Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 72 iš 75 PirmasPirmas ... 627071727374 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 1.137 iki 1.152 iš 1186

Gija: Jūsų sukurti amv :)

Naujokas
    Įstojimo data
    2012 02 07
    Vietovė
    Alytus
    Įrašai
    1
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Antrasis AMV, dariau su Movie Maker., tad ne kas, ne kas. Labai jau nesmerkit.

Naujokas Vykutia avataras
    Įstojimo data
    2008 10 30
    Vietovė
    klaipeda
    Įrašai
    3
    Padėkos
    3
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Hey , tai ka reik nuomuoniu , patarimu , kritikos ir aisku gero zodzio jei sis amv vertas jo , kad uzvest mane ant tinkamo kelio . Kitaip sakant mano 2 Amv su vegasu. Esu seniau darius su movie maker (pries 3-4 metus ) . : )

Paskutinį kartą taisė Vykutia : 2012-02-16, 02:09

невозможно работать...
    absurdas avataras
    Įstojimo data
    2011 03 21
    Vietovė
    Каунас
    Įrašai
    133
    Padėkos
    51
    Dėkojo 24 kart 17 žinutėse
    Reputacija
    3
    Vykutia labai neblogas darbas, kažko labai blogo iš pirmo žvilgsnio kaip ir nėra... bet aš pasistengsiu
    m/v - tinkamas, bet niekuom neišsiskiria, Pats darbas irgi.
    Gadina akis ghosting, šiek tiek color banding. Color corection vietom per stiprus. 0.56( bet over all atrodo dailiai).
    Pradžia-pabaiga (monochrome) per didelis kontrastas, ir per tamsu.
    Beja idėja tavo supratau šitoj vietoj- iš pradžių spalvų nėra, jos atsiranda ir vėl dingsta (moments of life?), kažko daugiau neįžvelgiu, nes nemačiau šito anime. Truputėlį kameros...
    no lyrics, bet veikėjų beprasmiški žiopčiojimai man kažkodėl pasirodė visai priimtinai

Patiko: musical sync. (ypač)
    Kaip pradžioj/pabaigoje įsijungia/išsijungia spalvos, patiko pakankamai ilgi sakykim "gyvenimo užtemimai", nors fade/in/out galėjo būt nors kiek švelnesni, bei patiko pati pabaiga išskyrus paskutinę scena. Įsivaizduoju prie bėgančio geležinkelio kaip butų gerai atrodę credits iš juodo modernaus fonto. SU MUZIKOS PAVADINIMU damn it !
    dar ties 2.00 smulkmenėlė su shake biški nuvažiuoja tavo scena, gaila fonas baltas, nes nesimatytu. (scale up)

Mėgsti žaist su spalvom? cool -pabandyk padaryt pvz:. iškirpk veikėjus, akis, daikrtus, dangu...etc ir jiem užmesk kitoki color corection, fona galima prisukt ir padaryt kad viskas keistusi (stilingai). Dar viena idėja pradedi be splvų(ar su kita color corection) ir vos ne per visa video spalvos ryškėja/keičias, kad žiūrovas net nesuprastų kada čia tos spalvos spėjo atsirast/pasikeist. Fun !
    again neblogas darbas.
    Paskutinį kartą taisė absurdas : 2012-02-16, 17:47
    allways in a bad mood...

.панда анимезоны.

Squall avataras
    Įstojimo data
    2009 01 12
    Vietovė
    Herperdshire
    Įrašai
    1.505
    Padėkos
    62
    Dėkojo 601 kart 280 žinutėse
    Reputacija
    42
    evrullez1, Vykutia
    Mokykitės sinchronizacijos iš šito katino. Aš nežinau kaip aiškiau paaiškinti.

5. Jums dėkoja:

Naujokas DamnKazu avataras
    Įstojimo data
    2011 03 26
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    21
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    0
    arba is jo =D

7. Jums dėkoja:

AZ rėmėjas
    Knives avataras
    Įstojimo data
    2010 04 04
    Vietovė
    Paramparam
    Įrašai
    29
    Padėkos
    12
    Dėkojo 39 kart 12 žinutėse
    Reputacija
    0
    Arba stop trying. Priskirkit "sinchronizaciją" prie įgimtų gebėjimų ir palikit ramybėje visą kūrybą kuri reikalauja ritmo jautimo. Gi ir kitokius AMV galima kurti, emphasize'inant kitus aspektus, kurie jums puikiai einasi. Visad pabrėžkit savo stipriąją pusę, o ne silpnąją, antraip niekaip nepakilsit aukščiau mediocrity.

