Junjou Romantica. Tas yaoi šitam anime man kažkos šlykštus pasirodėšiaip prieš šį žanrą neturiu nieko blogo. Bet mokytojas- rašytojas su mokiniu..Man tai labai nepatiko
Taigi ir noras žiūrėt praėjo..

Junjou Romantica. Tas yaoi šitam anime man kažkos šlykštus pasirodėšiaip prieš šį žanrą neturiu nieko blogo. Bet mokytojas- rašytojas su mokiniu..Man tai labai nepatiko
Taigi ir noras žiūrėt praėjo..
Bleach.. na zinau, kad shounen, bet ir vaikinams nemanau, kad labai idomu. eilini karta veikejas gauna i kaulus, bet galiausiai pasisneka pats su savimi ir igauna tokios galios, nuo kurios jau priesas gauna i kaulus, veliau priesas pasisneka su savimi ir t.t.... o dar tiek seriju prileista ir dar filmai yra.. verta ziuret gal tik del idomesniu charakteriu (soulreapers), o seip tai..
dar kitas, tai Black Jack. del to, kad negraziai nupiestasrankos kaip malkos, o tai kuriu nosys is vis..
Hmm butu NARUTO ir Black lagoon kadangi ir vienam ir kitaip kazko truko. Naruto tai atsibodo del to , kad tik pradzioj buvo idomu o paskui tas patc per ta paty ir neturedami ka sugalvoti vien kad isleisti nauja serija kurdavo belenkoki siuzeta.Pasidare monotoniska viskas ir dropinau.
(SRy , kad be Lietuviskos algebros)

mečiau Bleach (booring for me~), Naruto(cuz lpj daug susikaupe anime ir manga žiurėt), Rosario + Vampire (šejp mečiau, aš keista), Vampire Knight ("neveža" mane), Blood+ (pradžią ir galą pažiurėjau roflroflrofl), Elfen Lied (kjp ir Blood+).
Gal aš metu anime žiurėt tik dėl to, kad manęs bvjk namuose nebūna
Dabar pasinešusi aš ant Kuroshitsuji [but nvrmnd]..

Loveless- kazkaip pradiza paziurejau lb neuskabino ir nuobodus pasirode,tad emiausi kito zet.
Kanokon- pradejom zet su drauge,jin pabaige as puse perziurejau irgi gan atsibodo,tad nusprendziau veliau pabaigt,bet vis randu ka nors kito pazet.
Nors manau kuria diena kai lb nebus ka veikt prisesiu ir abu damusiu.Kazkaip nemegstu palikt neuzbaigtu anime.
Lucky Star- pats pirmas mano mestas anime, buvo toks nuobodus, kad vos sulaukdavau kol serija pasibaigs.
Loveless- manes irgi kazkaip neuzkabino. Bet gal dar grysiu prie jo.![]()

Man blood+ labai primene hellsing...

Ride back. neidomus kai velnias, kvailas siuzetas, nekabinanti pradzia. dar plius nepatiko kad centre mergina.

Naruto (baisus užsiknisimas bei laiko skandinimas)
Devil May Cry (po pirmos serijos gavau traumą , veikėjas nė per kur nebuvo panašus į dante)
Jigoku Shoujo (Hell Girl) (Jau taaaip nuobodu pasidarė po 7ep)
Paskutinį kartą taisė Soulless : 2009-07-11, 17:56 Priežastis: Atmintis.
Bleech - nusibodo, ziurejau ziurejau ir nieko nepemaciau ir taip tuo paciu metu Naruto ziurejau todel dar vienas gigantiskas anime tik maise.
Pirmas anime kūrį pradėjau žiūrėti ir nebaigiau buvo NARUTO. Peržiūrėjau apie 300serijų. Po to viskas pasidarė šiektiek nuobodu. O svarbiausia priežastis, tai kad nebebuvo serijų su anglišku įgarsinimuGal ir kvaila priežastis, bet galų gale, animje skirta žiųrėti, o ne skaityti (tam yra skirta Manga).
Antrasis Anime buvo BLEACH. Baigiau žiūrėti, kai visi veikėjai grįžo iš "Soul society" (maždaug 80serijų). O vėliau pradėjo kovoti su kažkokiais Vampyrais (bounts) - tada jau gryna nesamonė prasidėjo
Ir dar pažiūrėjau apie 10serijų One Piece. Nežinau kaip jums, bet mano nuomone šis Anime tinka tik dešimtmečiams.

Naruto labai nuobodus.![]()

Zeta gundam - berniukas kažkoks psichas. Ir kaip visada tokiuose senuose anime problema režisūra. Neaiškios motyvacijos ir neįtikinamos emocijos. Gundamai skarbonkės, Seed'o serijinių modelių lygio.
Rose of Versailles - tikėjausi daugiau romantikos, bet čia vienos intrigos. Kovų scenos kėlė juoką ir nors nesu jautrus piešimui jis man buvo per senas.
Mėgstami