Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 105 iš 110 PirmasPirmas ... 595103104105106107 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 1.665 iki 1.680 iš 1745

Gija: Ką šiuo metu žiūrite? Pakomentuokite

Nya! seijuri avataras
    Įstojimo data
    2006 02 16
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    78
    Padėkos
    0
    Dėkojo 4 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    higurashi no naku koro ni kai - prasukinėju, bet vietomis įdomu, beto, noriu išsiaiškinti tas paslaptis(ar kaip pavadinti galima)
    Hanasaku Iroha - tikrai gana "šiltas", kažkuo priminė Natsume, gal piešimu(?), bet vis dėl to iki jo dar toooliii...
    Hakuouki - vyrai gražūs labai, bet viso anime gražiais snukučiais nevarysi.kažko labai trūko..čia kaip suomiškas alus, lyg ir alus, bet trūksta konkretumo.
    Bakemonogatari - pirmą kartą matau tokį, hm, savotišką, anime. nežinau, ar jis turi mane žavėti, ar jis turi mane užknisti.
    Ben-to - oo, kaip gerai gauti kažką įdomaus. jei nekreipiu dėmesio į papus, kurie po "Oretachi ni Tsubasa wai" ėmė siaubingai nervinti, tai buvo smagu. išskyrus tą juodaplaukę prezidentę - jos nuoširdžiai nekenčiu.

oi, beveik pamiršau puikuijį kimi ni todoke - man tik toks klausimas.kodėl kūrėjai puola į tokius kraštutinumus: arba mergina kaip drakonas, arba išvis kažkoks neaiškus mykiantis sutvėrimas..?
    never get a girl mad.....
    especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

Paraamnestical
    RayYuka avataras
    Įstojimo data
    2009 11 02
    Vietovė
    Koit
    Įrašai
    158
    Padėkos
    155
    Dėkojo 74 kart 42 žinutėse
    Reputacija
    5
    Mushishi ~ beveik įpusėjau, bet per daug nesužavėjo... veiksmo, veiksmo reikia... bet po truputį susižiūri.
    Usagi Drop ~ irgi ne vienas iš tokių animų, kuriuos dažniausiai žiūriu, bet man patinka. Tokz mielas, nemigdo... openingo daina, kaip iš įklotu reklamos ^^.
    Ao no Exorcist ~ su šituo užstrigau, nes lėkštumas atgrasė O_o...Nusibodęs įvykių braižas. Tikrai... Ar būtų kvaila žiūrėti toliau ir kažko tikėtis? Nors mano akys pusėtinai pamalonintos...
    Geriau siaubinga pabaiga, nei siaubas be pabaigos.

Narys エル・ローライト avataras
    Įstojimo data
    2010 09 18
    Vietovė
    Skrynioj
    Įrašai
    41
    Padėkos
    14
    Dėkojo 3 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    0
    Peržiūrėjau 'Ghost in A Shell'. Na ką, kas suprantat tokius dalykus ir domitės anime filmais, jis neklius jum.
    Sekai Ichi Hatsukoi - ;A; kadangi pirmą kart tokius dalykus žiūriu (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
    NANA - visiem aišku kas.

Тёмный рыцарь Berserker avataras
    Įstojimo data
    2012 01 26
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    13
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    siandien Shiki baigiau ziuret. Ka galiu pasakyt... Man patiko, labai net patiko. Gana idomiai ten ivykiai vystosi, o ypac smagu tai, kad visgi vienas is vampyriuku rado noro nepaklusti sistemai :> toliau kas norit, ziurekit, manau nepasigailesit
    Nisemonogatari dar pradejau smagu vel pamatyti Bakemonogatari herojus ir isdailejusias herojes siaip kurejai dar laikosi pradinio stiliaus, kas dziugina ir teikia vilciu, kad tai nebus sufeilintas tesinys, kaip kad buna... kas pasiilgot idomiu Bakemonogatari dialogu, zodziu zaismo ir viso kito, siulau paziuret bent jau pirmos serijos manes nenuvyle.
    Mirai Nikki - ziuriu kiekviena serija ir su nakamtrumu laukiu kitos savaites, kai bus nauja smagumelis nors tas Yuki lekstumas ir buna nervina... :/
    Guilty Crown - dinamiskai vystesis nuo pradzios, nesustoja ir dabar vienas geriausiu dalyku, kuris dziugina ziurint si anime yra butent ivykiu vystymosi tempas

Visa valdžia vaizduotei!
    denix2 avataras
    Įstojimo data
    2008 04 19
    Vietovė
    Beyond Imagination
    Įrašai
    267
    Padėkos
    63
    Dėkojo 138 kart 65 žinutėse
    Reputacija
    13
    Apart mainstriminių darbų, dabar žiūriu Steins;Gate galiu pasakyti, kad anime yra labai įdomus ir gylaus turynio. Senai kažka tokio prikaustančio mačiau.
    “I reject your reality and substitute it for my own.”
    www.facebook.com/DenisO.art.

