http://laarf.deviantart.com/gallery/#3d
cia galite isvysti kelis mano darbus su 3ds maxu.
Cia dabar darau Joana D'ark. Taciau iki pabaigos laaabai daug darbo ir nemanau, kad pabaigsiu. Nes galvoju modeliavimu nebeuzsiimti, nes atiima daug laiko, kurio man dabar truksta.
![]()
Nesenai pradėjau mokytis 3ds max naudotis... Įsijungus toks mind-blowing vaizdelis, tikrai matosi kad bet ką padaryt galima. Techniškai modeliavimas nėra labai sudėtingas kai pripranti ir būni paruošęs tuos eskizus (bent man tai visada jų reikia, nes proporcijų nejaučiu xD). Tik vat neperprantu kolkas material editing ir rendering... Skaitinėju tutorialus tai visur skirtingai daro. Man išvis gaunasi kažkokie plastmasiniai objektai. Dar daug darbo įdet turbūt reiks. Gal kas žinot kur internete kokių padoresnių pamokų rasti?
P.S. Gražiai čia jūs padarę, man dar toli iki tokio lygio xD
Who turned life on "repeat" ?

Geriausia pamoka praktika. Perprask kaip ka kuri funkcija padaro isnagrinedamas keikviena is ju material editoriuj, nes tutorialuose dazniausiai padaroma daug funkciju ir tiksliai atsirinkti beveik neimanoma.
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų

O~Sveiki, aš su 3Ds Max'u sėdžiu jau turbūt antri metai, neitin rimtai, bet kartais pasižaidžiu
šeip jei norite ir jei kas nežinote tai yra labai fainas 3D forumas lietuvių, padeda vieni kitiems ir t.t. ^^ www.3dbug.com P.S. čia ne reklama ;D

Mano 3D modeliavimo ir animacijos patirtis su Max'u apsiriboja ±metais. Asmeniskai sita uzsiemima randu perdaug laiko reikalaujanciu, todel gan retai laisvalaikiu pats imuosi ka daryti.
Veikeju modeliai is paskutinio projekto, prie kurio dirbau. Skirti buvo animacijai, kurios tik fragmentus turiu. Nesusidures su tai praeity, neatsizvelgiau i to "skinning" proceso sudetinguma:
Spoileris:
Cia vienas senesiu darbu, gan greit atlitkas palyginus... Nemazai pridejau ir su PS po renderinimo:
Spoileris:
Vienas primuju modeliu, prie kurio ganetinai daug laiko sugaisau:
Spoileris:

Gija kažkaip nelabai aktyvi :/
kur anksčiau postinau savo darbą, taip jo ir nebaigiaujau kažkur metus jis velkasi.
dabar kai vasara, daugiau laiko lieka, tai truputį pamodelinau
Spoileris:
Paskutinį kartą taisė Laarf : 2010-07-03, 13:33

Kanda, parodyk su wireframe'uneblogai neblogai, tik trečiam pic'e , nžn gal dėl renderinimo, bet atrodo kad koja būtų plokščia kaip lenta. Vizuoliai nelabai gražiai tas atrodo.
BTW yra mirror, dažnai jį daug patogiau naudot nei symetry.
Mėgstami