man rodos kad fan artas nes kaip ir skirias nuo hellsingo piesimo stiliaus

man rodos kad fan artas nes kaip ir skirias nuo hellsingo piesimo stiliaus

Ne čia tikra manga, nes joje pasakojama apie tai kai dar walter'is buvo mažas, nes čia ji sukurta tam, kad būtų lengviau suprasti tikrąją Hellsing mangą, nes joje pasakojama, kas vyko seniau ir pan. Man regis šitos mangos serijos(Hellsing: the dawn) yra išleisti 7 ch., bet teradau tik 6. O šitas paveikslėlis yra the dawn mangos viršelis
P.S. 82 chapter'į galima parsisiųsti per http://www.phase3.tk/ arba kam labai reikia, galiu atsiųsti ir per skype![]()

jo,suklydau..cia tikrai is mangos.. maciau ta chara 82 chapteri

mhm, aisku, aciu zinosiu^^ nors man piesimas labai jau keistas visdelto yra...

mano megstamiausia, is visu kurias esu skaicius, o manga del nezmoniskai leto neto tenka perskaityt daug daugiau nei uzmetu akis i anime, pati.. paciausia. dar ir todel, kad viena is pirmuju pradetu skaityt. nors trukumu turi ir ne viena, bet todel gal netgi linksmiau skaityt ^^ kadangi mangaka, juokais tariant, nieko pats sugalvojes nera, tik viska sugrudes i viena vieta, todel labai smagu knaisiotis is kokio ankstesnio hentajaus perpiestas veikejas, ar koks siaip wikipedijoj uzfiksuotas istorinis ivykis permaklevotas ^^ no hellsing-no life ^_^

labas gal kas zino is kur galima istraukti 9-10 hellsing toma???? niekur inte nerandu

Gali per www.onemanga.com, bet ten, žinok, viskas po vieną chapter'į sukelta![]()

labai aciu
Kas nors skaitė fanarto mėgėjiška hellsing tesinį hellsing excidium,kaip mėgėjui visai neblogai nupiešta ir istorija pateikta neblogai nors yra šiokių tokių minusų.Iš viso yra 8 dalys ir dar bus pratesimai.Galit pasiskaityt Deviantart puslapyje.Ir šiaip ten įdomų pasižiūrėt kaip kiti fanai papaišo savo mėgstamus personažus(nebutinai anime).
First it control your mind
Then it destroy your body
Mėgstami