COMEDY
Kigeki
Žanras: Drama, Fantasy, Historical, Supernatural
Metai: 2000
Epizodų skaičius: 1
Trukmė: 10min.
Kompanijos: Production I.G., Studio 4°C
Papildoma informacija: AniDB ||
ANN
Youtube: Kigeki - Epilog (AMV)
Aprašymas:
Legenda pasakoja apie vienišą fechtuotoją, kuris gyveno Demonų Pilyje, šalia Juodojo Miško. Šis paslaptingas keistuolis priimdavo tik retas, senovės laikų knygas už savo paslaugas...
Comedy pasakoja apie mergaitę, kuri beviltiškai norėjo, kad jos šeima ir kaimas būtų apsaugotas nuo artėjančių Anglijos kareivių keršto, ir ji pasiruošusi "prekiauti", išmainyti brangią knygą į mirtį. Savo mažomis kojelėmis, ji bėgo į Juodąjį Mišką, tikėdamasi ten laiku suspėti...
Mano nuomonė:
Šis anime labai išsiskiria mano manymu savo piešimu... Kaip ir galima tikėtis, kai prie šito nuostabaus trumpametražio anime prisideda Studio 4°C. Manyčiau jį drąsiai galima vadinti šedevru! Aš jį pažiūrėjusi likau be galo sužavėta. Šis anime man pasirodė nuoširdus ir kaip reikia tikėtis - jame netrūko ir kovos scenos

Kai kam gali pasirodyti keista pradžia, nes joje galima aiškiai girdėti atliekant Franz P. Schubert'o "Ave Maria". Bet kuriuo atveju man šis anime paliko labai gilų įspūdį ir jį rekomenduoju pažiūrėti kiekvienam anime gerbėjui
Screenshots:
Žiūrėti per YouTube
Download: boxtorrents (į torrent'o failą taip pat įeina dar trys papildomi trumpametražiai anime) ||
isohunt
AnimeCentras [lt-sub]
Bookmarks