Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: "Code Geass" įvertinimas

Balsavo
368. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5

284 77.17%
  • 4

53 14.40%
  • 3

20 5.43%
  • 2

2 0.54%
  • 1

9 2.45%
Puslapis 9 iš 14 PirmasPirmas ... 7891011 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 129 iki 144 iš 209

Gija: Code Geass: Lelouch of the Rebellion - R2 - 2007/08

Narys NETRiP26 avataras
    Įstojimo data
    2007 07 22
    Vietovė
    Šiauliai
    Įrašai
    89
    Padėkos
    2
    Dėkojo 6 kart 6 žinutėse
    Reputacija
    0
    Vienas iš tų anime, kurie nenori, kad pasibaigtų. 10/10 Anime pabaiga taip sukurta, kad patenkintų abi puses žiūrovų, kurie nori, kad
    Spoileris:
    Lelouch būtų gyvas arba miręs
    Paskutinį kartą taisė NETRiP26 : 2009-04-16, 16:56

Come Join The Dark Side fallenangel avataras
    Įstojimo data
    2008 11 29
    Vietovė
    Siauliai
    Įrašai
    21
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    visai nieko, man patiko tik va 2 sezonas nieko ypatingo, tik tiek kad C.C. tapo visai simpatishka mergiote ir pagaliau pakeite savo apranga
    Come ... Join the Dark Side ...

Love vampires YuukiKuran avataras
    Įstojimo data
    2009 02 23
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    22
    Padėkos
    2
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Sis anime mane tiesiog pakerejo... o pabaigoje negalejau suvaldyti asaru ir kilusiu jausmu... jeigu anime sukelia tokius jausmus tai jis tikrai yra labai geras...
    Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...

Narys DreamT avataras
    Įstojimo data
    2009 02 27
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    61
    Padėkos
    14
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Šaunus kurinys, tikrai nepasigailėjau, kad pagaliau peržiūrėjau. Piešimas, OST, ED, veikėjai tikrai nuostabūs, siužeto eiga nenuspėjama. Dramos, intrigos ir šokiruojančių vietų tikrai netrūko. Lelouche'as savo veiksmais ir strategijojm sudomindavo ir ta tokia ironija kai Lelouche'as yra britas ir kaunasi prieš savo tėvą, brolius, seseris, o Suzaku japonas bet britų armijoje kariauja. Nesuprantu kodėl ant antro sezono visi taip varo, nebuvo jis jau toks blogas, įdomiai žiūrėjosi. Nepatiko tie išsireiškimai kaip: "Yes your'e highness" ir tas mėgstantis parėkauti čiūvas kuris prisirišęs prie Zero buvo. O vat pabaiga paliko didelį įspūdį, nemažai emocijų, bei nedidelį šoką ir vien dėl jos anime yra vienas iš geriausių kokį tik esu matęs . 10/10 of course

...ureshii-kanashii...
    Sadness... avataras
    Įstojimo data
    2009 04 19
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    34
    Padėkos
    0
    Dėkojo 3 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    prisiskaicius pilna pagyrimu sito anime uzsimaniau ir pati paziuret...bet pradzia kazkajp nelabaj uzkabino, na bet cja matyt todel kad buwau apie sita anime biski wikipedijoj paskaicius bet weliau anime tikraj itrauke ir buwo labaj idomu, o sio sezono pabajga buwo bene labiausiaj intriguojanti is wisu mano matytu anime...
    Spoileris:
    weliau pradejo erzinti Lelouch elgesys, kajp jis wisu draugu pradejo issizadet del sesers lajmes...ir labiausiai suerzino kad gale prisieme wisus blogus darbus ir netik sawo padarytus...tikraj kartajs uzknisa tox heroiskumas
    Paskutinį kartą taisė Sadness... : 2009-06-05, 17:42

Solid aggression. n'Huun avataras
    Įstojimo data
    2009 06 12
    Vietovė
    Mother Earth, Kaunas
    Įrašai
    87
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    5
    Man, kaip Death Note / Neon Genesis Evangelion fanui šis anime buvo nuostabus. Apie jį nieko nepasakosiu, ir taip jau daug visko šitoj temoj prirašyta... Nors tiesą sakant pradžioje (pažiurėjus 3 ep'us) buvau numetės anime į šoną... Ir supratau kad klydau... Galu gale po kokio 6 ep'o taip užsikabliavau, jog visus du sezonus peržiurėjau per dvi paras... Ir esu visiškai tuom patenkintas, laiko tikrai neisšvaisčiau veltui. Be jokių abejonių duodu šiam anime 10/10. Thumbs up for Code Geass!
    Carpe diem... and place no trust in tomorrow.

Metallica - ...And Justice for All...

Naujokas Xokiru avataras
    Įstojimo data
    2009 06 06
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    8
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Vienas iš geriausių kadanors matytų anime Jau po pirmo epizodo užsikabinau, ir viską pražiūrėjau labai greitai, ištikrųjų gaila, kad turėjo baigtis gėris šitas Code Geass...

Naujokas leninas669 avataras
    Įstojimo data
    2009 03 19
    Vietovė
    Lietuva
    Įrašai
    19
    Padėkos
    24
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    ziurejau as si seralair maciau net 2 sezonus rusu kalb per interneta man visai nieko galima ziureti tik deja kad tolesnio parodymo nera,...

Rain Dragon
    Renata avataras
    Įstojimo data
    2008 05 25
    Vietovė
    Narta
    Įrašai
    659
    Padėkos
    287
    Dėkojo 172 kart 100 žinutėse
    Reputacija
    23
    Kolkas susilaikysiu nuo balsavimo, nes dar tik 4 epus 2-ojo sezpno pažiejau. Nu bet šiaip animas man labai patinka :]

And Who Am I? ColdOne avataras
    Įstojimo data
    2009 06 10
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    48
    Padėkos
    2
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius Renata Žiūrėti skelbimus
    Kolkas susilaikysiu nuo balsavimo, nes dar tik 4 epus 2-ojo sezpno pažiejau. Nu bet šiaip animas man labai patinka :]
    Na aš jau spėjau 14 peržvelgt,bet užsikabliavau tai totaliai ;D Neveltui ir siūlo ND gerbėjams ir šitą pažiūrėt,prilipau nuo pirmo epo ;D

And Who Am I? ColdOne avataras
    Įstojimo data
    2009 06 10
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    48
    Padėkos
    2
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    5/5 100/100. Nėra net ką pridurti beveik viskas išsakyta per visus šiuos psl - nepakartojamas. Baigiau žiūrėt,viskas...baigta,damn žiaurus anime,ką galiu pasakyt..kiekvienas episodas tave šokiruoja,net negalvoji,kad viskas gali taip pasisukt,emocijų iš mano pusės buvo daug,anime,kuris taip įtraukia,įsuka - seniai jaučiau tokį jausmą,nuo DN kai teko matyt. Taip šį anime irašau į savo top'ą,jis drąsiai ima viršunę.
    Spoileris:
    Damn negalėjau išsirinkti kurią pusę palaikyt,nes visi personažai,taip kaitaliojasi,kad sunku susigaudyt. Nėmėgau Zucaku,pradėjau mėgt..,mėgau Leloush,ėmiau nemėgt,vėl mėgt..visų pozicijos taip keičiasi,na žinoma tai juos verčia daryti jų prioritetai. Bet visi personažai visiškai išbaigti,savotiški ir turintys tai , kas traukia būtent į jų pusę.

Beto,labai patiko opening'ai ir ending'ai , iš pradžių kiek vertinau skeptiškai,bet poto nežinau užsikabliavau ant jų,kad net kai nežiūri anime - skamba tau mintyse.

ELO
    9inch avataras
    Įstojimo data
    2007 11 13
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    197
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    6
    Noriu atsiimti balsa. Daviau 4 kai tik pradejau ziureti. Dabar duodu 5 ir dar daugiau jei tik butu galima. Retas anime privercia apsizliumbti. Sitas padare savo... Ir viskas tuo pasakyta, kad anime yra genialus. :] Taip, kitiems gali jis nepatikti, nesukelti jausmu ir t.t. Visu skirtingi poziuriai ir vertybes, kaip ir paciame anime tai yra viena is pagrindiniu minciu... Eh... Bliss :]

Narys Rege avataras
    Įstojimo data
    2007 06 30
    Vietovė
    Klaipda
    Įrašai
    66
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Nusprendžiau ir aš pažiūrėti šitaip aprašytą anime ir nenusivyliau, tikrai patiko.
    Dievinau pirmąjį OP, bet kitus prasukinėdavau.
    Užkabino nuo pat pirmos serijos, šiaip mechos nemėgstu, bet šiame mecha gan gerai žiūrėjosi.
    Manau ir buvo kūrėjų pagrindinė mintis kad Lelouch trukdytų naudoti galią, sunkiau būtų pasiekt tikslą...

