Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.
Trankau ji xDD![]()

Kaip ir dauguma CTRL+ALT+DELETE. Išjungiu problemėlę ir viskas gerai. Bet jei nepadeda, tai pagelbėja toks stebuklingas mygtukas "restart" ;D
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

o as be intiko buvau 2 men isgyvenes, kai modemas luzo, nupirkau nauja uz 200lt - netiko, tai zajibalsia keiciau neta, teko laukti 2men, tai 2men be neto buvau, o as be neto tas pats kas be laptopo mano, nes nelosiu ten jokiu ne online zaidimu... Anime kaip tik wisi ant disku baigesi, turejau pora bet trumpu, tai greitai perziurejau :| wot ten buvo sokas![]()
Na, o kad i tema, tai anksciau pas mane taip rimtai neuzluzdavo kad pas meistrus wezti, nei karto nebuvo kad pas meistrus nesciau per 6~ metus ar daugiau. 1 karta buvau pas meistra, 1 d.xas man trojana pakiso wisa kompa sugadino wisus driverius sugadino ir wisa kompa lagino (tuomet dar nieko nenuvokiau tose trojanuose,keylogeriose ir pns) tai nunesiau pas meistra, sako 50lt ir per pora dienu, tai pasakiau kad nereikia... per 3 dienas pats susitvarkiau, gerai buvo kitas senas pc, galejau neta pajungtiatsisiunciau docter spyware padariau kad nelagintu, kaip ne kaip suradau driverius ( ne buvo nei disku, o vaizdo plokstes webe nebuvo tos plokstes kokios reikejo... ir panasios netinko.. Sound driverius irgi sunku buvo rast, na whatever wiska sutvarkiau buvau. Nuo to laiko nieko rimto nebuvo, buna kad kas dosint bando tai uzblockinu ip.. O seip, ctrl+alt+del jai kokia programa neveikia, atjungiu, jai kazkas uzsilagina, atjungiu explorer.exe - dingsta wisas star baras ir wiskas kita, iconai ir pns nieko padaryt negali tipo restarno kompo, ir new task>explorer.exe ijungiu taip ir wel wiskas zjbs veikia. Tai va xD
Buvo man ir uzluzes kompas o tiksliau monitorius sugedes, tai kai gryzdavau muzika ant visa garsa per rusiska centra ir tvarkaus ar ka daraus muzika geris padeda istverti![]()
Ka dar galima veikti? Aisku kad piesiu![]()
Ai man retai uzlusta xD O jei uzlusta ijungiu is naujo. Bet siaip prie kompo sedziu apie 3 h per diena ir man uztenka. O likusi laika mokaus Japonu kalbos, piesiu...
Aš tai perkraunu, o jei nepadeda... taip dar nebuvo, todėl nežinau, ką daryčiau. Eičiau veik ką nors, nežinau, valgyt gal...

ctlr+alt+delete
arba restart
o kai buvo uzluzes galutinai tai buvo nervu pakalne ir daug :headdesk'inimo ir skraidanciu pagalviu![]()
deviantArt
BLACKOUT

Nervai neatlaiko, tai spardau, kol išsijungia, tada vėl įjungiu. Čia toks savotiškas "restart" su emocijų išliejimu.

ctlr+alt+delete ir susirandu procesa kuris zudo kompa. seip kompe palaikau tvarka todel retai man kas kimba.
patarimas karts nuo karto atsidarykyt registra ir isvalykit siukles likusias po kokiu nors unistalu, tikrai padeda.![]()
Mėgstami