+ Atsakyti į giją
Puslapis 1 iš 2 1 2 PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 1 iki 16 iš 19

Gija: Tetsuwan Birdy Decode - 2008 (mokslinė fantastika, komedija, veiksmas) [AZ]

Forumo maniakas

kypshius tiesiog puiku kypshius tiesiog puiku kypshius tiesiog puiku kypshius tiesiog puiku kypshius tiesiog puiku kypshius's Avatar

Įstojimo data
    2007 04 17
    Vietovė
    Kaune
    Įrašai
    456
    Dėkoti
    4
    Dėkota 28 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    15

Tetsuwan Birdy Decode - 2008 (mokslinė fantastika, komedija, veiksmas) [AZ]

Tetsuwan Birdy Decode
    Režisierius: Kazuki Akane
    Studija: A-1 Pictures Inc., Aniplex
    Transliacija: 2008-07-05
    Žanras: mokslinė fantastika, komedija, veiksmas
    Istorija: Masami Yukui - Patlabor
    ANN reitingas: --/10
    Trukmė: TV 13 ep.

Birdy DECODE 30-second Trailer

Istorija:
    Senos geros Birdy The Mighty ovos remeikas. Paprastas mokinukas Tsutomu Senkawa vieną dieną susiduria su tarplanetiniu nusikalteliu, nuo ko visa istorija ir prasideda. Per susidūrimą vaikinukas patiria neįprastą fenomeną . Tačiau, kad išpirktų kaltę agentė suteikia vaikinukui įpatingų gabumų. Taip moksleivio gyvenimas apsiverčia aukštyn kojom. Kurinys kupinas gero veiksmo ir įdomių komedinių situacijų. Jei reikėtų paliginti, pasakyčiau, kad daug kuom panašus į „Man In Black".

Screenshots:

Spoileris:
    >Techninė charakteristika:

Video: MPEG4 Video (H264) 1280x720
    Audio: AAC 48000Hz stereo 1536Kbps
    Subtitrai: Lietuvių ("AZ vertimas: kypshius; Turinio tikrinimas: slicKrox, Hellsing_Lover); Anglų (Wyvern).

Atsisiųsti:
    1) VIENAS PLIUS VIENAS : Linkomanija,

*Jei aptiksit subtitruose, tai ką jus manot galėtų būti geriau, tuomet rašykit PM arba skelbkit šioje temoje.
    Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2008-07-14, 18:03

\m/ >.< \m/

amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau's Avatar

Įstojimo data
    2007 04 25
    Vietovė
    N.A.<->Šiauliai
    Įrašai
    1.461
    Dėkoti
    70
    Dėkota 460 kart 84 žinutėse
    Reputacija
    103
    Puiku, kaip tik vakar žiūrėjau šio anime senąsias OVA's, šaunuolis Kypšiau

Forumo maniakas

kypshius tiesiog puiku kypshius tiesiog puiku kypshius tiesiog puiku kypshius tiesiog puiku kypshius tiesiog puiku kypshius's Avatar

Įstojimo data
    2007 04 17
    Vietovė
    Kaune
    Įrašai
    456
    Dėkoti
    4
    Reputacija
    15
    nepatikėsit, man HD lagina video, o audio tiesiog burzgia
    normaliai nerodo nei ant vieno playerio su k-lite kodekais
    gal kas žinot kaip susitvarkyt? ar reiks ram'ų pirkt?

Panelė Fu

Futari forumo pažiba Futari forumo pažiba Futari forumo pažiba Futari forumo pažiba Futari forumo pažiba Futari forumo pažiba Futari's Avatar

Įstojimo data
    2007 01 07
    Vietovė
    Užkampis netoli Jonavos
    Įrašai
    780
    Dėkoti
    150
    Dėkota 130 kart 78 žinutėse
    Reputacija
    17
    Citata Autorius kypshius Žiūrėti skelbimus
    nepatikėsit, man HD lagina video, o audio tiesiog burzgia
    normaliai nerodo nei ant vieno playerio su k-lite kodekais
    gal kas žinot kaip susitvarkyt? ar reiks ram'ų pirkt?
    Tokiu atveju gali tiesiog atsisiusti koki konverteri ir pakeisti audio/video kodeka/formata. As taip daznai darau HD atsisiuntus, nes mano PC dabartiniu standartu nepaveza.
    NowJapan was a blast!
    Visi, kam moterų teisės yra anekdotas, ain't worth my respect

Forumo maniakas

Įstojimo data
    2007 04 17
    Vietovė
    Kaune
    Įrašai
    456
    Dėkoti
    4
    Reputacija
    15
    gali pasakyt kokį?

It's time to spy

Krad turį gerą aurą Krad turį gerą aurą Krad's Avatar

Įstojimo data
    2007 03 24
    Vietovė
    Šiauliai/Kaunas/Vilnius
    Įrašai
    502
    Dėkoti
    27
    Dėkota 41 kart 18 žinutėse
    Reputacija
    9
    Ne kodekų pake čia problema, o ffsdhow lagina tau, kuris naudojamas H.264 atkoduoti tiek K-Lite tiek CCCP pakuose ... Atsisiųsk ir įsirašyk CoreAVC ir nebent jau tavo pc labai lievas tai... Bet kuriuo atvėju turėtų būti pagerėjimas ir netaip laginti.
    GSpot surenderinęs turėtų išmesti panašu į šį dump'ą:
    Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

Forumo maniakas

Įstojimo data
    2007 04 17
    Vietovė
    Kaune
    Įrašai
    456
    Dėkoti
    4
    Reputacija
    15
    ačiū. dabar nelagina. ai dar pastebėjau, kad norodo japoniškų ženklų anr op/ed tik kvadračiukus. čia tik man ar visiem? ir iš kur man gaut japanese language pack'ą?

