Pritariu, pamatyt filmą su beveik visais SS berniukais būtų smagu,
bet, deja, čia tik klipas~
Visad prašom, malonu padėt~

Pritariu, pamatyt filmą su beveik visais SS berniukais būtų smagu,
bet, deja, čia tik klipas~
Visad prašom, malonu padėt~
Čia gan kvailas klausimas.. bet kaip reikia pridėti spoilerį?..
iškarto ačiū.![]()

Gal, kas gali serialų parekomenduoti? Taip nebėra ką žiurėti greit Buffy imsiu žiurėti.
P.S- Rimtesnis fantasy koks patiktu, nors science fiction irgi ok.
Paskutinį kartą taisė Light : 2012-01-27, 23:04
Mano moto svarbiausia stumt savo durą ,geriau stumti ,nei leistis stumdomam.

Na, šiaip priklauso nuo to, kokio tipo ar žanro tau patinka. Pavyzdžiui, mano mėgstamiausias yra Warehouse 13, bet kad jis nelabai populiarus Lietuvoj.
Urameshi, Iemon-dono!
http://alfa.monstras.lt/naujienos,11010501234 čia rašoma, kad manga bus nustota kurti šį vasarį, aš ieškojau daugiau info apie tai, tačiau nieko neradau... Gal kas žino ką nors plačiau?![]()

Jei tu ta "straipsni" parasei, tai labai primityvi ideja, ir jos pateikimas. Jei ne, tai cia bajeris, monstras.lt.
Paskutinį kartą taisė vrblitz : 2012-01-28, 13:18
Piggy go oink oink... cow go moo... camel go pfft pfft how bout you?

Nauduojosi epastas.lt ir viskas buvo gerai. Bet dabar nebegaunu laiškų ir mano siunčiami irgi nenueina. Gal kas , dar susidūrėt su šia problema ?
Mano moto svarbiausia stumt savo durą ,geriau stumti ,nei leistis stumdomam.

Labiau negu obvious, nes kai pageidauji atsidaryti komentarus, nukelia į le "išdurk draugą" lygio puslapį.
Plius, nuoroda. Kada alfa.lt linkuose atsirado priedėlis "monstras"? Thinking people are dumb not to inspect the URL? Fat chance.
Kažkas tiesiog labai prastai pajuokavo, vargšai vaikai kurie patikėjo.
Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.

Mano katins užlipo ant pc klaviatūros ir visas ekranas atvirto >.> nežinau kaip atitaisyti T.,T heeeeelp :< http://imageshack.us/photo/my-images/221/10727424.png/

Ne ne Toolbar tyčia numestas šonan, man ekranas apvirtęs, bet jau sutvarkiau, pasirodo reikia (ctrl) + (alt) + (up) spausti :]
Ačiū ~
Mėgstami