Turiu tokia, bet jos jungimas netinka prie Zenito, nes blykste japonishka..
Siaip del jautrios juosteles...nzn, gal surizikot..turiu 2 Zenitus neskaitant dar keliu senesniu rusishku fotoaparatu ir nesu su jais fotografaves...geda

Aš tai prie 2 canon'ų dar "vairuoju" Zenit TTL ir Zorkij, bet čia kai laiko ir pinigų negaila
Deja nėra lengva, kaip su skaitmeniniais..) dar ir sunkoki, nugara skauda juos tampytis
P.S.:
![]()
o čia aš ^__^
![]()
Ir dar visas grupės, su kuria dirbu, albumas (ISO 3200 justelė, baisiai tamsu buvo) čia

Man tai irgi praverstų normali išorinė blykstė, o tai integruotos labai ribotos galimybės ir sodina fotiko akumuliatorių, deja pastaruoju metu dar pakilo jų kainos, tai niekaip neapsisprendžiu ar vis dėlto imti "originalią" ar trečių šalių :/ Speju taip ir neįsigysiu iki cosplay
Dėl tų ISO3200 juostelių tai žiūriu triukšmų/grūdėtumo tikrai nemažai net ir tokiose sumažintose nuotraukose, tai gal geriau jau skaitmena bandyt kažką pan. išspausti - "ISO1600 RAW" + "-1EV fotografuojant" + "+1EV RAW konverteryje", gautūsi teoriškas skaitmeninis ISO3200, bet reikia pabandyti kas praktiškai gaunasi, speju baisūs dalykai, bet sumažinus nuotrauką gal ir ne taip baisu bus
EDIT: nu va, pabandžiau, galima gyventi. Nuėmus triukšmus ir sumažinus iki maždaug 800x600 visai ok atrodo, gal tik spalvos ne tokios geros, o JB visai gerai. Reiks gal išbandyt tokią taktiką jei tikrai reikalas prispirs.
Paskutinį kartą taisė DStalker : 2009-02-22, 19:11 Priežastis: Papildymas
Rūkymas blogai!
Pasiėmiau vakar Pentax K100D su kitiniu 18-55mm 3.5-5.6... Šiaip objektyvas neblogas, bet gaila, kad 3.5 tik ant 18-kos teeina, o pinigų nėra brangiem objektyvams dabar.
Nuo Testai
Nuo Testai
Nuo Testai
ISO 1600, 1/4 Išlaikymas(su stabilizacija žinoma). Prie juodų tai uoj triukšmo pilna.
Nuo Testai
White balancas taisytas iš JPG, kažkaip labai negražiai gavosi.. (Čia prieš perkant focus'o testai).
Nuo Testai

Dažnai tenka Pilaitėje lankytis ar gyveni ten?![]()

Nu gi, Daan'o panoraminė labai jau graži išėjo![]()

čia vienas kadras o ne panoraminė, tik apkarpyta kas nereik
Mėgstami