Jeigu jau pradžioje nesiseka su ritmo jautimu, tai toliau to nepagerinsit ant tiek, kad jumis sekantis žiūrovas pagirtų už puikų sync'ą. Lubos visai čia pat. Bet jis gali pagirti už kai ką kitą. Ką būtent? Kiekvienas save pažįstat geriausiai.

Tai jokiu būdu ne fatalizmas. Tiesiog - pastabumas. Gerai sinchronizacijai reikalinga jausti muziką, ritmą. Jeigu jauti ritmą, reiškia gali / moki šokti. Jei moki šokti - teisingai syncinsi. Tarkim - vienas penkerių metų vaikas girdėdamas muziką jau taškosi pakankamai ritmingai, kai tuo tarpu kitas penkerių metų vaikas irgi linksminasi, bet iš šono atrodo kaip mažas robotukas. Pastarasis niekad netaps geriausiu šokėju, kaip ir nesukurs geriausio action / sync-based AMV.

Duodu ranką nukirst (aha), kad Squall'as turi judesiuko, o DamnKazu - galbūt (soriukas, nepamenu taviškių AMV, o dabar pakankamai vėlu pažiūrėti jų sync'ą), bet sprendžiant, kad pati siūlo pasimokyti iš sandnigger'io veiduko - išvada būtų ta pati.

Naujokas
    Įstojimo data
    2011 05 30
    Vietovė
    unknown land
    Įrašai
    3
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0

Mano trečioji amv. Taip pat pirmoji sukurta su adobe premiere (pirmos dvi su movie maker). Taip taip, turbūt nieko gero nors stengiausi sinchronizuot kaip mokėjau. Taip pat derint šiokius tokius minimalius efektus (daugiausia transitions). Ir derint prie žodžių, žinoma. Man dar reikia nemažai tobulet. ^^" Amv netrumpa - su dviem dainom. Tikiuos kas nors turės kantrybės pažiūrėt ir pakomentuot, pakritikuot.

невозможно работать...
    absurdas avataras
    Įstojimo data
    2011 03 21
    Vietovė
    Каунас
    Įrašai
    133
    Padėkos
    51
    Dėkojo 24 kart 17 žinutėse
    Reputacija
    3
    miyuki207 jei nori greit tobulėt, daryk trumpesnius darbus ir į juos įdėk daugiau pastangu.
    bei Mesk lauk visus tuos pre-made transitionus ir prastus video source'us
    Paskutinį kartą taisė absurdas : 2012-02-23, 22:41
    allways in a bad mood...

Naujokas
    Įstojimo data
    2011 05 30
    Vietovė
    unknown land
    Įrašai
    3
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Tą žinau. Darbas ilgas, nes turėjau tokią konkrečią idėją, kurią norėjau įgyvendint. Transitionų pati sukurt dar nemoku , o source nėra prastas, kokybė bloga nes, emmm... aš nemoku normaliai encodint. Šiaip, norėtusi sužinot nuomonę apie pačią amv, bendrą vaizdą ir pan... Nežinau ar pataikau aš išvis, ką nors kurdama. ^^"

.панда анимезоны.

Squall avataras
    Įstojimo data
    2009 01 12
    Vietovė
    Herperdshire
    Įrašai
    1.505
    Padėkos
    62
    Reputacija
    42
    Seniai čia nesirodžiau su naujais klipais~

Čia yra mano darbas prancūziškam konkursui Iron Chef 08, kur dalyviai susiburia į komandas, išsirenka vieną iš žanrų (Action, Drama/Romance, Fun/Comedy, Psychedelic/Horror, Dance, Atmosphere) ir kiekvienas turi sukurti vieną klipą per 3 dienas. Bet pagrindinis catch - organizatoriai išsirenka muzika kiekvienam žanrui ir paskelbia dainų sarašus tik startavus konkursui. Kitaip tariant, nuo muzikos paskelbimo dienos jūs turite 3 dienas rasti vaizdo medžiaga, kažkokia ideja ir sukurti su išrinktuoju žanru klipą.
    So, with that out of the way, papasakosiu turputi apie pati klipą - jeigu trumpai, tai taip mano akyse atrodė ir turėjo atrodyti Highschool of the Dead.
    Kadangi per toki maža laiką savo Napoleoniškų planų negalėjau įgyvendinti, teko atsisakyti visos kosmetikos ir susikoncentruoti ant klipo struktūros. Aišku tie, kurie turputi daugiau žino apie žaidimus iškart atpažins kam dariau čia tribute (;
    P.S. na ir čia mano pirma drama, tad nesikabinkit jau taip stipriai. (visada norėjau tai pasakyti ^^v)

