Perziurejau visas.Labai patiko(iskyrus 6 gan silpnoka pasijutai kaip ziureciau koki Hary Poteri kuriame yra visi "Nusidejeliu sodas" veikeijei)
Perziurejau visas.Labai patiko(iskyrus 6 gan silpnoka pasijutai kaip ziureciau koki Hary Poteri kuriame yra visi "Nusidejeliu sodas" veikeijei)
Hmmm. Girdėjau, kad šių metu vasara pasirodys naujas sezonas, aišku apie jį mažai informacijos. Sužinojau iš paveiksliukoštai šito http://perrablog.files.wordpress.com...1-chart-v5.jpg (Mirai Fukuin) Ar žadat ir jį verst ? na aišku jei jis pasirodys...

Išverstas Kara no Kyoukai epilogas
tai turbut pati sauniausia zinia man !!!!!!!!! nes kad ir kaip tai atrodytu pasakysiau jog ispudingesnio anime su super geru veikeju ikunijimu ir ore sklandancia ivairiu jausmu banga nesu mates, o dar ir super takelis kuris tobulai suderintas su anime scenomis net privercia krupteleti nuo net per didelio jausmu anpludzio ( o visas 5 ankstesnes sio anime dalis gal net apie 7 kartus perziurejau ir kiekviena karta pirmosios 3 jo dalys pats ispudingiausias anime sedevras koki esu mates ) Na o 4 dalis kiek perdetai sujauke smegenis ir mano manymu nelabai dera prie anksciau sukurtos Kara no kyoukai atmosferos, bet kad ir kaip butu man visa ta laika kai stebejau sy anime patiko sudetinga jausmu forma sukurta tarp Siki ir Kokuto tad pabaiga penktosios dalies nuliudino kai veikejai neispilde pakankamai jausmingai paskutiniuju scenu o ir Kokuto elgesi kiek nepagal savo harakterio ipatybes :| tad aciu uz sia super gera naujiena NEGAISTU VARAu ieskot ir pasikraut to ko truko siam anime![]()
![]()
![]()
Isaugok savo talentus, panaudok uzsispyrima ir rask savo kurybai laiko nes tik po sunkaus darbo kai busi tinkamai ivertintas pajusi, jog to siekti yra tavo gyvenimo tikslas

Mėgstami