Na, meciau tik viena anime, nes kaip "kolega" Eisas as renkuosi anime pagal nuojauta, nors siaip dominuoja ar geras piesimas. Siuzetas man kartais net nera svarbus, nes jei ziuri tai ir suziuri viska, bet kaip minejau, meciau viena anime jau po pirmo epizodo. Tai buvo Elfen Lied. Paziurejau pirma epa (angliskai igarsinta) ir net nupurte.Piesimas man labai patiko (ypac patinka ryskios, nenublukusios anime spalvos) bet siuzetas, na ka as zinau. Pagrindine ilgaplauke (vardo net nepamenu) tokia absurdiskai kvaila, kad net pykina i ja beziurint. Siuzeta tolimesni lyg ir zinau, bet niekaip neprisiverciu ziuret toliau. Gal pavyks, nes zinau kad jei jau pradesiu ziuret tai uzkabins.
bet visvien... is tiesu vienintelis nuo pirmo epo uzkabines anime tai buvo Soul Eater. Visus 24 epus paziurejau per viena diena nes atplest akiu negalejau. Dar yra vienas probleminis anime, cia jau minetas. Claymore. Paziurejau tik opening'a (
) o po to is kart isjungiau nes pagalvojau kad neverta. Siuzeta zn, bet neatrodo itraukiantis
![]()
Ka padarysi, pasitaiko kad anime neatitinka skonio ir yra droppinamas, bet gal tada verciau paskaityt aprasyma apie ka jis pries ziurint?![]()

Piesimas man labai patiko (ypac patinka ryskios, nenublukusios anime spalvos) bet siuzetas, na ka as zinau. Pagrindine ilgaplauke (vardo net nepamenu) tokia absurdiskai kvaila, kad net pykina i ja beziurint. Siuzeta tolimesni lyg ir zinau, bet niekaip neprisiverciu ziuret toliau. Gal pavyks, nes zinau kad jei jau pradesiu ziuret tai uzkabins.
bet visvien... is tiesu vienintelis nuo pirmo epo uzkabines anime tai buvo Soul Eater. Visus 24 epus paziurejau per viena diena nes atplest akiu negalejau. Dar yra vienas probleminis anime, cia jau minetas. Claymore. Paziurejau tik opening'a (
) o po to is kart isjungiau nes pagalvojau kad neverta. Siuzeta zn, bet neatrodo itraukiantis
Atsakyti cituojant

Mėgstami