Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 9 iš 17 PirmasPirmas ... 7891011 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 129 iki 144 iš 261

Gija: Bleach (ongoing)

Rašytojas
    destiny avataras
    Įstojimo data
    2008 06 20
    Vietovė
    whatever...
    Įrašai
    294
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    6
    Nu bet ce irgi is dalies yra uz jy stipresni priesai su kuriais kovodamas jis stipreja, pvz tas pats byakuy ar grimmjow pirmajs kartais ji atkale o poto ichigo treniruodavosi ir igaudavo vis kaska naujo tik del tu priesu pvz: bankai (byakuy) arba hallow (grimmjow) ir seip as siuos anime lyginau pagal taj jog abiejuose yra transformacijos, o ne pagal stipruma...
    Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [SIGPIC]http://img8.imageshack.us/my.php?image=31253582.jpg[/SIGPIC]

UVERworld
    TheCoolMaker avataras
    Įstojimo data
    2008 02 10
    Vietovė
    Šilutė- Šiaulių baraks :D
    Įrašai
    156
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Eina sau kaip nerealiai atrodo ichigo kodėl tie chapter tokie trumpi matosi ka vėl pabudo jame hollow ir paėmė kūną į savo vadžias

Ruduo.
    aKi avataras
    Įstojimo data
    2007 10 24
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    292
    Padėkos
    25
    Dėkojo 57 kart 38 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    2
    Reputacija
    11
    Spoileris:
    Neblogą upgreidą gavo Ichigo šįkart. Gaila, kad animej tai dar negreit pamatysim.

Rimtas forumo narys Suiram avataras
    Įstojimo data
    2007 11 24
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    124
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    destiny bet esme tame kad ichigo visiem atrodo afigienai kietas kol jo neatkala kas nors kitas ir praeina nemazai laiko ir kovu kol jis pakankamai sustipreja kad galetu but lygus su tais

forumo idiotas

Įstojimo data
    2007 02 25
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    1.865
    Padėkos
    14
    Dėkojo 44 kart 19 žinutėse
    Reputacija
    0
    Kažkaip nelabai realiai atrodo tie powerupai Bleache.. tokie.. mane pašaukė mergina kurią myliu ir gavau super duper ultra galių...

Rašytojas
    destiny avataras
    Įstojimo data
    2008 06 20
    Vietovė
    whatever...
    Įrašai
    294
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    6
    Nu kietai tas ichigo atrodo ziauriai panasus man jis db y pati ulquira. Nu bet vistiek tikrai sitos transformacijos nerealiai atrodo kaip sake Izzo.Ir seip man taj asmeniskai jau per daug tu transformaciju
    Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [SIGPIC]http://img8.imageshack.us/my.php?image=31253582.jpg[/SIGPIC]

Tikras miškinis
    ForestTiger avataras
    Įstojimo data
    2009 01 06
    Vietovė
    Vydmantai, Šiuo metu Vilnius
    Įrašai
    100
    Padėkos
    43
    Dėkojo 19 kart 12 žinutėse
    Reputacija
    5
    Jau pradeda panašėt į dragon ball power up'us tik tiek, kad čia su ragais (super sajan!! )

Įstojimo data
    2007 11 24
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    124
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    kazkaip keistaj ce jie padare so ta skule krutinej jis panasus i hollow bet visiskai nepanasus i ta hollow i kuri buvo pasivertes kaj su vizardais treniravosi

p.s. na pazejus i visa eiga taj daba kazkur yra trys ichigo busenos zmogiska, shinigami (bet kadangi jis dazniau bankajum naudojas taj...), ir daba speju sita forma pakeis ta kaukes uzsidejima.... maby.

Ruduo.
    aKi avataras
    Įstojimo data
    2007 10 24
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    292
    Padėkos
    25
    Dėkojo 57 kart 38 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    2
    Reputacija
    11
    Na, šiaip ar taip jau buvo pats laikas power-up`ui. Dabar belieka laukt paaiškinimo, kodėl jis tapo būtent tokių padaru, kodėl pasikeitė jo kaukė, kurios pradinė išvaizda, beje gan skyrėsi nuo kitų vaizard`ų - pas anuos kaukės apimdavo dar ir nemažą dalį galvos, buvo su ragais ir pan, o pas Ichigo tik nedidelė ir tik ant veido.

Naujokas Juki avataras
    Įstojimo data
    2007 10 27
    Vietovė
    Ten,kur tu nesi...
    Įrašai
    13
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Na, o aš paskaičiusi šį chapterį, 350, nusivyliau. Dar viena pagrindinio herojaus super mutacija ir Ichigo nugalės Ulquiorra ir eilinį kartą vėl bus graži pabaiga. Galėjo ir mirt tas Ichigo - vis didesnė intriga būtų. Be to, man labai pagailo Ulquiorros rankos,ar ten jis pabaigoj sušuko?
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Yeah, he's always watching...

