Sioks toks warningas, kadangi uzh shias naujas patalpas visa atsakomybe gula ant mano pechiu, pasielieku sau galimybe apsvaigusiu/agresyviu/ar shiaip nepatikusiu asmenu neileisti.
Ish anksto dekoju uzh supratinguma.
Sioks toks warningas, kadangi uzh shias naujas patalpas visa atsakomybe gula ant mano pechiu, pasielieku sau galimybe apsvaigusiu/agresyviu/ar shiaip nepatikusiu asmenu neileisti.
Ish anksto dekoju uzh supratinguma.
Jeigu gali nerasyti - nerasyk!

Apie girtus snukius jau senei buvau užsiminęs - niekas jų nepageidauja. Alaus ar kito silpno gėrimo pasimėgavimui niekas nedraudžia, tačiau jeigu kam nors demokratija reiškia >1,5 promilės girtumas, tuomet pas mus bus įvestas fašistinis režimas tokioms personoms.
Įspėjimas įspėjimamais, tačiau iki šiol nepamenu, kad būtų bent kažkiek neblaivių asmenų užmatyta, visgi atsarga gėdos nedaro.

Rytoj vėlgi 19:00 ir ten pat (palei Kauno pily) renkamės aiškintis santykius stalo žaidimų pagalba ir tuo pačiu pradėsime rinkti sąrašiuką pastovesnių lankytojų dėl kontaktų ir kitų idėjų.
Jeigu kas norite prisijungti - susisiekite asmenine žinute arba adresu www.hexagon.lt

Primenu, kad tradiciškai renkamės rytoj "Hexagon" klube nuo 18:00-19:00 Kauno pilies zonoje. Dėl smulkmenų ar šiaip klausimų galite klausti manęs asmenine žinute ar skype.
Peace.
Paskutinį kartą taisė Dai-Katana : 2008-11-25, 16:43
Mėgstami