alma littera planuoja leisti "Naruto"stai koky gavau laiska
Sveiki,
Ačiū Jums už laišką. Malonu, kad domitės mūsų leidiniais.
Planuojame dar išleisti komiksu „Naruto“.
Linkėjimai,
Rasa Petruškevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
alma littera planuoja leisti "Naruto"stai koky gavau laiska
Sveiki,
Ačiū Jums už laišką. Malonu, kad domitės mūsų leidiniais.
Planuojame dar išleisti komiksu „Naruto“.
Linkėjimai,
Rasa Petruškevičiūtė
Atstovė ryšiams su visuomene
nėra jau taip blogai, buvo ir gerų momentų tenpvz kai Zabuza tam lopui galvą nukirto
![]()
bet su narutardija tai čia blogai bus -_-
o aš vat tokį laišką gavau:
Ačiū už laišką.
Rudenį planuojame pradėti leisti NARUTO.
Vyresniesiems artimiausiu metu nieko neplanuojam, ateity - galbūt.
Šiuo metu galime pasiūlyti išleistą komiksą – stilius ne manga- SIN CITY.
Pagarbiai
Danguolė Viliūnienė
Vyr. redaktorė
SCREW YOU, PEOPLE!
O ko jum tas narutas nepatinka? Nu suprantu kad anime tai s@%&# paskutinis, bt manga tai ydomi...
heh galetu ka nors rimtesnio isleisti, anyway dziugu kad isvis kazka leidzia.![]()
Paskutinį kartą taisė Foxsym : 2008-05-23, 00:44
...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............
idomu idomu. Reiks turbut paimt kada isleis. Kazkaip nors ir neziuriu bet vis dar esu naruto gerbejas...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Jie visai kvaili... leisti ongoing manga ir dar kokios apimties (ir dar kokia tūpą)...
Aš nesuprantu, pilna dabar tų vaikiškų manga privertė, o tai vyresniems nieko. Kažkaip visiškai neatsižvelgta į visas amžiaus grupes. Nepatinka man tokia tų leidyklų politika.
Na, bent jau mazaja karta supazindins su manga ir anime, ir jie nebegalvos kad taip paprasti "muuultykai", o veliau susidomes ir rimtesniais kuriniais, ir platins anime zinias lietuvoj.
Visur yra naudos.
Ir man pofik kokias mangas leidzia, vis tiek ju neperku, vietoj ju geriau kokia gera knyga nusiperku![]()
Idomu.....idomu....pasirinko leidykla gera varianta nes zino kad sis anime populiarusNu bet jei isleis tai as pirksiu
Kuo daugiau mangu Lietuvoj-tuo geriau
![]()
Narutis turi gerbeju, o dbz ne? Siaip galetu, ka rimtesnio isversti, kad ir Blame, ar FMA
![]()
![]()
Kiek tokiu suaugusiu kaip tamsta pirktu komiksus (mangas)?
Nedaug. Kad atsipirktu kokie nors VAGABOND, AKIRA ar panasus aukstos prabos komiksai (mangos) reikalingas nemenkas tirazas, kuris LT leisti paprasciausiai yra nerealu ir neapsimoka. Leidykla yra verslas. Bet kuris verslas, ne labdaros organizacija. Niekas nesisakos ant kazkokiu produktu, kuriu paklausa LT minimali. Per maza salis. Tad neverk, as jau seniai neverkiu. Kas domina (o domina tai ko LT niekada neisleis), kaip suauges zmogus, perku is uzsienio per ebejus, amazonus ir .t.t. Mano vienkartines nosinaites yra saugios.![]()
Na man Naruto nepatinka, bet tegu tik leidžia jie tas mangas..nors ir neperku..užtat kiti perka...O dėl tų amžiaus grupių, tai sakyčiau jie leidžia tai, kas, jų manymu, labiau perkama..Bet visgi galėtų leisti daugiau mangų suaugusiems( nors, kaip ir minėjo Akira, neapsimoka investuoti į tokius dalykus, kurių paklausa Lietuvoj maža)
, nes gal žmonės imtų suprast, kad manga netik vaikams.Tie, kas nesidomi nei manga, nai pačia Japonija, nežino, kad ten ir vaikai, ir suaugusieji pasinešę ant anime bei manga.
Paskutinį kartą taisė SeiSoraYu : 2008-05-23, 17:58
Bookmarks