Pasirodė VDU sukurta internetinė svetainė galinti versti iš anglų į lietuvių kalbą visa tekstą ar net visa internetini puslapį.
http://vertimas.vdu.lt/twsas/
![]()

Pasirodė VDU sukurta internetinė svetainė galinti versti iš anglų į lietuvių kalbą visa tekstą ar net visa internetini puslapį.
http://vertimas.vdu.lt/twsas/
![]()
OMG!!! Va cia tai aparatas, ziauriai man pades, thanks![]()
![]()
![]()

netobula, bet...

Dabar išbandžiau mozilos prieda. Labai geras irankis norint išversti tik tam tikra tekstą puslapije.
Nereikia norėti tobulumo, nes sukurė studentai, ir nemokamai. Beto dabar turbut pagrindinis bandimas viksta.

Pagirtina, bet dar daug darbo reiktu idet
Čia vertimo pvz.:
Spoileris:
Spoileris:

Net brangiai kainuojančios programos neverčia viso teksto tobulai. Todėl jį liginant su tomis programomis jis verčia gan gerai. Ir yra nemokamas. Beto turi gera priedą kuris gali versti tekstą betkokioje programoje.

Labai naudinga nuoroda. Reiks kada ismeginti![]()
Kiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje nebera

gana nevykes bandymas sakyciau. pries pora savaiciu jau buvau atrades sita svetaine ir pameginau issiverst teksta, tai vertimas buvo pazodzui, jokios normalios lietuviskos sakinio strukturos ir nugrybauta nuo teksto turinio buvo gan toli.

Naudinga? Kiek cia is musu angliskai mokykloj neismoko? Is kitu kalbu vertimas tikrai praverstu.

Tff...
Sakyciau, jei japonu i lietuviu, arba japonu i anglu tada gal ir susidomeciau, o dabar angliskai kaip Qone sake visi nuo mokyklos laiku ismoke... Na nekalbu apie sovietu laiku zmones
![]()
![]()

oho geras, nors sesuo sako ,kad tai nepatikima ,nes kiekvienas angliškas žodis skirtingose srityse gali reikšti visai kitka.

Labai naudinga. Prieš savaite kažkas davė man linką. Žvengiau iš vertimo ilgai. Įtraukiau į favoritus prie anekdotu skyriaus. pvz.Qone, puse lietuvos dar mokyklose nesimoko anglu. Na gal ne puse, bet daug. Pamiršai kaimą.Ši readme rinkmena turi savyje praėjusia minute informaciją, kuri nepavertė į ją į vadovą, daugiau detalios informacijos apie įvairias ypatybes, jau apimtas vadove, gameplay užuominos, renginio pagerinimo patarimai, ir troubleshooting pasiūlymai, kad padėtų, jūs turite jūs susitikti problemas.
Paskutinį kartą taisė Eisas Kuperis : 2007-12-15, 16:58
Jei kam nepatinka kaip isvercia, tai imkit zodyna ir patys verskites, vis geriau nei paciam visa teksta verstis <.<

Ko tu cia pamokslauji?
Nores zmones ir issivers nenores neissiver, bet jie gali issiverst ir betokiu tavo pamokslavimu, dabar tas tavo postas bereiksmis flood'as... (kaip ir mano
)
![]()
Mėgstami