Norejau droppint kai:
Spoileris:
man tai buvo per didelis shockas ;D Bet pasiryzau praziureti visa, ir dabar man i top 3 anime ieina tikraiNuo tada kai praziurejau ji, niekas neprilygsta siam anime
![]()

Nuostabus anime , butent per AZ kazkaip suradau ji. Dabar kaip ir druzokas sake, nerandu nieko kas jam prilygtu , o ieskodamas anime vis ziuriu kad butu panasus i ji. Viskas patiko nuo piesimo iki muzikos , nebent gal pabaigoj istorija kazkiek per vaikiskai atrodo , but still it kicks ass!

Va as dabar dar ziuriu, bet tas, ka parasei po spoileriu jau ivyko ir WTF? Buvo taip faina ir staiga tokia nesamone! Man irgi buvo didelis shokas! ;D Nu taip sugadint visa... nu eina...! Nera zodziu tiesiog (na siaip yra, tik nelabai geri zodziai ;D )Yoko jega! Negalejau sito neparasyt ;D ^^Spoileris:

Taigi baigiau ziureti, tad biski buvau persigandes kai keliuose epizodose dingo yoko, pagalvojau kad daugiau nebepamatysiu tu dailiu papukujuk jie ir paskatino ziureti sita nesveika anime
![]()

Tikrai labai geras anime, daug veiksmo, geros dozes komedijos, dramos. Tikrai labai geras energijos uztaisas kuri butina paziureti. Visas vystimas siuzeto buvo tikrai geras, tik man nelabai patiko paskutines kelios serijos, bet nieko susiziurejo tikrai gerai.

Šiame anime mačiau visko, ko tik seniau tikėdavausi kituose: pradedant drama, veiksmu, romantika, komedija, sci-fi ir t.t., tikrai buvo visko ir viskas buvo tiesiog nuostabu. Anime, kuris prikaustė prie ekrano ir tiesiog įstrigo atmintį, bei galim sakyti, kad ir širdį (perkeltine prasme kalbant)...
Patiko visi veikėjai ir neturiu kažkokio nemėgiamo ar pačio mėgstamiausio, nes jie visi buvo lygus, tiesiog kiekvienas buvo svarbus visam siužetui. Buvo ir tokiu akimirkų, kai atrodė, jog tikrą nesąmonė darosi, bet viską kompensuodavo tolimesni įvykiai ir tikrai negalėčiau kažką blogo turėti apie šį anime.
Taip norėtųsi kalbėti daugiau, tačiau tada jau pradėčiau spoilinti... tai gal geriau sustosiu dabarir rekomenduosiu kiekvienam mechų ir ne mechų mėgėjams pažiūrėti, turbūt rasite kažką, kas Jums tikrai patiktu...
Ir neužmirštant įvertinimo- 10/5.
Paskutinį kartą taisė Augis24 : 2010-05-23, 11:36
[oh lame..pirma nusprendziau cospayinti yokopaskuj paziurejau anime.. hmm.. nelabai man tie transformeriukai ir kiti.. taciau paguodzia vietos su Yoko
....... pusiau toks anime an
![]()

Katik pabaigiau žiurėti. Nors ir ganėtinai velai iki jo nusikrapščiau vistiek įmesiu pora kopeikų (:
Kainieko nepajutau. Nelabai reikšminau jo dalyvavimą iki pat 26-o epizodo. Vat tada veikėjas atgavo savo gabaritus. O šiaip - labai gražus ir tiesiog epinis pasakojimas, nuolat didėjantys veiksmo masteliai ir idomių veikėjų kiekis mane papirko.Spoileris:
10/10, ne mažiau.
Mėgstami