Num tik 32bitų XP nemato daugiau 3GB ramų. 64-inė versija mato 4GB. Keistai. Va neseniai čiupinėjau VAIO, tai sugebėjo suktis (ganėtinai skalndžiai - nustebau) su vienu GB ramų :/

pasakykit kas, nors kaip galima isikelti nuotrauka i zinutes ?

I would love to change the world, but they won't give me the source code.

64-inė XP versija mato iki 128GB ram'ų, bent jau tokias erezijas skelbia microsoftas. šiaip tai pas mane 2Gb, ir višta sukasi gerai, tiesa so fotošopke extremaliai dideliom rezoliucijom nedirbau max 5000x5000 kažkur, tai didelių lūžių nepastebėjau. šiaip tai dirbant max'ų 2 GB man neužteko, ir lūžinėjo renderinant dėl ramų trūkumo, bet pradėjus naudoti 3GB switch'ą ir apribojus kernel'į iki 1GB viskas veikė normoj, tai 2GB RAM'ų manau gali ir užtekti.
o kam čia Laxiui vistos prireikė taip staiga ir netikėtai???

Man XP rodo 3,5GB RAM. Kažkaip ten kažkas man aiškino, kad čia dėl senų printerių ir viso kito š...
I would love to change the world, but they won't give me the source code.

are we doomed???
Spoileris:
jau lipant link palangos tilto....
Užkalė visus langus ir augina pingviną.

ne visi video failai isikelia, nes jis jų nesupranta tiesiog. susirask kokį all video converter ir viskas
Užkalė visus langus ir augina pingviną.

Cia jau tikrai reiketu belenkiek pinigu. Graikijoj per daug yr ka pamatyt tai gal vien krapstyt bamba neiseis, turkiojoj poilsinis klimatas jei nebijai karsciu, tiessa, nezinau kokis dabar ten oras, bet drauge idege. Varyk ispanijojn, portugalijon. Cia visks priklauso nuo kiek tu skirsi vacation'ui.
Mėgstami