Sveiki
Gal kas kartasi kurnors lietuvoje mate Mah-jong'o žaidimą .. ne flashini.
Galbūt butų visai fun ir in anime style žaidimas bet ... 500lt už parsisiuntima iš užsienio nežadu moketi.

Sveiki
Gal kas kartasi kurnors lietuvoje mate Mah-jong'o žaidimą .. ne flashini.
Galbūt butų visai fun ir in anime style žaidimas bet ... 500lt už parsisiuntima iš užsienio nežadu moketi.

Tikrai neturiu ne menkiausios idejos. Man rodos kazkada maciau kazkurioje parduotuveje, bet taip ir viskas baigesi, nes pinigine tuscia... ><
As tai nebijociau ir suploti gal kokius 300 lt uz toki, nes man jis visai lyg it nieko atrodo prisiziurejus i anime :P
If you tie me down and trap me
Then the love is also tied down
The future is also tied down
It can’t grow anymoreSHINee- Lucifer
dancingwind, sorry bet nusishneki, 500lt riiiight, ish amazones su visu parsiuntimu i lietuva uzh ~100$ galima paimti labai nebloga mahjongo seta, o jeigu dar neskubu ir gali laukti, tai jami pigesni shipmenta, palauki keleta savaichiu ir uzh mazhdaug 200lt turi mahjonga... geez, negi taip sunku elementariai pagooglinti priesh rashant tokias nesamones.
Jeigu gali nerasyti - nerasyk!

Amazone i lietuva neshipina zaidimu (arba nemoku priversti) o kur radau viena padorus rinkinys kainuoja (80e + shipping )+ VAT = 144e ~500lt
nesakau kad kur nors negalima rasti pigiau bet paieshka google bent jua pirmose psuliapiuose ka ieshkojau gavosi tik toks varijantas.
dėl amazonės nežinau, nesinaudojau, bet paieškok ebay, ten tikrai pigiau rasi ;]

nu jo nebent ebay ... bet ne karto ja neteko naudotis

Nieko ismoksi, pravers, cia bus kaip vaiksciot, skaityt, rasyt naudinga
Is amazones esu knygu pirkes, tai nebuvo labai brangu. Knygu buvo atrodo 5, o shippingas apie 60lt
jo... ir man reiktu tokio... Mylimiausias zaidimas mano... o apie kuri jus pirkimo varijanta cia kalbat- Dancing wind- tu nori tikru kaladeliu mahjonning'o ar tokio "kelioninio"?

As visai neseniai nusipirkau is parduotuves d6 ( http://www.d6.lt ), kuri yra Vilniuje. Mokejau apie 80 Lt. Jei butu noras galima butu pas juos uzsakyt ir jie prie progos atveztu.
Setas adaptuotas, su sezonais ir gelemis, bei 4 atsarginem tusciom kaladelem (gal jokeriais?). Viso 148 kortos. Gaila dezute biski paklerus, bet neesme. Isbarstyti ir pamesti palyginus lengva, pacios kaladeles gan sunkiai maisosi (daznai atsivercia).
Zaist gyvai daug smagiau nei blicint su kompuVienintelis trukumas, kad retas mano pazystamas ryztasi bandyti Japoniska modernu zaist (Riichi), tai losiu pagrinde kinietiska klasikini.
Ieškokite hobyshop'e (Panoramos prekybos centre (Vilnius jei ką) buvo ~350-320 Lt ir ~250-270 Lt berods ... pilnas normalaus dydžio mahjong setas (vienas su bambuko pagrindu kitoje pusėje, kitas pilnai plastmasė)
Siaip gerai paieskojus didziuosiuose zaislu centruose tikrai turetu but. O pats tai tik per pc ir tlf esu ji zaides.
Majongas tikrai geras zaidimas bet yra vienas minusas lb uzknisa sudelioti juos kol pradesi zaisti ;d D:
Mėgstami