Įstojimo data
    2012 01 26
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    13
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius denix2 Žiūrėti skelbimus
    Apart mainstriminių darbų, dabar žiūriu Steins;Gate galiu pasakyti, kad anime yra labai įdomus ir gylaus turynio. Senai kažka tokio prikaustančio mačiau.
    taip taip man irgi itin gilu ispudi paliko tokiu idomiu minciu pagvildena ten, kad ogogo

.панда анимезоны.

Squall avataras
    Įstojimo data
    2009 01 12
    Vietovė
    Herperdshire
    Įrašai
    1.505
    Padėkos
    62
    Dėkojo 601 kart 280 žinutėse
    Reputacija
    42
    Pradėjau Usagi Drop. Pirmas kas kliuvo - piešimas. Labai gražus, toks sketchy. Kol kas viskas naturaliai miela ir atpalaiduojančiai.

Naujokas airidas20th avataras
    Įstojimo data
    2011 06 24
    Vietovė
    Birzai
    Įrašai
    2
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Dabar žiūriu Fate/Zero, asmeniškai geriausias 2011 m. bajevykas.Už F/SN dvigubai geresnis ir turi tamsesnę atmosferą(dievinu tamsias istorijas)

Įstojimo data
    2012 01 26
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    13
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    mano manynu Fate;Zero tikrai aplenke savo pirmtaka (nors cia F/Z kaip ir priesistore... ) tiek efektais, tiek paciu istorijos vystumusi ir visu kitu isties... Fate;stay night labai jau niurius, liudnas ir ziuret ji tikrai nera smagu, jokio kaifo... o ir tas Shiro kazkoks puskvaisis... F/Z heroju veiksmai racionalesni ir geriau apgalvoti ir kas svarbu, beveik visi seimininkai turi konkretu tiksla, o ne tai kad F/SN nesamones dejosi... vienintelis jo minusas, kad tesinis pavasari laukiu nesulaukiu
    o dabar pradejau ziuret Cube x Cursed x Curious, na C3. lengvas anime, piesimas taipogi mielas, tad atsipalaidavimui paziuret tikrai galima, o ir siaip juokingas
    Paskutinį kartą taisė Berserker : 2012-01-29, 22:53

Naujokas lunar_licht avataras
    Įstojimo data
    2012 02 10
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    3
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Šiuo metu žiūriu Bleach. Šiaip dabar esu 330 epizode, tai jau greit prisivysiu. Žiūriu Naruto Shippuden, tiksliau laukiu naujų epizodų nes visus esu peržiūrėjusi. O be jų tai dar žiūriu Ano Natsu de Matteru, Another, bet kadangi šitos animės yra on-going, tai jų naujas serijas pamatau kai tik išeina. Iš pabaigtų animių aš žiūriu (gal labiau bandau) Shugo Chara!, Uta no Prince-sama Maji Love 1000% ir Kimi ni Todoke. Yeah, truputį gėda pripažinti, kad žiūriu tiek daug shoujo animių, bet čia turbūt mergaitiški instinktai kalti. XD

Rimtas forumo narys
    mattusha avataras
    Įstojimo data
    2012 01 18
    Vietovė
    アルコールの村
    Įrašai
    106
    Padėkos
    19
    Dėkojo 23 kart 14 žinutėse
    Reputacija
    2
    Peržiūrėjau neseniai steins;gate paliko tikrai gerus įspudžius nesitikėjau net ,kad toks geras anime egzistuoja. Dar peržiūrėjau redline šitas ir patiko nesitikėjau , kad ką nors gero pamatysiu is sc-fi žanro po steins;gate. Ir paskutinis ,bet ne prasčiausias mano matytas anime elfen Lied iš pradžių nelabai kabino ,bet pažiūrėjas kelias serijas labai nustebino savo istorijos poslinkiais. Dabar žiūriu Panty and Stocking with Garterbelt kažkoks ištvirkęs anime su savo savotiškai originaliu piešimo stiliu gera parodija iš daug ko gali pasijuokti .
    Paskutinį kartą taisė mattusha : 2012-02-11, 17:05

невозможно работать...
    absurdas avataras
    Įstojimo data
    2011 03 21
    Vietovė
    Каунас
    Įrašai
    133
    Padėkos
    51
    Dėkojo 24 kart 17 žinutėse
    Reputacija
    3
    Ką tik pabaigiau Broken Blade (mecha). Vakar vakare 2 filmus ir ryte dar 4 .
    Pirma istorijos dalis labai neidomi. Bet paskui buvo vis idomiau. Vizualiai nelabai įspūdingas ( robotukai, keista fizika, detalės trupa kažkaip netikroviškai etc). Maloniai svoris mechu jautėsi, aišku pagrindinė merga blondinė su raudonu kapišonu patiko kaip ir daugeliui. (kitos merginos nešioja berots tik pilkus ). Jokių labai erzinančių veikėjų, ar verkiančių vaikų. some blood splatters, ? amaizing . Pilotų apranga kažkaip kietai atrodo. Nesužavėjo pabaiga.
    Tuo pat metu ir patiko ir nepatiko,- keista.
    allways in a bad mood...

