Mindfuked session, taip taip, dar ir tokie dalykai patink
"1,000 years from now there will be no guys and no girls, just wankers.
Sounds great to me - trainspotting (D.Boyle)."

Sci-fi, vienas ir nepakartojamas dalykas kuris suteikia man tiek laimės, netgi kai viskas rodos ant tiek paprasta, bet originalumas vistiek niekur nedingsta ir šįkart be staigmenų, vaizdelis savo standartinėje formoje, mistika, tamsios spalvos, šiek tiek mindfuk'škų užmuojų, kosmosas.. vertas dėmesio.

Šeimynėlė goes mad! Ok, po šitos peržiūros tiesiai šviesiai galiu pasakyt, kad tai vienas geriausių matytų animac. filmukų. Jis toks originalus, kad man net plaukai pasistoja nuo kiekvieno veikėjų judesio, trakštelėjimo, belenkokio kito keisto garsiuko. Žinau, kad skamba žiauriai pervertintai, bet čia jau nepadėsiu, tai grynai skonio ir asmen. suvokimo reikalas.
p.s. tas momentas kai pacanas šoka į viršų nerealiai juokingas.

Dievužėliau, net bijau kažką sugandyt savo komentarais ar pasisakymais,
tiesiog sėdėkit ir kajfuokit nuo šitų vibe'ų, this is for real.
ne, rimtai, tokie dalykai jau tikrai padaro įtaką, nėra ką ir kalbėt
iksmenai ^^

Peržiūrėjau nesenei ' The life and times of tim' ,piešimas ne klažką,priprantama, užtai bajeriai tai pikti. Prajuokino tai tikrai gerai, tikrais vertas pažėt, na, jei juodas humoras prie širdies :]
Spoileris:
Draw together - šitas labai piktas,daug kam net jis nepatinka,bet juodo humoro gerbėjam pats tas,uždraustas jis netgi. Na vienas mano mėgstamų.....
Spoileris:
Ugly Americans - linksmutis šis,beabėjo parodija ,juodas humoras ir pan.
Spoileris:
Dar pradėjau žiūrėti 'Metalapocalypse' - visiškai insane , muzika gera
Spoileris:
Spoileris:
Simpsonu prodiuserio Al Jean kurtas filmukas apie kino kritika pragyvenimui apzvelgianti blogus filmus, ciniskas, depresyvokas, ir puikiai parodijuojantis http://www.imdb.com/title/tt0108734/
Mėgstami