13. Jums dėkoja:

As the psycho himself
    After avataras
    Įstojimo data
    2009 07 15
    Vietovė
    (:
    Įrašai
    269
    Padėkos
    34
    Dėkojo 143 kart 82 žinutėse
    Reputacija
    10
    Citata Autorius Squall Žiūrėti skelbimus

Čia yra mano darbas prancūziškam konkursui Iron Chef 08, kur dalyviai susiburia į komandas, išsirenka vieną iš žanrų (Action, Drama/Romance, Fun/Comedy, Psychedelic/Horror, Dance, Atmosphere) ir kiekvienas turi sukurti vieną klipą per 3 dienas. Bet pagrindinis catch - organizatoriai išsirenka muzika kiekvienam žanrui ir paskelbia dainų sarašus tik startavus konkursui. Kitaip tariant, nuo muzikos paskelbimo dienos jūs turite 3 dienas rasti vaizdo medžiaga, kažkokia ideja ir sukurti su išrinktuoju žanru klipą.
    So, with that out of the way, papasakosiu turputi apie pati klipą - jeigu trumpai, tai taip mano akyse atrodė ir turėjo atrodyti Highschool of the Dead.
    Kadangi per toki maža laiką savo Napoleoniškų planų negalėjau įgyvendinti, teko atsisakyti visos kosmetikos ir susikoncentruoti ant klipo struktūros. Aišku tie, kurie turputi daugiau žino apie žaidimus iškart atpažins kam dariau čia tribute (;
    P.S. na ir čia mano pirma drama, tad nesikabinkit jau taip stipriai. (visada norėjau tai pasakyti ^^v)
    Neperseniausei zaidziau Dead Island, tai kaip fainei cia taip gavos Del video, man tobulas, nieko nepridesi, nieko neatimsi, tikrai tobula! ;} Nezinau ar as cia apakintas esu ar ne, bet man tiesiog tobula! ;} Myliu daina, net neisivaizduoji kiek as seniau pasileisdavau Dead Island traileri ir klausydavaus, tai tas didelis +! Saunuolis! ;}

Catching some Zzzzs...

slicKrox avataras
    Įstojimo data
    2021 08 01
    Vietovė
    4Th Dimension (Jonava/Sou)
    Įrašai
    1.916
    Padėkos
    342
    Dėkojo 951 kart 247 žinutėse
    Reputacija
    107

Spoileris:

Žinoma gal darbas kelia per daug osocijuojų su Dead Island reklaminiu anonsu ir originalumu neblizga:
    Spoileris:
    . Tačiau žinant konkurso salygas ir kaip tai buvo perkelta į anime pasaulį, žiūrisi labai smagiai. Patiko AMV darbas ir jei Highschool of the Dead būtų išlaikęs bent kiek tą atmosferą, kuri vaizduoajama klipe, būtų tai ko laukiau, kaip autorius ir minėjo.

.панда анимезоны.

Squall avataras
    Įstojimo data
    2009 01 12
    Vietovė
    Herperdshire
    Įrašai
    1.505
    Padėkos
    62
    Reputacija
    42
    Beje, galvoju vis dėl to pabaigti ir padaryti taip, kaip norėjau. Tik vat nežinau kokiam konkursui - latviams ar nowJapan'ui..

Naujokas
    Įstojimo data
    2011 05 30
    Vietovė
    unknown land
    Įrašai
    3
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    ugh... I'm being ignored...

Rock'omanas ^_^
    Dwesk avataras
    Įstojimo data
    2008 12 27
    Vietovė
    Anime Zona
    Įrašai
    100
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0

Blemba padaryta viskas gražiai labai ir kokybiškai, nors atrodo kad nieko labai įpatingo, bet kaip sakoma "If you get the chills, it must mean something" tai va, taip ir buvo.

U-KISS
    Esquisse avataras
    Įstojimo data
    2009 12 03
    Vietovė
    대한민국
    Įrašai
    343
    Padėkos
    305
    Dėkojo 228 kart 131 žinutėse
    Reputacija
    18

Wow. Atrodo taip lengva, bet garantuoju kad pastangų žymiai daugiau buvo įdėta į kūrimą negu man atrodo. D:
    Kadangi nelabai nusimanau apie AMV kūrimo dalykus, neturiu ką pakritikuoti, tik pagirti. Šauniai padirbėta! =3

•I don't know why I'm here,
    I love k-pop.
    이기섭
    this.
    Feel free to PM.

Puslapis 72 iš 75 PirmasPirmas ... 627071727374 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

kaip sukurti amv

mdgzmustang

sukurti avatara

Kursenu mustynes

kaip padaryti gera intro