o jusu manymu lietuviskai mangai koki vardai tiktu (japoniski kaip pvz: ARISU, TAKAHIRO ar lietuviski pvz: Dovile, Giedrius, Jonas, Petras)?

o jusu manymu lietuviskai mangai koki vardai tiktu (japoniski kaip pvz: ARISU, TAKAHIRO ar lietuviski pvz: Dovile, Giedrius, Jonas, Petras)?
Su mielu noru palaikau ir prisidedu prie puikių idėjų

Čia tik autoriaus pasirinkimas. Viskas priklauso nuo siužeto.

bet asmeniskai man tai biski durnai skamb kai skaitai ir matai varda Pranas koks![]()

Jonas, Petras, Juozas, Antanas, Minedas, ir visi kiti kokia dar pieva
priciom cia tie vardai nesuprantu...????
![]()
![]()

vardai nera svarbu.svarbu mangos siuzetas.bet koki varda gali sugavot mangakas, taip kaip ir originaliose mangose buna visokiu amerikietishku ir ne tik vardu, ir jei tau patinka veikejas dazniausiai pradeda patikt ir vardas..Kiekvienas asmeniskai nusprendzia kas jam grazu ir kas ne![]()

Jonas, Petras, Juozas - tai gražūs lietuvių vardai, vat problema yra tame, kad esi pernelyg atitolęs nuo lietuvybės šaknų, sumenkini viską kas siejasi su Lietuva.

šiaip patariu pavartyt vardų žodyną ir išsirink kokių idomesnių už Petrą ir Joną n.n
IN DUCT TAPE I TRUST

Na, kai kuria lietuviai, visada gražiau kai pasirenka lietuviškus vardus. Gražu kai jie prasmingi ir įdomesni nei Jonas, Petras ar Ieva. Vat, kokie senoviniai, baltiški visai neblogai būtų.

man tai japoniski geriau![]()

Na, shiaip jo, vardu graziu lietuvisku tikrai galma surast.bet Pertas, Jonas irgi prasmingi vardai jei imi ir atsiverti vardu kilmes knygute..manau gal net visa psl.rastumem apie tai..va, bet man rodos dabar apie vardu kilme senovine jau seniai pamirsta.ne?juk eidamas susitik su petru negalvoji einu susitik su zmogum kurio vardas reishkia uola
(graikų: petros- „uola, akmuo“)

Kalvi, gal savo manga kuri?![]()
Nežinau kaip čia atrodytų lietuviški vardaitipo veikėjas rėkia "Juozai jamerooooo!!!"
Sakyčiau geriau japonski vardai, wisgi manga japoniškas reikalas
. O kalbos apie patriotiškumą, čia visai nipričiom, čia gi nėra jokių nacionalinių interesų.
E, visos mergos, darykites abortus, ato zajibali jau su savo tais vaikais!!

nemanau kad lietuviskoj mangoj butu kazkas tokio kaip jamero ar utsu![]()
o tai kiap skambetu Ryoichi palauk!![]()
Mėgstami