\m/ >.< \m/

amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau reputacija pranoko šios visatos ribas amidau's Avatar

Įstojimo data
    2007 04 25
    Vietovė
    N.A.<->Šiauliai
    Įrašai
    1.461
    Dėkoti
    70
    Reputacija
    103
    ... ir iš kur man gaut japanese language pack'ą?
    Jei turi windows xp instaliacinį cd tai vadovaudamasis šiuo gidu nesunkiai turėsi japanese language pack'ą

Suši valgytojas
    tamagochi įtakingas tamagochi įtakingas tamagochi įtakingas tamagochi's Avatar

Įstojimo data
    2005 10 19
    Vietovė
    LT, Vilnius
    Įrašai
    180
    Dėkoti
    0
    Dėkota 7 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    9
    wow - turbūt pirmą kartą žiūrėsiu anime su LT titrais. Šaunuoliai, kad tokį visai šviežutėlį darbą jau verčiat.

Update:

hmm pats anime po pirmos serijos kol kas nesužavėjo (ankstesnio leidimo nesu matęs), bet dar žiūrėsiu toliau.

Užtai galiu palankiai atsiliepti apie titrus Kiek man leido įvertinti mano kuklios japonų kalbos žinios - ryškesnių turinio neatitikimų nepastebėjau. Kai kuriuos išsireiškimus galima versti keletu variantu, bet su uždaviniu susidorota sėkmingai. Visumoj lietuviškas tekstas gavosi sklandus ir literatūriškas. Sinchronizacija taip pat gera.

Šriftas iš pradžių erzino, bet po to suvokiau, kad galiu ji pasikeisti savo playeryje.

Man atrodo, kad prie LT titravimo priprasiu, jei ir toliau lepinsit tokia kokybe
    Paskutinį kartą taisė slicKrox : 2008-07-15, 23:32
    Time waits for no one.
    http://www.tamagochi.lt

Forumo maniakas

Įstojimo data
    2007 04 17
    Vietovė
    Kaune
    Įrašai
    456
    Dėkoti
    4
    Reputacija
    15
    o koks šriftas tau labiau patiktų?

Suši valgytojas
    tamagochi įtakingas tamagochi įtakingas tamagochi įtakingas tamagochi's Avatar

Įstojimo data
    2005 10 19
    Vietovė
    LT, Vilnius
    Įrašai
    180
    Dėkoti
    0
    Dėkota 7 kart 7 žinutėse
    Reputacija
    9
    o koks šriftas tau labiau patiktų?
    pas mane su VobSub defaultiškai buvo Arial 18 atrodo. Čia net nežinau ar toks įsiūtas į failą, ar pas mane overridino. Norėtųsi šiek tiek didesnio ir su platesniais tarpais tarp raidžių. Tai pasikeičiau į Lucida Console 22
    Time waits for no one.
    http://www.tamagochi.lt

Forumo maniakas

Įstojimo data
    2007 04 17
    Vietovė
    Kaune
    Įrašai
    456
    Dėkoti
    4
    Reputacija
    15
    Citata Autorius tamagochi Žiūrėti skelbimus
    pas mane su VobSub defaultiškai buvo Arial 18 atrodo. Čia net nežinau ar toks įsiūtas į failą, ar pas mane overridino. Norėtųsi šiek tiek didesnio ir su platesniais tarpais tarp raidžių. Tai pasikeičiau į Lucida Console 22
    originaliai arial 20 yra. ir visai normaliai man. galėtų būt ir mažesnės raidės ir tai netrukdytų...

Catching some Zzzzs...

slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox reputacija pranoko šios visatos ribas slicKrox's Avatar

Įstojimo data
    2021 08 01
    Vietovė
    4Th Dimension
    Įrašai
    1.623
    Dėkoti
    98
    Dėkota 419 kart 126 žinutėse
    Reputacija
    84
    Šiaip buvo įdėtas: Calibri, nors jis ir panašus į Arial, bet švelnesnis. Aišku font galima bet kada keisti, kai dar išėjus tik viena serija.

\m/ >.< \m/

Įstojimo data
    2007 04 25
    Vietovė
    N.A.<->Šiauliai
    Įrašai
    1.461
    Dėkoti
    70
    Reputacija
    103
    Na ką gi ir aš pažiūrėjau pirmąjį ep'ą, ir ką galiu pasakyti, ogi kad puikiai padirbėta , malonus akiai šriftas ir jo atspalvis, taip pat malonu buvo išvysti tokius žodžius kaip "jėgelė", "emo", "šūdas"... . Šaunuoliai puikus darbas

O apie pati anime, galiu pasakyti tik tiek: sprendžiant iš pirmos serijos anime istorija bus tiesiog naujai perdarytos OVA'os, kurios man labai patiko, taip pat turėtu paaiškėti kai kurie OVA'ouse likę neatsakyti klausimai. Mano kuklia nuomone šis anime atrodo bus tikrai vykęs. Be to patarčiau pažiūrėti tas senąsias OVA's jos tikrai vertos dėmesio.

forumo idiotas

Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis Izzo šviečia nuostabi ateitis

Įstojimo data
    2007 02 25
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    1.934
    Dėkoti
    15
    Dėkota 41 kart 19 žinutėse
    Reputacija
    0
    kada 2-as epas?