5
4
3
2
1
Metai: 2003 - 2004
Žanras: Action, Samurai, History, Comedy
Studija: GONZO
Oficialus Puslapis
Epizodų: 24
Siužetas: Animes pagrindinis veikėjas - Tetsunosuke Ichimura, 15-metis vaikinas, kuris kažkada savo akimis išvydo kaip išskerdžiama jo šeima. Na kaip būdinga daugumai Japonų animių, tada jis prisiekia tapti stipresniu ir atkeršyti žudikui. Tuo tikslu, sekdamas savo vyresnio brolio, kuris taip pat liko gyvas per skerdynes namuose ir rūpinosi juo nuo vaikystės, pėdomis ,jis įstoja į tvarkos prižiūrėtojų - Shinsengumių, būrį. Žodžiu, pagrindinis veiksmas - preliudija vadinamamIkedayos incidentui - Shinsengumiai siekdami išlaikyti seną sąntvarką kapoja sukilėlius, o tie savo atžvilgiu elgiasi analogiškai, tik kitu tikslu...
Mano požiūris:
Animacija Superine nepavadinsi, bet tikrai aukšta kokybė. Kai kuriose kovos scenose neišvengta CGI panaudojimo, bet tai bendrą vaizdą tik pagerina....
Garsas Voice aktoriai man gan patiko, įgarsinimas geras...Tačiau ypač įstrigo Op/Ed, nors taip tipinis j/rock, tačiau skamba ypač gerai =]
Istorija Tikrai nuostabi ir įtraukianti... Jei žiūrėjot Rurouni Kenshin Trust and Betrayal, tai šis pasakojimas iš skirtingos barikadų pusės. Gerai perteikiami kontrastai tarp Shinsengumių emocinės būsenos "draugiškoj" aplinkoj ir "priešiškoj" (rodos, toks linksmas asmuo nesugeba žudyti, bet ,pasirodo, atlikdamas pareigą net nedvejodamas išsiunčia savo oponentą į anapus). Taip pat neapsieita be geros humoro dozės, kuri tik praskaidrina žiūrėjimą, bei netektčių liūdesio, sukeliančio pyktį žiūrovo širdyje. Žodžiu, kaip supratau, pagrindinė mintis - kaip netapti demonu, kai tavo pareiga verčia tave elgtis brutaliai
Veikėjai Ech veikėjai imti iš istorijos (dauguma), tačiau kūrėjai labai gerai pasidarbavo hiperbolizuodami tam tikras būdo savybes (Hijikatos griežtumą, Saito keistumą, Okitos - moteriškumą (shemale) ir t.t.), kas tikrai padaro veikėjus gan "gyvus" ir smagius. Mano požiūriu charecterių plėtotės užtenka ir neperdėta, juk tai action anime anywayz
Overall 24 epizodai džiaugsmo action/comedy mėgėjo sielai =]
Paskutinį kartą taisė Sable : 2008-04-09, 13:25

Neblogas anime, nežinau ar daug galėčiau pasakyt labai, bet patiko pati įdėja, kad būtent su shinsengumi susiję. Tas jų būrys labai patinka :P
O šiaip kai prisižiūrėjes esi SamuraiX ir ten buvo Saitou, ir PMK Saitou, tai didelis skirtumas![]()
Dar gaila, kad be pabaigos anime... Tas varo vėžį... Todėl 4/5 duodu.

Praktiškai dėl pabaigos ir nedaviau 5![]()

Man patiko ju prikolai: D
Gera serija buvo, kai nupyzdino (kitaip neina ishsireiksti, sorry) ta eilerasciu knygute, ir po to teko jiem begiot nuo to vado : D
Jiega, kad prikolai ir siaip nerupestingos scenos persipina su labai rimtom situacijom, ir nesigauna kazkoks vejas, bet yra geras animas.
Pabaiga tikrai galejo buti geresne, bet kadangi tai buvo mano vienas ish pirmuju (o tai savaime suprantama, ir geriausiu, nes kai anime yra dar kazkas toookio, nekeli pernelyg aukstu kriteriju "oi man tas personazas nepatiko", "endingas lievas", "si ivyki buciau interpretaves kitaip" ir etc.) animu, tai ir ta pabaiga neuzkliuvo per daug.
Todel 5/5
![]()
Yeah!
Come on, come on, come on, come on now
Touch me, babe!
Can't you see that I am not afraid?
What was that promise that you made?
Why won't you tell me what she said?
What was that promise that you made?
Now, I'm gonna love you
Till the heavens stop the rain.
I'm gonna love you
Till the stars fall from the sky
For you and I.
man tai tie prikolai is pradžiu nelabai prie širdies buvo. O jau pabaigoi... pasimatė ir žiaurybių ,ir dramos ,ir veiksmo ,ir tikru samurajų, o ne klounų kurie panašūs i moteris nors yra vyrai kalbu apie master okida . man patiko nors nezinau kodel daviau tiek daug 5\5![]()
Bookmarkai