beveik visi mane supantys zmones galvoja, kad bet kokios animacijos ziurejimas - vaiku uzsiemimas. todel niekas i mane kaip i busima politika neziuri rimtai.
but I know the truth

beveik visi mane supantys zmones galvoja, kad bet kokios animacijos ziurejimas - vaiku uzsiemimas. todel niekas i mane kaip i busima politika neziuri rimtai.
but I know the truth
Mano seimos nariai ir dar kai kurie gimines rimtai i mane neziuri,o jaunesne sese randa proga pasityciotir sako ,kad jokia medike as nebusiu
![]()

Bet kaip suprantu, mėgti anime nėra populiaru ir visiem neišaiškinsiu kad čia ne animeciniai filmukai .Čia taspats kaip aš negaliu suprasti kaip suauge žiuri muilo operas, kai pamaciau kokias nesamone rodo tai man net vemt večria. Man dabar anime yra geriau už viska psaulyje už serialus ir filmus, ir niekas mano požurio nepakeis.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Kai kuriu man nuomone niekada nebuvo idomi.As juk nesisaipau ,kad jie ziuri ,kaip prakaituoti,raumeningi vyrukai ,su sortais meto kamuoli i krepsi.Gal jiems patinka slapcia fantazuoti apie matcijauska ar dar koki,velnias zino...Nemano reikalas.
"Gyvenk ir leisk gyventi."

Mano tai nieko nesako nes nelabai zino kuo as domiuosi...Nu bet kai as ziuriu anime tai tetis sako kad cia kazkokia nesamone
![]()

Na mano klasej musu (manes ir dar vienos klasiokes) beprotem nelaiko, bet aisku kartais pasitycioja, taciau as suprantu, kad jie yra nesubrende ir daznai nekreipiu demesio.Taciau mane labiau nervuoja ju poziuris i japonu kalba ir kultura.
Namuose, kad egzistuoja toks dalykas kaip anime zino turbut tik mano brolis.Tevai beveik isvis manim nesidomi todel ir nekvarsina galvos.
Blogiau musu seimoj yra su manga, nes ji yra laikoma baverciu dalyku. Sito as ir negaliu pakesti. Cia turbut ir yra priezastis, kodel uzsiregistravau sitam puslapy![]()
Kiekvieno sirdis kazko pilna
Pas vienus gera,kitus bloga
Tik pas mane ji tuscia
Nieko joje nebera

Mano tevas sako kad baikchiau zhiureti shituos multikus. Bet ash su juo visai nesutinku ir net bandau ishaishkinti kas tai per dalykas yra anime. Kai jis prikimba prie manes ka nors veikianti prie PC, tai visada jam aishkinu ka darau ir ka zhiuriu, bet jam visishkai dzin, tai ir man dzin. Svarbu kad manes nediorgintu. Mama bando ignoruoti. Broliui 25 ir jis tikrai supranta kas yra anime, bet jis daug nezhiurejo ju ir nlb duomisi tuo. Nu zhodzhiu... Svarbu man butu geraiPuti zhole, geri alu ir atsipalaidaves zhiuri anime
![]()
Pas mane tai visai nekoki situacija mama tai nei zino nei domisi ka ziuriu kai pamato "multikai vaikams" nuomone, tetis tai toleruoja nuo to laiko kai samurai x perziurejo, mokykloy net nezino kaip tas zodis net rasosi manau,siaip tik vienas klasiokas zino kas tai ir toleruoja bet jis ant graju visikai pasineses![]()

[SIGPIC][/SIGPIC]
Mano draugai ir seima turi tolerancijos. Kartais net pasidomi![]()

Jeigu zmogus apakintas ir nemato kelio, nereiskia, kad galime i ji spjauti ir nueiti tolyn. Tik padedami kitiems pasieksime progresa.
Multiplikacija juk bendrai yra dauginimas. Siuo metu, tai butu kadru "dauginimas", anime is Japonu kalbos isvertus yra ne "Kazkokia animuotu ultra-big-eyed-ppl rusis kilusi is Japonijos" o "animacija". Animacija yra kazkokio dalyko judesiu uzfiksavimas. Todel net jei anime yra pavadintas multiplikacija, tai klaida yra tik tuo atzvilgiu jeigu ziurima i konkrecia rusi atkeliavusia is konkrecios salies. Manau pagrindine problema del zodzio anime kyla, nes tai yra tas pats zodis "animation" tik Japoniskas, kad nesuklaidintu ir leistu suprasti jog tai Japoniskas dirbinys. Bet manau nieks nesigincys, kad tiek multiplikacija tiek anime yra tie patys "judantys paveiksleliai".
Working underground.
Mėgstami