Gražūs ir savotiški lietuvaitės darbai.
Spoileris:
Oficiali galerija
Update
http://menoduobe.com/2008/07/11/nata...briskai-grazu/

Gražūs ir savotiški lietuvaitės darbai.
Spoileris:
Oficiali galerija
Update
http://menoduobe.com/2008/07/11/nata...briskai-grazu/

oh geebus fukken christ....
Grant my enemies a long life. So they can watch my victory.

Na tikrai savotiškiTokie Gotų stiliaus
![]()

Turbūt todėl ir piešė ji, vykusiems Creeper Fest festivaliams plakatus.
Yra visai neblogų piešinių.
O daba pasigailėsi!!!

Tai ji lietuvė?
Dievaži, tikrai nežinojau.
O dėl darbų, kai kurie patiko, kai kurie jau
taip ant ribos padaryti.
Jau seniai patinka man jos darbai, labai savotiški bei gražūs, įdomu kokią ji progrmamą naudoja,
Love me or hate me.

Paskutinį kartą taisė HajiHaji : 2008-03-22, 16:16

Kraupūs kažkokie. 1, 2, 4 labiausiai patiko.
I would love to change the world, but they won't give me the source code.

man patiko tikrai yra darbu kurie verti demesio...
Nuostabūs darbai, man labai patinka. Jau ankščiau ne kartą jos kūrinius deviantart'e peržvelgdavau.

Grazu taciau kraupu kazkaip. Vat tokiu darbu nenoreciau savo kambary turet...ar namie... ar siaip. Baisoka. Sako menininkas kurdamas parodo savo vidu??? Darom isvadas...![]()

Labiausiai akį patraukė pats pirmas. Patiko pati idėja. Darbai tikrai neblogi, bet savo kambaryje ar namie tikrai nenorėčiau turėti. Gražu pažiūrėti, bet kas per daug, tas nesveika, ypač su tokio tipo kūriniais.
If you tie me down and trap me
Then the love is also tied down
The future is also tied down
It can’t grow anymoreSHINee- Lucifer

Labai grazu, nekart ziurnejau jos darbus nete, bet kad ji lietuve ! ;DD nezinojau, ne nekilo mintis tokia ;p
reik tokiu zmoniu daugiau ;D
siaip darbai tikrai labai grazus, namie ar tokiu noreciau turet nzn, megstu kraupius dalykus, bet cia gal...
apsieiciau ;D labiausiai is situ man patinka 1,2,6,7 ;D
Isvada >> Kraupu, bet nuostabai grazu ;]
Na nežinau, man tie darbai visai nekraupūs... Labiau mistiški, paslaptingi. O dėl komentaro, jog menininkas atskleidžia savo vidų savo darbuose... Na irgi būtų galima ginčytis. Nėra vienos konstantos, kuria būtų galima vadovautis visose situacijose. Darbai gali atpindėti požiūrį ar konstatuoti tam tikrą idėją. Kiekvienas darbas kažką apie žmogų sako, bet viskas priklauso nuo kūrėjo: darbas gali būti tarsi veidrodis atspindintis vidų (tačiau visi žinome, kad veidrodžių būna ir kreivų), gali nešti tam tikrą idėją visuomenei ar būti skirtas tik estetiniam pasigėrėjimui. Tik nuo menininko priklauso, ką jis nori tuo darbu pasakyti, o ir ne visi žiūrovai sugeba perskaityti kūrinio nešamą pranešimą. Be to mes matome tik tai, ką norime matyti.
Kiekvienas renkasi sau priimtiniausią meno, estetikos formą, o šios menininkės pasirinkitas būdas, man priimtinas ir yra tikra atgaiva akims.
Mėgstami