Dwesk, na jeigu iki galo viska perejai tai turi atsiminti kaip ten DMW sistema pabaigoje luzo.
as esu as, ADVENT CHILDREN'e Cloud turejo liga, Geo Stigma.
10
8
7
6
4
ok, paklausiu kitaip, nuo ko jam ta liga atsirado?
I am I and you can do nothing about this
Gi jis su Zack buvo "labaratorines ziurkes" nu bent jau as taip juos vadinau.
jie turejo Sephiroth'o lasteliu as kazkas panasiai ir jie susirgo..
gi net Genesis isroves Zack'ui plaukus irode kad jis su Cloud sirgo.
kiek prisimenu Genesis clone mutavo![]()

O as ant X360 (bet damn.. PS3 bus Versus'as, o jis toooks afigienas)
BEJE: Kartu su FFXIII ant PS3/X360 dar turetu iseit ir "Agito FFXIII" kovos sistema kiek zinau bus panasi i FF:CC, grafika irgi tokia pat gera, bei ispudingi intarpai, na bet ten bus ir multiplayeris ir dar kazkokiu naujoviu, zodziu laukiu nesulaukiu ;D

Prašau baigti offtopic šnekėti.
Prie bendros VII temos pasakysiu, kad geostigma atsirado dėl meteor. Ypač ji kirto tiems, kurie buvo arčiausiai jo.
http://www.ff-xiii.net/index.php?pag...-in-1080p--376
O pagal tai galima daryti išvadas, kad skirtumas bus arba labai didelis kokybėje arba bus daug kompaktų, either way, kas kurta PSthree tas ir turi pas jį palikt, jei kalba apie SE gamybos žaidimus. Taipogi, neatmeskime pardavimo skaitmeniniu būdu galimybės.
Paskutinį kartą taisė FainaruFantaji : 2009-05-05, 11:13
Working underground.

Na kiek losiau per savo psp, labai nepatiko sis geimas, uzkliuvo tai, kad paspaudi migtuka, ir pats uzkapoja priesa... Grafika nebloga, bet pats geimas nepatiko...

Man sitas tikrai patiko,grafika tobula kaip ant psp ir tokiu metu,muzika tikrai atitiko tematika,istorija gan idomi,valdimas normalei..... Kazko truko,bent jau man.
Mėgstami