Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 2 EUR (10%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: Įvertinimas

Balsavo
39. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5

24 61.54%
  • 4

10 25.64%
  • 3

4 10.26%
  • 2

1 2.56%
  • 1

0 0%
Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 12
Rezultatai 17 iki 30 iš 30

Gija: Seto no Hanayome

Anime'Holic
    Augis24 avataras
    Įstojimo data
    2009 03 29
    Vietovė
    Lietuva, Šiauliai
    Įrašai
    378
    Padėkos
    143
    Dėkojo 160 kart 68 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    11
    Reputacija
    14
    Super didelė juoko dozė prižvengiau nerealiai toks įdomus anime, komedija- tragikomedija Man patiko laukiam tolimesnių nuotykių, jei tokie bus..

Anime FreaK, che che che
    ciombiukas avataras
    Įstojimo data
    2009 09 18
    Vietovė
    Kėdainiai
    Įrašai
    618
    Padėkos
    61
    Dėkojo 71 kart 58 žinutėse
    Reputacija
    10
    Turbut juokingiausias anime kuri esu mates , dar tiek per nei viena nesijuokiau tai tikrai, na o apie pati anime tai istorija niekuo labai neissiskirianti, herojai epiniai (ypac tevukai abudu), piesimas taip pat grazus. Apibendrinus, tai tikrai pasisekusi komedija.

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Take it easy

witkus avataras
    Įstojimo data
    2009 11 21
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    286
    Padėkos
    237
    Dėkojo 222 kart 99 žinutėse
    Reputacija
    14
    sitas anime vienas is labiausiai mane prajuokinusiu is visu kuriuos esu mates nu ten tokiu vietu buvo kad i kelnes prisivaryt buvo galima, tos veikeju veido israiskos isvis zudancios .
    Spoileris:
    I atminti giliai isireze terminatorius su moksleives uniforma
    Paskutinį kartą taisė witkus : 2010-02-25, 20:01

Narys
    Nightwister avataras
    Įstojimo data
    2008 05 27
    Vietovė
    Klaipeda
    Įrašai
    87
    Padėkos
    53
    Dėkojo 24 kart 11 žinutėse
    Reputacija
    5
    man is anime patiko, paprastai haremo as nemekstu bet sitas tai geras, piesimas geras ir daug humoro jame

hard to understand ewlds avataras
    Įstojimo data
    2009 02 14
    Vietovė
    Lietuva
    Įrašai
    103
    Padėkos
    143
    Dėkojo 11 kart 11 žinutėse
    Reputacija
    0
    Toks gana vidutinis, kazkaip net dropinti buvo kilusi mintis po pirmu 10 ep. Labai jau varginantis pasirode del savo greitakalbes, perskaityti subtitru nesustabdzius tai misija neimanoma visai buvo. Po to kazkaip reikalas pagerejo, gal suberiai pasikeite.. nzn, pas mane relisas be suberiu pav. Megstamiausias veikejas tai zinoma Runos tevas aka terminatorius, visada po jo pasirodymo zandikaulis iskausdavo Ir siap i pabaiga vis idomesnis ir juokingesnis kaip nekeista man sis anime daresi. Kas dar labai patiko tai veikeju vaizdavimas skirtingo piesimo stiliais.

Prabalsavau 4/5 su avansu. Atjungus smegenis labai gerai si komedija sueina.

Aramis
    Guest
    Vidutinis anime, paiki juokeliai, kas antra frazė "bomba", nesižiūri man tokie dalykai.

Vien todėl, kad esu prieš anime sulyginimą su žemėmis kai sugebu jį pražiūrėti iki galo, 3 -.

Ir kada gi žmonės supras jog kas per daug, tas nesveika, ypač kalbant apie parodijas?

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.154
    Padėkos
    29
    Dėkojo 306 kart 139 žinutėse
    Reputacija
    60
    Citata Autorius Aramis Žiūrėti skelbimus
    Vidutinis anime, paiki juokeliai, kas antra frazė "bomba", nesižiūri man tokie dalykai.

Vien todėl, kad esu prieš anime sulyginimą su žemėmis kai sugebu jį pražiūrėti iki galo, 3 -.

Ir kada gi žmonės supras jog kas per daug, tas nesveika, ypač kalbant apie parodijas?
    Parodijoje nėra tokių žodžių kaip "per daug". Yra tik žiūrovai kurie nesugeba to "suvirškinti".
    Pasakykim griezta NE! spoileriams.

Aramis
    Guest
    Citata Autorius Killerbee Žiūrėti skelbimus
    Parodijoje nėra tokių žodžių kaip "per daug". Yra tik žiūrovai kurie nesugeba to "suvirškinti".
    Priklauso nuo to, kokiai auditorijai skiriama parodija. Yra ir tokių, kur pati komedija ne tokia ryški ir dažna, tačiau juokiesi dažniau nei žiūrėdamas šią žuvų-jakudzų-undinių mišrainę su heroizmo priemaišomis ir mėme pagrindiniu veikėju, tiek tenorėjau pasakyti. Na gal ir ne per daug čia to, tiesiog subtilumo pateikime trūksta.

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.154
    Padėkos
    29
    Reputacija
    60
    Priklauso nuo to, kokiai auditorijai skiriama parodija. Yra ir tokių, kur pati komedija ne tokia ryški ir dažna, tačiau juokiesi dažniau nei žiūrėdamas šią žuvų-jakudzų-undinių mišrainę su heroizmo priemaišomis ir mėme pagrindiniu veikėju, tiek tenorėjau pasakyti. Na gal ir ne per daug čia to, tiesiog subtilumo pateikime trūksta.
    Subtilumas? Parodijoje? Mjo..... O daug subtilumo pvz. "Baisiausiame filme"? Tada noriu pavyzdžių subtilios parodijos. Tik noriu parodijos tikros, o ne "su elementais". Tik įspėju, kad tokius anime galiu ant vienos rankos pirštų suskaičiuot. O kokios problemos su žuvimis jakudzomis? Jos gi pagrįstos siužetiškai. Pagrindinis herojus ten normalus. Jei jis mėmė tai kas tokie yra likę 95%?

P.S Herojizmas čia irgi parodija.

Aramis
    Guest
    Subtilumas? Parodijoje? Mjo..... O daug subtilumo pvz. "Baisiausiame filme"? Tada noriu pavyzdžių subtilios parodijos. Tik noriu parodijos tikros, o ne "su elementais". Tik įspėju, kad tokius anime galiu ant vienos rankos pirštų suskaičiuot. O kokios problemos su žuvimis jakudzomis? Jos gi pagrįstos siužetiškai. Pagrindinis herojus ten normalus. Jei jis mėmė tai kas tokie yra likę 95%?
    Baisiausias filmas tikrąja to žodžio prasme yra baisiausias filmas. Neperdedant. Jei tai kažkam yra parodijų etalonas, na, tada kas kita.

Think I'll pass, kadangi bus kaip su dviem ožiais ant tilto - susirems ragai ir nė vienas nesitrauks Aišku, man ideologiniai ginčai patinka, bet tik tuomet, kai turiu galimybių juos laimėti, arba matau juose prasmę. Čia to nėra - Shoutengai dropinau, šitą sugebėjau pažiūrėti iki galo bet tik todėl, kad juodai neturėjau ką žiūrėti. Matyt teks gyventi be humoro jausmo

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.154
    Padėkos
    29
    Reputacija
    60
    Baisiausias filmas tikrąja to žodžio prasme yra baisiausias filmas. Neperdedant. Jei tai kažkam yra parodijų etalonas, na, tada kas kita.
    Tam tikra prasme etalonas, t.y. grynakraujė parodija.
    Think I'll pass, kadangi bus kaip su dviem ožiais ant tilto - susirems ragai ir nė vienas nesitrauks Aišku, man ideologiniai ginčai patinka, bet tik tuomet, kai turiu galimybių juos laimėti, arba matau juose prasmę. Čia to nėra - Shoutengai dropinau, šitą sugebėjau pažiūrėti iki galo bet tik todėl, kad juodai neturėjau ką žiūrėti. Matyt teks gyventi be humoro jausmo
    Jei net Abenobashi nepatiko tai tikrai nėra apie ką su tavimi diskutuot. Tikrai ne tavo žanras. Tavo humoro jausmas čia ne prie ko. Parodijai reikia tam tikro supratimo.

Aramis
    Guest
    Tavo humoro jausmas čia ne prie ko. Parodijai reikia tam tikro supratimo.
    Na vat tyčia perskaičiau dar kartą Akenobashi aprašymą. Na blem, gal rizikuoti ir pratęsti vien dėl to, kad Bee šiap pagyrom nesišvaisto

O tas supratimas jis yra, bet kai grynai nelieka nieko originalaus, juokeliai lipa vienas per kitą (akenobashi kol kas atidedam į šoną, kadangi paskutinį kartą kai mėginau žiūrėti droppinau 7 epizode), tiesiog tuo suvokimu nesugebi pasinaudoti. Einu to Shoutegai DVD ieškotis, kažkur mėtėsi dar. Reanimuosiu požiūrį į žanrą Tada gal ir šis kitoje šviesoje pasirodys

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.154
    Padėkos
    29
    Reputacija
    60
    Na vat tyčia perskaičiau dar kartą Akenobashi aprašymą. Na blem, gal rizikuoti ir pratęsti vien dėl to, kad Bee šiap pagyrom nesišvaisto

O tas supratimas jis yra, bet kai grynai nelieka nieko originalaus, juokeliai lipa vienas per kitą (akenobashi kol kas atidedam į šoną, kadangi paskutinį kartą kai mėginau žiūrėti droppinau 7 epizode), tiesiog tuo suvokimu nesugebi pasinaudoti. Einu to Shoutegai DVD ieškotis, kažkur mėtėsi dar. Reanimuosiu požiūrį į žanrą Tada gal ir šis kitoje šviesoje pasirodys
    Nesakyčiau, kad Akenobashyje taip labai jau sumalta. Greičiau atvirkščiai, kaip parodija anime labai tvarkingas, nes iš principo kiekviena serija turi savo tematiką. Šeip jei pražiūrėjau iki 7 ir vis tiek nepatiko tai šansų, kad nuomonė pasikeis yra nedaug. Nebent per ta laiką subrendai ir įgavai patirties. Kas dėl Seto no Hanayome.......iki Excel Saga jam dar toli. Va ten tai tikrai bardakas.

Dai Mahou Touge geriau pabandyk.

14. Jums dėkoja:

Narys taven avataras
    Įstojimo data
    2010 06 12
    Vietovė
    Siauliai
    Įrašai
    52
    Padėkos
    3
    Dėkojo 4 kart 4 žinutėse
    Reputacija
    0
    Vertas 5/5 vien uz tevuka-terminatoriu

Puslapis 2 iš 2 PirmasPirmas 12

Lankytojai forumą randa ieškodami:

seto no hanayome

Seto no Hanayome anime zonašėtono jūraseto na jūra japonijojeastunkojis 2 filmas katani anime akenobashiSeto no Hanayome animegigantiškas aštuonkojissetoanime setonoištvirkėliai anime zona
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •