Žinau, bet ir pats personažas nėra realistiškas (galva neproporcingai didelė, apvali, bet tai kaip tik būdinga anime). Sakai, kad galėjau šonu pasisukt daugiau, bet tada žvilgsnis butu ne ten, o ir tai dar labiau pasisukus į obiektyvą negalėčiau taip akių pasukt. Nors galima surasti ir labiau tinkančią paną šiam cosplay'ui. Aš čia tik šiaip, iš neturėjimo ką veikt naktį. Dabar po tokio pasisakymo eisiu dietos laikytis![]()

Nu palyginkim ja su Rikku ir bus aisku, kad cosplayer`ei grozio truksta. Anyway no offense, jeigu tau grazu as visiskai nieko pries.
Mylichka, visai nieko cosplay, del rankos asmeniskai as nekibsiu, nes ryskiai tas avas yra "stilizuotas" [kaip ir dauguma anime, zinoma tas zodis gal ne visai cia tiko, bet esme suprasit]. Kazi ar realiai isvis tokiu ismatavimu mergina atrastum.
Beto nekvailiok su dietom - 50 atsilenkimu, 50 atsispaudimu ir 50 pritupimu kas diena ir busi puikiausios figuros.
Paskutinį kartą taisė FainaruFantaji : 2008-05-04, 10:13
Working underground.

Mylichka taip tik sako, kad visi sakytu atvirksčiai. Ta prasme ne ne, tu gražiai atrodai ir pan. Visos taip sako... O šiaip Mylichka tu pati save geriau pažysti negu mes ir žinai ko tau reikia. Tokios žinutės rodo sukelia jausmą, kad žmogus nepasitiki savimi arba reikalauja labai daug dėmesio. Tai tiek, baikit kliedėt. O šiaip naktį tai galima ir miegot...
I would love to change the world, but they won't give me the source code.

Spoileris:
Gera "Sayonara Zetsubou Sensei" cosplay foto..![]()
Coffee-man~

Iš mano posto ( http://www.animezona.net/forum/showp...&postcount=122 ) prie pačios pirmos nuotraukos apsistojo ir adugiau nieko gražaus nematot ;/ Sad...

dang it, del tos Rikku gel net FF sutikciau paziuret/pazaist...
Nors ne.

Rikku yra Rikku, viena megstamiausiu veikeju. Bet jei kada ir sumastytum zaist, tai is kart pradeko nuo FFX-2, nes FFX ji dar buvo "mazyte".
And only if you have a PS2.
Anyway niekaip nesuvokiu kuo ta mergina tokia grazi... What`s wrong with me? Arba perdaug Azijieciu prisiziurejau. Or... Prisibuvau FF graziam world`e. Huh.
Paskutinį kartą taisė FainaruFantaji : 2008-05-05, 00:07
Working underground.

Gal turit ką nors panašaus į Arisa Mizuhara ar Kipi?![]()
Mėgstami