Gera nominacija ....
Gintama ir Hayate no Gotoku nemaciau. Bet pasirinkau Genshinken 2, nes jis cia be konkurencijos lyderis.
Lucky star tik viena veikeja pasinesus, o Doujin work tik vienas aspektas aptarimas (megejisku manga (doujin) piesimas ir prekuba)

Suprantu nominacija, bet kažkokie nominantai nekokie.Nu nemates Genshiken 1 ar 2 ,bet jau Gintama visai nerialistinis ir ne gyvenimiškas. Lucky Star suprantu , tik ten labai jau nuobodžios pokalbiu stenos, bet balsuoju už ji.
P.S. Pogalais aš neesu tox iškalbingas ir google visai nepadeda, ka tiksliai reiškia Otaktiškas?
[SIGPIC][/SIGPIC]

Genshikenas be kalbų. Lucky Star yra tipinis mano blacklistinis anime, kiti neparodo įtikinamai "otakų" kaip genshikenas. Kažkaip jis man su H&C labai asocijuojasi, tiek savo atmosfera tiek įdomumu.

Kolkas rezultatai man patinka...![]()

Genshiken'as be konkurencijos. Kaip jau minėjo lucky star tik viena veikėja, doujin work tik vieną aspektą. O genshiken ir realistiškas (kažkiek) ir apžvelgia ne tik mangos paišymo aspektus, bet ir cosplay, anime, fiestas ir visi pagrindiniai veikėjai pasinešę (išskyrus vieną kuri ten dėl berno trinasi)
There's nothing right in my left brain,
there's nothing left in my right brain.
Genshiken 2 nepasirode man jau toks otakiskas kaip pirmas taciau vistiek duodu balsa jam
Mėgstami