Įstojimo data
    2007 11 24
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    124
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    ok daba bleache beliko laukt paaiskinimo kas atsitiko Ichigo ir Vaizardu pasirodymo

Loki'd

Derogatory` avataras
    Įstojimo data
    2007 10 06
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    436
    Padėkos
    9
    Dėkojo 44 kart 15 žinutėse
    Reputacija
    21
    Tas Bleach - pasaka be pabaigos.
    Vėl atsiras stipresnių už Ulkerį, pavyzdžiui, Štarkas, etc. Ir taip Ichigo kovos, bus ant mirties slenksčio ir vėl pataps galingesniu. Arba Aizenas kaip nors super duper mutuos. Ir šiaip aš už Arankarų pergalę ir Bleach pabaigą. xD

Ekstravertas
    RP_41 avataras
    Įstojimo data
    2007 07 23
    Vietovė
    Šiauliai, LT
    Įrašai
    118
    Padėkos
    18
    Dėkojo 3 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    7
    Citata Autorius Derogatory` Žiūrėti skelbimus
    Tas Bleach - pasaka be pabaigos.
    Vėl atsiras stipresnių už Ulkerį, pavyzdžiui, Štarkas, etc. Ir taip Ichigo kovos, bus ant mirties slenksčio ir vėl pataps galingesniu. Arba Aizenas kaip nors super duper mutuos. Ir šiaip aš už Arankarų pergalę ir Bleach pabaigą. xD
    Tai žinoma, kad atsiras už Ulquiorra stipresnių, juk dar tebėra nenugalėtos TOP 3 ESPADA'os (Halibel'ė, Bariggan'as ir Stark'as) priedo 3 buvę SS kapitonai (Aizenas, Tousen'as ir Gin'as). Bet manau, kad su jais susitvarkys pati SS arba Vaizard'ai~ ^^
    P.S. Kalbant apie mutacijas, kad ir pavyzdžiui Ichigo paskutiniuose skyriuse, tai to Hollow-like padaro buvo galima tikėtis, nes 221-jame skyriuje Shirosaki's (blogoji Ichigo pusė) apie tai, kad vėl pasirodys užsiminė~
    P.P.S. Aš taip pat už tai, kad Arrancar'ų arka būtų paskutinė "Bleach" MANGA'oje, nes jau per daug viskas užsitesė... T_T
    Coffee-man~

Naujokas Juki avataras
    Įstojimo data
    2007 10 27
    Vietovė
    Ten,kur tu nesi...
    Įrašai
    13
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Mah, kiek tas Ichigo gali stiprėt? Gal kada nors jis susigundys numirt? O Arrancar'ai tegul įkrečia visiems ir sulaukim pagaliau Bleach pabaigos.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Yeah, he's always watching...

UVERworld
    TheCoolMaker avataras
    Įstojimo data
    2008 02 10
    Vietovė
    Šilutė- Šiaulių baraks :D
    Įrašai
    156
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Citata Autorius RP_41 Žiūrėti skelbimus
    priedo 3 buvę SS kapitonai (Aizenas, Tousen'as ir Gin'as). Bet manau, kad su jais susitvarkys pati SS arba Vaizard'ai~ ^^
    Nenuvertink buvusių kapitonų, net nematėm gi aizeno ar gino bankai, ir šeip manau jie slėpė savo jėgas būdami SS, jų trijulė turėtų būt kur kas pavojingesnė ir už arancarnus iš vaizardų nemanau, kad bus labai daug naudos Labai jau mažai ką parodo per tuos chapterius

GFX maker

Blizzard avataras
    Įstojimo data
    2009 03 25
    Vietovė
    Lietuva
    Įrašai
    282
    Padėkos
    0
    Dėkojo 4 kart 4 žinutėse
    Reputacija
    6
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...The_Vizard.JPG

kox to ciuvako vardas kur paciam virsui kairiam sone? kietas jo fighting style

manau is vaizardu bus naudos, nes man rodos tuos dabartinius ss kapitonus suvalgys arankarai....
    jeigu Ulkerį paliko namu saugot , tai isivaizduoju kas kas su aizenu nuejo...

p.s. ichigo galios kartais nervuoja... nupiesia taip galingai kaip pvz kaip kovesi su kenpachiu, atrode belenkaip, poto per ktia serija jau nieko naujo jokiu nauju efektu neparodo, o ichigo tampa 2 ar 3 kartus galingesnis negu pries tai, biski lievai atrodo..

Puslapis 9 iš 17 PirmasPirmas ... 7891011 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

bleach aprasymas

bleach serijos

Bleach tema ulqiuora

bleach 1 serija

ziureti online bleach

bleach serijos siustis

geriausia bleach serija

bleach ziureti serijas lietuviskas

ulquiorra yorokonde@gmail.com

fileriai wikipedia