Nieko neveiki ir staiga taukst i galva – va ir ikvepimas atejo ^^. Dazniausiai tai ikvepimo semiuos is muzikos ir knygu. O geriausios mintys aplanko, kai isnuobodulio imi fantazuoti^^
Nieko neveiki ir staiga taukst i galva – va ir ikvepimas atejo ^^. Dazniausiai tai ikvepimo semiuos is muzikos ir knygu. O geriausios mintys aplanko, kai isnuobodulio imi fantazuoti^^

Mane azartas pagauna nakty, kai būnu prisipompavus kavos ar turiu kokių nauju pieštukų ar kokio makalo ;D Arba pamačius gerą piešinį svetimo - iš pavydo imu paišyti ;D
Zalioji arbata ir puikus anime

Muzika , kitu darbai , sapnai.
It takes only a minute to get a crush on someone, an
hour to like someone, and a day to love someone-but it
takes a lifetime to forget someone.

Knygos, žaidimai, draugai, muzika.
O labiausiai turbūt mano pačios ir draugų personažai. O kai piešiu ar rašau, įsijungiu muziką. Priklausomai nuo dainos, tai labai gali pakeisti darbo kryptį.
Mane daznai ikvepia pati Anime-esu sukurusi daug trumpu eilerastuku ir Fanfiction ^_^
Siaip dar mano muza yra instrumentine muzika,mano dedes eilerasciu rinkinys,taip pat ir aplink mane esancios isskirtines asmenybes kurias as vadinu draugemis![]()
Na, kas yra mano ikvepimo saltinis, siuo metu butu sunku pasakyti.
Jeigu piesiu, tai dazniausiai buna fantastika ( drakonai, ivairios butybes).
Manau, kad dabartiniam ikvepimui turejo itakos vaikysteje prisiziuretu fantastiniu filmuku, prisizaistu zaidimu ir vaikysteje buves hobis - fantastika, kuris yra islikes iki siol.
Mane dazniausiai ikvepimas apima nakti (nebutinai piesime, kai reikia parasyti pamokai koki rasineli, geriausios idejos gimsta butent nakti) arba pasiziurejus ivairiu kuryniu, tada tarsi apima noras paciai kazka sukurti.![]()
Mane įkvėpia gamta, peizažai, muzika, kitų darbai, anime... žodžiu, daug kas
vieną kartą mane įkvėpė studijuoti mediciną viena taivaniečių drama...
o pažiūrėjusi japonų dramą apie jakudzas ir kovos menus užsinorėjau išmokti kautis...
taip pat įkvėpimas ateina ir iš perskaitytų knygų, sapnų ar tiesiog pamatytų paveikslėlių
tačiau įkvėpimas taip pat greitai dingsta kaip ir atėjęs...![]()
"A smart man learns from his mistakes, a wise man learns from the mistakes of others"
Įkvėpimas... Hm... Visu pirma aš užsiimu kokios nors rūšies kūryba kai jaučiuosi prastai, taigi galėčiau sakyti, kad mano "mūza" yra prastos emocijos, kaip : liūdesys, pyktis, melancholija, stresas, nemiga...
Pačia mūzą galėčiau teigti kad senokai praradau.
filmų atmosfera, kakava, third realm muzika, sapnai atmerktom akim, filosofai.
mano muza dazniausiai buna kitu zmoniu piesiniai
[SIGPIC][/SIGPIC]

Cia kalbama tik apie piesima ar apie viska apskritai?
Mane ikvepia zmones. Paprasciausiai einu gatve ir matau zmones skubancius i darba arba is jo. Tada kazkas suvirpa sirdyje ir atsiranda begalinis noras tiems zmonems parodyti kazka grazaus - muzika.
Aaaaaaa!

Hm...
Na, gan banalu, bet teks pasakyti, kad vis dėlto pagrindinė mūza man yra muzika. O ypač viskas priklauso nuo žanro ir melodijos, kai kada netgi nuo atlikėjo/kompozitoriaus. Atsimenu prisiklausiau Šopeno, tai tėvai vos ne pas psichologą norėjo nuvesti, pamatę piešinius.
Taipogi dažnai tenka kaltinti filmus, anime ir kitus media stuff, nes dažniausiai pamačius kokį gerą šedevrą, norisi sukurti kokį eilėraštį, nupiešti susijusį piešinį ir kt.
Gaila, kad viskas tai - mūzos, įkvepimai ir kt. ateina tada, kai neturiu šalia savęs arba piešimo priemonių arba popiergalio. :/
http://yumihoriku.deviantart.com/
BLACKOUT
http://blackoutlt.deviantart.com/gallery/ be sure to visit our page~
Mane asmeniškai, itin įkvepia muzika, tačiau ne visad anime stiliui, kadangi anime įkvėpimui mano nuomone labiau tinka rašymas. Tačiau dažniau įvyksta atvirkštinis variantas, anime įkvepia muzikai arba rašymui.
Bet stengiantis gauti įkvėpima reikia žinoti, kad tarp dalyko, kuris įkvepia ir anime žanro kurį stengiamasti piešti, turi būti šiokia tokia sąsaja, kadangi skirtingi anime reprezentuoja skirtingas emocijas.
Paskutinį kartą taisė Kyoshi : 2011-08-23, 09:15
Be careful what you call reality.
Mėgstami