugybę laiskų įvairioms organizacijoms, kurios galetų paremti. Jei negalite padėti, tikiuosi, palaikysite morališkai. Ačiū
P.S. mano liemenlėlės dydis B
Mėgstami