Naujokas luckydevil avataras
    Įstojimo data
    2012 02 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    4
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Šiuo metu žiūriu Monster. Neypatingai mėgstu detektyvines istorijas, o šiuo anime susidomėjau tik dėl Johan Liebert veikėjo. Idomu stebėti kaip jis diriguoja viską kas vyksta pats slėpdamasis nuo žiūrovų akių didžiają laiko dalį.
    All I did was cut of your stupid leggs

Naujokas Stellar-J avataras
    Įstojimo data
    2012 01 20
    Vietovė
    Rukai
    Įrašai
    6
    Padėkos
    2
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Tai va. Kaip dėl manęs, tai aš pasakysiu ką peržiūrėjau ir įspūdį paliko, nes šiuo metu nežiūriu nieko.
    B gata H kei ~15 metų mergina turi tokį keistą tikslą - ''pagulėti'' su 100 vaikinų. Atrodo keistas, bet tokių ''žiaurumų'' nėra. Labai juokingas ir įtraukiantis. 12 serijų.
    Ao no exorcist : vaikinas sužino, kad yra Šėtono sūnus. Nuvyksta į egzorcistų akademiją, susiranda draugų ir turi kovoti prieš... Nepasakosiu, nes neįdomu bus, o šiaip tai man labai patiko 24 serijos + trumpi.
    Chu-Bra!! : Mergina mėgsta labai apatinius, sukuria ''Underwear assotianion'' ir pan. Patiria smagių akimirkų su draugais, nors iš pradžių ir sunku. 12 serijų.
    Ichigo% : Vaikinas pamato merginą, ja susižavi, o pasirodo, kad jinai yra paprasta jo klasiokė. Po to jis dar su keliomis susipažysta ir pan. Bet irgi labai fainas filmukas. 12 serijų + OVA.
    Nyan koi : Vaikinas numuša katės statulai galvą ir pasidaro prakeiktas : moka suprasti kates ir jei nepadės 100-ui kačių, pats pavirs kate. Toks romantinis ir pabaiga labai juokinga. 12 serijų.
    Naruto, Naruto Shippuden : Visi pažystat.
    Dar daug yra patinkančių man, bet šiam kartui pakaks
    Paskutinį kartą taisė Stellar-J : 2012-02-12, 11:43 Priežastis: Papildyti

Narys alucard avataras
    Įstojimo data
    2011 05 10
    Vietovė
    lietuva,kaunas
    Įrašai
    84
    Padėkos
    0
    Dėkojo 5 kart 5 žinutėse
    Reputacija
    0
    Najica pabaigiau,pradžia pasirodė š...bet vėliau padėtis nuo kokios 6 dalies pasikeitė,šiaip nieko ypatingo.Istorija apie slapta agente Najica ir jos (androidai ar kas ten tokie buvo,žodžiu dirbtinai žmonės) tokia pačia malaletka super stipria kolega.Visa laika erzinančiai rodo baltus moteriškus apatinius(kodėl visų balti irgi nesupratau )žodžiu,bet veiksmo yra neblogo tik man atrodo,kad kas žiūrės gali nusivilti,manau labiau mergaitėms tinkamas,bet gali žiūrėt ir vyrai
    First it control your mind
    Then it destroy your body

Naujokas
    Įstojimo data
    2012 02 13
    Vietovė
    marijampole
    Įrašai
    4
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    siuo metu ziuriu bleach, neduociau siam anime 10 balu bet laiko zudymui tinka, siudzetas gan banalus ir nuspejamas, tik smagu kad vietomis juokinga buna ir seip kiti veikejai man uz pagrindini patinka labiau, net priesai gilesnes asmenybes turi uz ichigo
    taip pat uzvakar baigiau ziureti Gungrave labai patiko net nera prie ko prikibti, na gal minusas butu kad fantasy dalis per greitai prabego ja buvo galima gerokai istempti (cia kai jau brandon tampa Beyond the Grave) o seip kas nematet butinai paziurekit Gungrave kas megsta fantasy ar mafia tikrai nepasigailesit itraukiantis siudzetas.
    na ka siandien bandysiu perziureti Darkside blues ir griebsiu Ga-rei-zero-

Puslapis 105 iš 110 PirmasPirmas ... 595103104105106107 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

ka siuo metu ziurite

retubė

retube anime

ką dabar žiūrite anime zona

anime zona ką dabar žiūrite

Densetsu no Yuusha no Densetsu

juoginkos paveiksliukai

galveila

mindfak

animacinė retubė

anime zona ka dabar ziurite

naruto jau baigem igrasint

ka siou metu ziurite

ka siuo metu ziurite anime

videos naruto irtai

the castle of cagliostro lietuviskai online

ar ziurit web i merginas

mindfak siauliuose

senoji animcija

Digimon Adventure 02 lietuviųka siou metu ziurite anime zonaviską prisiminti (total recall) filmas parsisiustispalvinimo paveiksliukai monster highsamurai x retubemonster high spalvinimo paveiksliukai
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •