Vienas iš tų anime, kurie nenori, kad pasibaigtų. 10/10 Anime pabaiga taip sukurta, kad patenkintų abi puses žiūrovų, kurie nori, kadSpoileris:
Vienas iš tų anime, kurie nenori, kad pasibaigtų. 10/10 Anime pabaiga taip sukurta, kad patenkintų abi puses žiūrovų, kurie nori, kadSpoileris:
Paskutinį kartą taisė NETRiP26 : 2009-04-16, 16:56
visai nieko, man patikotik va 2 sezonas nieko ypatingo, tik tiek kad C.C. tapo visai simpatishka mergiote ir pagaliau pakeite savo apranga
![]()
Come ... Join the Dark Side ...
Sis anime mane tiesiog pakerejo...o pabaigoje negalejau suvaldyti asaru ir kilusiu jausmu...
jeigu anime sukelia tokius jausmus tai jis tikrai yra labai geras...
![]()
Saulėlydis. Vėl. Dar viena pabaiga. Nesvarbu, kokia tobula bebūtų diena, ji visuomet baigiasi...
Šaunus kurinys, tikrai nepasigailėjau, kad pagaliau peržiūrėjau. Piešimas, OST, ED, veikėjai tikrai nuostabūs, siužeto eiga nenuspėjama. Dramos, intrigos ir šokiruojančių vietų tikrai netrūko. Lelouche'as savo veiksmais ir strategijojm sudomindavo ir ta tokia ironija kai Lelouche'as yra britas ir kaunasi prieš savo tėvą, brolius, seseris, o Suzaku japonas bet britų armijoje kariauja. Nesuprantu kodėl ant antro sezono visi taip varo, nebuvo jis jau toks blogas, įdomiai žiūrėjosi. Nepatiko tie išsireiškimai kaip: "Yes your'e highness" ir tas mėgstantis parėkauti čiūvas kuris prisirišęs prie Zero buvo. O vat pabaiga paliko didelį įspūdį, nemažai emocijų, bei nedidelį šokąir vien dėl jos anime yra vienas iš geriausių kokį tik esu matęs . 10/10 of course

prisiskaicius pilna pagyrimu sito anime uzsimaniau ir pati paziuret...bet pradzia kazkajp nelabaj uzkabino, na bet cja matyt todel kad buwau apie sita anime biski wikipedijoj paskaiciusbet weliau anime tikraj itrauke ir buwo labaj idomu, o sio sezono pabajga buwo bene labiausiaj intriguojanti is wisu mano matytu anime...
Spoileris:
Man, kaip Death Note / Neon Genesis Evangelion fanui šis anime buvo nuostabus. Apie jį nieko nepasakosiu, ir taip jau daug visko šitoj temoj prirašyta... Nors tiesą sakant pradžioje (pažiurėjus 3 ep'us) buvau numetės anime į šoną... Ir supratau kad klydau... Galu gale po kokio 6 ep'o taip užsikabliavau, jog visus du sezonus peržiurėjau per dvi paras... Ir esu visiškai tuom patenkintas, laiko tikrai neisšvaisčiau veltui. Be jokių abejonių duodu šiam anime 10/10. Thumbs up for Code Geass!
Carpe diem... and place no trust in tomorrow.
Metallica - ...And Justice for All...
Vienas iš geriausių kadanors matytų animeJau po pirmo epizodo užsikabinau, ir viską pražiūrėjau labai greitai, ištikrųjų gaila, kad turėjo baigtis
gėris šitas Code Geass...
ziurejau as si seralair maciau net 2 sezonus rusu kalb per interneta man visai nieko galima ziureti tik deja kad tolesnio parodymo nera,...

Kolkas susilaikysiu nuo balsavimo, nes dar tik 4 epus 2-ojo sezpno pažiejau. Nu bet šiaip animas man labai patinka :]
5/5 100/100. Nėra net ką pridurti beveik viskas išsakyta per visus šiuos psl - nepakartojamas. Baigiau žiūrėt,viskas...baigta,damn žiaurus anime,ką galiu pasakyt..kiekvienas episodas tave šokiruoja,net negalvoji,kad viskas gali taip pasisukt,emocijų iš mano pusės buvo daug,anime,kuris taip įtraukia,įsuka - seniai jaučiau tokį jausmą,nuo DN kai teko matyt. Taip šį anime irašau į savo top'ą,jis drąsiai ima viršunę.
Spoileris:
Beto,labai patiko opening'ai ir ending'ai , iš pradžių kiek vertinau skeptiškai,bet poto nežinau užsikabliavau ant jų,kad net kai nežiūri anime - skamba tau mintyse.

Noriu atsiimti balsa. Daviau 4 kai tik pradejau ziureti. Dabar duodu 5 ir dar daugiau jei tik butu galima. Retas anime privercia apsizliumbti. Sitas padare savo... Ir viskas tuo pasakyta, kad anime yra genialus. :] Taip, kitiems gali jis nepatikti, nesukelti jausmu ir t.t. Visu skirtingi poziuriai ir vertybes, kaip ir paciame anime tai yra viena is pagrindiniu minciu... Eh... Bliss :]
Nusprendžiau ir aš pažiūrėti šitaip aprašytą anime ir nenusivyliau, tikrai patiko.
Dievinau pirmąjį OP, bet kitus prasukinėdavau.
Užkabino nuo pat pirmos serijos, šiaip mechos nemėgstu, bet šiame mecha gan gerai žiūrėjosi.
Manau ir buvo kūrėjų pagrindinė mintis kad Lelouch trukdytų naudoti galią, sunkiau būtų pasiekt tikslą...
Spoileris:
Dievinau pagrindinį herojųjo balsą elgseną, ir tą kuriuo jis apsimetė...veiksmus visus
![]()
![]()
geras anime, netrūksta nei linksmų, nei liūdnų nei šokiruojančių scenų.
Už nuostabų pagrindinį herojų 5/5![]()
![]()
Iš pradžių kažkaip nepasirodė labai įdomus, gan nuobodžiai pirmas serijas peržiūrėjau. Bet kai veiksmas pradėjo greičiau vystytis, galima sakyt "prilipau" prie ekrano(Taip pat buvo ir kai žiūrėjau Death Note
). Ech, man patinka tie studentai-genijai, numatantys visus veiksmus į priekį ir taip gražiai apeinantys savo priešininkus
Piešimas buvo mano skonio, spalvos ryškios. Palietė santykiai tarp kai kurių veikėjų, ypač tarp Lelouch ir jo Nunnaly, bei tarp Lelouch ir Shirley. Anime toks nevienalytis-iš vieno epizodo juokiesi, o kitą pamatęs-jau gali ir apsiverkti.
Ir pats Lelouch man žiauriai patiko, ypač jo balsas ir akys. Mmmm....
Žodžiu, apibendrindama galiu pasakyti, kad man asmeniškai šitame anime nieko nepritrūko, todėl be ilgų dvejojimų rašau 5.
Labai geras anime 5/5 ir noreciau paklausti ar bus 3 sezonas ar gal filmas nes internete atsiranda vis naujos inormacijos jog pagrindinis veikejas gyvas nes yra nemirtingas bei atsirado pora paveiksliuku kaip lelouch su c.c gyvena kartu jei zinot ka parasykit.
Mėgstami