Ohhh..... Taip ir kvepia man viskas liūdnai laiminga AIR pabaiga.... Būtinai žiūrėsiu!!!![]()
5
4
3
2
1

man sis anime patikosiuzetas pakankamai klasikinis bet vis tiek zavi
graziai nupiesti veikejai
Banalokas, bet man vistiek patikoGražus piešimas, graži istorija, į muziką kažkaip neįsiklausiau - vadinas nieko įpatinga... Per paskutinę seriją ašaros riedėjo.
Spoileris:
Paskutinį kartą taisė shemica : 2007-07-04, 22:07
Man patiko šis anime, gražus ir liūdnokas. Pažiūrėjau ir tiesiog už širdies sugriebė... Manyčiau, verta pažiūrėti (tuo labiau, kad toks trumpas)

Ziauriai patiko, labai miela istorija kazkaip liudna pasidarydavo, nors nothing special tik, kad piesimas kawaii ^^
Working underground.

Pagaliau, tai ko reikėjo mano širdžiai. Na taip, iš dalies šis anime visiškai neišsiskiria iš kitų ir neturi nieko savyje ypatingo, tačiau mane jis begalo sužavėjo. Viena man labiausiai patikusių šio anime savybių yra 6 epai. Viskas ko reikia, romance ir drama, gražiai sudėti į 6 epus, be jokių nesamonių ir nusišnekėjimų, kurie sukelia galvos skausmą ir nuobodulį. Endingas irgi patiko.Spoileris:
Kas ten dar man patiko...A va..OP tikrai buvo geras. Kažkaip labai gerai tiko prie pačio anime. Rods nei kart nepraleidau OP'o, o dėl ED, tai lyg ir nepadarė įspudžio. Overall rašau 9/10 (5/5) , nes visdėlto istorijai pritrūko originalumo.
Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

Labai patiko sis animeIdomi istorija, neuztestas. Duociau 9,5/10 :P

katik paziurejau sita. patiko man istorija, OP tiko, o kas labai gerai tai, kad trumpas ir neuzeme daug laiko![]()
Toks grazus anime, o tik 6 serijos...

Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

paziurejau ir pamirsau,kad ziurejau..
Pavojinga trejybė : sąmonė,pasąmonė ir nesąmonė.
Mėgstami