Spoileris:
    Dieve, kaip nekenčiu Suzaku jo tie principai nelogiški , dar anime pradžioj visai patiko, bet vėliau...ech varginantis personažas, kuris nuolat man sukėlė agresiją ir tai, kad Lelouch vis negalėjo jo užmušt. mintyse vis kartojau "Mirk Suzaku, MIRK, Užmušk jį Lelouch...bet pabajgos Suzaku užmušė Lelouch... vargšas Lelouch, verkiau kartu su Nunnally, žiauri paskutinė scena buvo kai ji verkia, o visi džiaugias dėl jo mirties žliumbiau ir žliumbiau...vargšelis Lelouch. Bet kaip supratau, tai jis liko gyvas?
    patiko labai Ohgi ir Villeta, smagiai susikukavo

Dievinau pagrindinį herojų jo balsą elgseną, ir tą kuriuo jis apsimetė...veiksmus visus
    geras anime, netrūksta nei linksmų, nei liūdnų nei šokiruojančių scenų.
    Už nuostabų pagrindinį herojų 5/5

Narys Winry avataras
    Įstojimo data
    2009 03 17
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    81
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Iš pradžių kažkaip nepasirodė labai įdomus, gan nuobodžiai pirmas serijas peržiūrėjau. Bet kai veiksmas pradėjo greičiau vystytis, galima sakyt "prilipau" prie ekrano (Taip pat buvo ir kai žiūrėjau Death Note). Ech, man patinka tie studentai-genijai, numatantys visus veiksmus į priekį ir taip gražiai apeinantys savo priešininkus
    Piešimas buvo mano skonio, spalvos ryškios. Palietė santykiai tarp kai kurių veikėjų, ypač tarp Lelouch ir jo Nunnaly, bei tarp Lelouch ir Shirley. Anime toks nevienalytis-iš vieno epizodo juokiesi, o kitą pamatęs-jau gali ir apsiverkti.
    Ir pats Lelouch man žiauriai patiko, ypač jo balsas ir akys. Mmmm....
    Žodžiu, apibendrindama galiu pasakyti, kad man asmeniškai šitame anime nieko nepritrūko, todėl be ilgų dvejojimų rašau 5.
    Paskutinį kartą taisė Winry : 2009-07-03, 12:40

Nothing... daumis1992 avataras
    Įstojimo data
    2009 07 07
    Vietovė
    Taurage
    Įrašai
    34
    Padėkos
    1
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Labai geras anime 5/5 ir noreciau paklausti ar bus 3 sezonas ar gal filmas nes internete atsiranda vis naujos inormacijos jog pagrindinis veikejas gyvas nes yra nemirtingas bei atsirado pora paveiksliuku kaip lelouch su c.c gyvena kartu jei zinot ka parasykit.

Forumo maniakas
    Hikari_ avataras
    Įstojimo data
    2008 02 27
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    420
    Padėkos
    480
    Dėkojo 115 kart 86 žinutėse
    Reputacija
    17
    Citata Autorius daumis1992 Žiūrėti skelbimus
    Labai geras anime 5/5 ir noreciau paklausti ar bus 3 sezonas ar gal filmas nes internete atsiranda vis naujos inormacijos jog pagrindinis veikejas gyvas nes yra nemirtingas bei atsirado pora paveiksliuku kaip lelouch su c.c gyvena kartu jei zinot ka parasykit.
    Tie paveiksliukai tikriausiai yra fanu darbas, nes apie trecia sezona ir visa kita oficialiai dar nera patvirtinta... (bent jau kol kas)

Puslapis 9 iš 14 PirmasPirmas ... 7891011 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

forsas

Code Geass animezona

code geass anime zona

Code Geass aprasymas

japonijos animacinės veikėjos

Code Geass: Lelouch of the Rebellion R2

animaciniai japonijos veikėjos

code geass

animezona code geass

code geass: lelouch of the rebellion avatarcode geass anime18piesiniai galas patyciomscode geass: lelouch of the rebellion anime zona29 animezona.net code greasbesa a nimer de gulipanasus anime i death note code geassveiderio darto salmaspiesti animaciniu filmu veikejai veikejaianime panasus i death note ir code geassanimezona code anime zona death note niekšascode geass: lelouch of the rebellionanimezona.net death note
SEO Blog

Šios gijos žymos

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •