Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 1 iš 17 12311 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 1 iki 16 iš 272

Gija: Ką darote kai užlūšta kompas?

Purinsesu no Darukuneso

Hellsing_lover avataras
    Įstojimo data
    2007 02 15
    Vietovė
    Hellsing HQ
    Įrašai
    1.379
    Padėkos
    305
    Dėkojo 351 kart 177 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    2
    Reputacija
    38

Ką darote kai užlūšta kompas?

Taigi man labai pasidarė įdomu, kaip jūs reaguojate kai užlūšta kompas, arba viskas LABAI lėtai kraunasi... ar Jūs tiesiog ramiai, šaltais nervais ieškote kokios geresnės išeities, ar einate ką nors kitką veikt ar elgiatės taip kaip šis vaikis...
    http://www.youtube.com/watch?v=kBVmfIUR1DA

Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

forumo idiotas

Įstojimo data
    2007 02 25
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    1.865
    Padėkos
    14
    Dėkojo 44 kart 19 žinutėse
    Reputacija
    0
    xaxax buvau mates as ji bet be sub'u lb idomu buvo su subais pazet

bet siaip is peles judesiu aiskiai matosi kad jis nieko nezaidzia
    Paskutinį kartą taisė Izzo : 2007-05-03, 20:26

Build to Destroy...
    KenYoo avataras
    Įstojimo data
    2005 08 28
    Vietovė
    ROFLMAO
    Įrašai
    167
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    oh lawd, sitas toks nerealus vaizdelis. vaikas akivaizdziai turi sutrikimu ivairiu gausiai su sub dar juokingiau

4. Jums dėkoja:

bang~bang~I~shot~you~down shvartzi avataras
    Įstojimo data
    2007 04 02
    Vietovė
    ~United States Of Love~
    Įrašai
    7
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    jeigu ir nežaidžia, bet bent jau aktoriniu gabumu turi.
    Miela.
    bet...
    Kraupu.

"If I was Kira you'd be dead already"

I Want To Believe
    Foxsym avataras
    Įstojimo data
    2005 10 29
    Vietovė
    Sun-city_Sin-city
    Įrašai
    116
    Padėkos
    3
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    8
    ziauru ir ziauriai juokinga pazet i tokius piktus vaikus . nu palyginus su juo as su pc elgiuos kaip motina terese
    Paskutinį kartą taisė Foxsym : 2007-05-03, 21:14 Priežastis: klaida

...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............

Zabuza
    Guest
    Jis losia Unreal'a nes girdisi kajp sako Unreal Tournament...
    Seniau, kaj turejau sena kompa taj negajledamas is kojos ar kuloko padauzydavau, kaj kibdavo Guild Wars(1 karta trenkiau stipriau tj kraujas pasirode sioks toks(ne kompo))
    O db kompas new, no lag, tj ner ko skriausti

Boom, like that
    Kuronii avataras
    Įstojimo data
    2007 04 01
    Vietovė
    Teh Internet
    Įrašai
    166
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    7
    Neivienas dar nepasakete ka JUS darote kai pastringa kompas^^
    Vaizdelis geras, gerai suvaidintas^^ pas mane kai kompas naujas, tai nesinervuoju, bet kai senas buvo, tai vos nesuskaldziau monitoriaus(biski stuktelejau ;3) seip man panasiu nerviniu priepuoliu prie pc nebuna, nebent neatsimenu...

The Hitchhiker

Sable avataras
    Įstojimo data
    2005 03 11
    Vietovė
    underneath the sky
    Įrašai
    1.676
    Padėkos
    20
    Dėkojo 198 kart 48 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    6
    Reputacija
    80
    Citata Autorius Kuronii Žiūrėti skelbimus
    Neivienas dar nepasakete ka JUS darote kai pastringa kompas^^
    Vaizdelis geras, gerai suvaidintas^^ pas mane kai kompas naujas, tai nesinervuoju, bet kai senas buvo, tai vos nesuskaldziau monitoriaus(biski stuktelejau ;3) seip man panasiu nerviniu priepuoliu prie pc nebuna, nebent neatsimenu...
    Aš tai tiesiog gan ramiai po kurio laiko bandau taisyt problemą. Daužymasis kompo ar savęs tikrai nepadeda, nors turiu sutikt, kad kartais kompai užknisa savo pastrigimais. Ačiū dievui, kad maniškis dar puikiai darbuojas.

mors ultima ratio
    technotrach avataras
    Įstojimo data
    2006 03 06
    Vietovė
    Majamis
    Įrašai
    254
    Padėkos
    25
    Dėkojo 31 kart 16 žinutėse
    Reputacija
    14
    nosį krapštau

11. Jums dėkoja:

VAK
    Tsuyu avataras
    Įstojimo data
    2007 03 30
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    153
    Padėkos
    0
    Dėkojo 3 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    7
    nesugebejau paziuret kiek tas vaikis ten dar ardysis, nes kazkaip negraziai jis ten atrodo, kaip koks vaikas kai nugriuna viduri gatves ar parduotuves ir isterishkai kratydamasis pradeda rekt ka..cia man panahiai atrodo..kazkaip negerai jam,jei jis vaidina, tai vaidina per daug ilgai(uzknisa gi taip)..

tai va..savo kompe problemu kai turejau tai perkraudinedavau jei paluzdavo, nes neturejau kantrybes, ir visos dienos laukti, o va cia buvau, rodos, pries 2 savaites prie tokio universitetinio kompo, tai jis man visko visko beveik neatidarinejo internete..plius dafiga lenteliu ishmesdavo ko tas kompas nedaro ir kad ner tinkamu programu ir t.t.kai glaiusiai palaukiau kokiu 20min kol teiksis atidart faila kurio man trukst plyst reikia, ishmete nerea programos atdarymui...ish nevilties vor neapsiverkiau..
    oooo..katik prisiminaiu..shian dingo netas(bet cia ne kompo problema) kaip tik kai buvo like siustis dideliam failui apie 2procentus..tai galvojau svystelsiu kompa pro langa, kad nervu negadintu

Simintis Sun
    Eisas Kuperis avataras
    Įstojimo data
    2006 01 25
    Vietovė
    Unknown System
    Įrašai
    601
    Padėkos
    0
    Dėkojo 36 kart 16 žinutėse
    Reputacija
    23
    Kai strigdavo aš elgdavausi kaip ir pridera tikram kompiuteristui. Naudodavau rusiška technologija. Kartais kinietiška ar šiaip tiesiog užtekdavo pagrasinti. Kitaip nei dažnai nutinka kitiems mano pažystamiems, klaviatura ir pelė nenukentėdavo. Vėliau šia problema išsprendžiau pora tukstantėliu paplonindamas piniginę. Tada suradau nauja taikynį. VST. Na kadangi trankyti elektros skaitliuką per pavojinga, ketėdavo modemas dėl tų amžinų ytampos kritimų. Kol galų gale išmokau tuo pasinaudojant gauti 4Mbps intiką už 256kbps kainą. Taigi. Nuo tos dienos man strigimai, lužimai, kitos negandos tik kelia mintį kaip iš to išpešti naudos.

Akuma
    Botaro avataras
    Įstojimo data
    2005 11 17
    Vietovė
    Southampton
    Įrašai
    331
    Padėkos
    0
    Dėkojo 11 kart 9 žinutėse
    Reputacija
    12
    Kai buvo aushintuvas sugedes ir pc ishsijungdavo zaidziant betka po 10 min. tai spirdavau ish kojos (mat ant zemes deze budawo) Znjau jog nk negelbes,bet ant dushios geriau palikdawo.Na iki kol pc visai nebeisijunge
    I have the Holy Lance

Daft Punk
    piccosan avataras
    Įstojimo data
    2005 11 28
    Vietovė
    Earth
    Įrašai
    377
    Padėkos
    4
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    12
    zero katrybes + 5minutes ramaus laukimu = restart su keiksmais... turut del to supyko kompas ir parejo jo biosai.... ilgas menesis be kompo buvo... anksciau dar netycia smarkiau pastumus tai pats restartuodavosi.. patogu..

Rašytojas
    Qone avataras
    Įstojimo data
    2006 08 28
    Vietovė
    a
    Įrašai
    219
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Dauzau, kol atsigauna... Paprasta. Kopmas senas, tai negaila

It's time to spy

Krad avataras
    Įstojimo data
    2007 03 24
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    602
    Padėkos
    68
    Dėkojo 145 kart 55 žinutėse
    Reputacija
    17
    restart - thats all ;] be to visada galima sužinoti (ar bent jau bandyti išsiaiškinti) kame to lūžio ar lėtumo problema ir bandyti sutfvarkyti, kad kitą kartą nereiktų nervuotis...
    Šiaip va unike labai nervina kai kokį laboratorinį darai ir būni nemažai padaręs, aišku išsaugot užmiršti ir kompas nulūžta... tada taip nervai suima... bet negi gadinsi uniko turtą kai dėstytojas šalia mėtos....
    Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

forumo niekšas

niekšas avataras
    Įstojimo data
    2006 08 23
    Vietovė
    prie vilniaus
    Įrašai
    626
    Padėkos
    25
    Dėkojo 120 kart 98 žinutėse
    Reputacija
    14
    Oi nemėgstu kai užlūžta... Kadangi esu ramus, santūrus, šaltų nervų vaikinukas, tai reaguoju ramiai. galiu ramiai laukti kol viskas susitvarkys iki 5min (per tą laiką arbatos pasidarau, patrinu espanderį (toks apvalus kietos gumos gabalas delno raumenims "kačialinti")). Bet kartais kai būnu prastos nuotaikos ir nervus sugadina arba baigiasi mano kantrybės laiko limitas, tai jobinu į kompą ar į monitorių iš jiegos Stengiuosi dažnai taip nedaryti, ba galiu napskaičiuoti smūgio koncentracijos. Karta delnu taip pyliau kad kompas bac ir išsijungė. Ačių dievui po to dar įsijungė.
    E, visos mergos, darykites abortus, ato zajibali jau su savo tais vaikais!!

Puslapis 1 iš 17 12311 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

cpu usage 100 percent windows 7

dauzyt kompa games

cpu usage 100 percent

tw3programa

kompo dauzymas gamehigh five neveikia pelekai uzlusta klompasyoutube uzstrigdina kompakimba kompas explorerperkaito cpu-youtubeįjungtas kompas nerodo laikrodžio ir datos pc jei neatsidaro vaizdo įrašaiwindows 7 reti strigimaiTw3programa.pasijungia ir po keliu minuciu uzlustaexplorer.exe lagcpu usage 0 percentwhen shudowns explorer.exe erroracer aspire 5020 forumasvista užlūštadauzyt kompamacbook pro pele neklausoTw3 programaexplorer.exe errorexplorer.exe uzlagina
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •