Antrasis AMV, dariau su Movie Maker., tad ne kas, ne kas. Labai jau nesmerkit.
![]()
Antrasis AMV, dariau su Movie Maker., tad ne kas, ne kas. Labai jau nesmerkit.
![]()
Hey , tai ka reik nuomuoniu , patarimu , kritikos ir aisku gero zodzio jei sis amv vertas jo , kad uzvest mane ant tinkamo kelio . Kitaip sakant mano 2 Amv su vegasu. Esu seniau darius su movie maker (pries 3-4 metus ) . : )
Paskutinį kartą taisė Vykutia : 2012-02-16, 02:09

Vykutia labai neblogas darbas, kažko labai blogo iš pirmo žvilgsnio kaip ir nėra... bet aš pasistengsiu
m/v - tinkamas, bet niekuom neišsiskiria, Pats darbas irgi.
Gadina akis ghosting, šiek tiek color banding. Color corection vietom per stiprus. 0.56( bet over all atrodo dailiai).
Pradžia-pabaiga (monochrome) per didelis kontrastas, ir per tamsu.
Beja idėja tavo supratau šitoj vietoj- iš pradžių spalvų nėra, jos atsiranda ir vėl dingsta (moments of life?), kažko daugiau neįžvelgiu, nes nemačiau šito anime. Truputėlį kameros...
no lyrics, bet veikėjų beprasmiški žiopčiojimai man kažkodėl pasirodė visai priimtinai
Patiko: musical sync. (ypač)
Kaip pradžioj/pabaigoje įsijungia/išsijungia spalvos, patiko pakankamai ilgi sakykim "gyvenimo užtemimai", nors fade/in/out galėjo būt nors kiek švelnesni, bei patiko pati pabaiga išskyrus paskutinę scena. Įsivaizduoju prie bėgančio geležinkelio kaip butų gerai atrodę credits iš juodo modernaus fonto. SU MUZIKOS PAVADINIMU damn it !
dar ties 2.00 smulkmenėlė su shake biški nuvažiuoja tavo scena, gaila fonas baltas, nes nesimatytu. (scale up)
Mėgsti žaist su spalvom? cool -pabandyk padaryt pvz:. iškirpk veikėjus, akis, daikrtus, dangu...etc ir jiem užmesk kitoki color corection, fona galima prisukt ir padaryt kad viskas keistusi (stilingai). Dar viena idėja pradedi be splvų(ar su kita color corection) ir vos ne per visa video spalvos ryškėja/keičias, kad žiūrovas net nesuprastų kada čia tos spalvos spėjo atsirast/pasikeist. Fun !![]()
again neblogas darbas.
arba is jo =D

Arba stop trying. Priskirkit "sinchronizaciją" prie įgimtų gebėjimų ir palikit ramybėje visą kūrybą kuri reikalauja ritmo jautimo. Gi ir kitokius AMV galima kurti, emphasize'inant kitus aspektus, kurie jums puikiai einasi. Visad pabrėžkit savo stipriąją pusę, o ne silpnąją, antraip niekaip nepakilsit aukščiau mediocrity.
Jeigu jau pradžioje nesiseka su ritmo jautimu, tai toliau to nepagerinsit ant tiek, kad jumis sekantis žiūrovas pagirtų už puikų sync'ą. Lubos visai čia pat. Bet jis gali pagirti už kai ką kitą. Ką būtent? Kiekvienas save pažįstat geriausiai.
Tai jokiu būdu ne fatalizmas. Tiesiog - pastabumas. Gerai sinchronizacijai reikalinga jausti muziką, ritmą. Jeigu jauti ritmą, reiškia gali / moki šokti. Jei moki šokti - teisingai syncinsi. Tarkim - vienas penkerių metų vaikas girdėdamas muziką jau taškosi pakankamai ritmingai, kai tuo tarpu kitas penkerių metų vaikas irgi linksminasi, bet iš šono atrodo kaip mažas robotukas. Pastarasis niekad netaps geriausiu šokėju, kaip ir nesukurs geriausio action / sync-based AMV.
Duodu ranką nukirst (aha), kad Squall'as turi judesiuko, o DamnKazu - galbūt (soriukas, nepamenu taviškių AMV, o dabar pakankamai vėlu pažiūrėti jų sync'ą), bet sprendžiant, kad pati siūlo pasimokyti iš sandnigger'io veiduko - išvada būtų ta pati.
Mano trečioji amv. Taip pat pirmoji sukurta su adobe premiere (pirmos dvi su movie maker). Taip taip, turbūt nieko gero nors stengiausi sinchronizuot kaip mokėjau. Taip pat derint šiokius tokius minimalius efektus (daugiausia transitions). Ir derint prie žodžių, žinoma. Man dar reikia nemažai tobulet. ^^" Amv netrumpa - su dviem dainom. Tikiuos kas nors turės kantrybės pažiūrėt ir pakomentuot, pakritikuot.![]()
Tą žinau. Darbas ilgas, nes turėjau tokią konkrečią idėją, kurią norėjau įgyvendint. Transitionų pati sukurt dar nemoku, o source nėra prastas, kokybė bloga nes, emmm... aš nemoku normaliai encodint.
Šiaip, norėtusi sužinot nuomonę apie pačią amv, bendrą vaizdą ir pan...
Nežinau ar pataikau aš išvis, ką nors kurdama. ^^"

Seniai čia nesirodžiau su naujais klipais~
Čia yra mano darbas prancūziškam konkursui Iron Chef 08, kur dalyviai susiburia į komandas, išsirenka vieną iš žanrų (Action, Drama/Romance, Fun/Comedy, Psychedelic/Horror, Dance, Atmosphere) ir kiekvienas turi sukurti vieną klipą per 3 dienas. Bet pagrindinis catch - organizatoriai išsirenka muzika kiekvienam žanrui ir paskelbia dainų sarašus tik startavus konkursui. Kitaip tariant, nuo muzikos paskelbimo dienos jūs turite 3 dienas rasti vaizdo medžiaga, kažkokia ideja ir sukurti su išrinktuoju žanru klipą.
So, with that out of the way, papasakosiu turputi apie pati klipą - jeigu trumpai, tai taip mano akyse atrodė ir turėjo atrodyti Highschool of the Dead.
Kadangi per toki maža laiką savo Napoleoniškų planų negalėjau įgyvendinti, teko atsisakyti visos kosmetikos ir susikoncentruoti ant klipo struktūros. Aišku tie, kurie turputi daugiau žino apie žaidimus iškart atpažins kam dariau čia tribute (;
P.S. na ir čia mano pirma drama, tad nesikabinkit jau taip stipriai. (visada norėjau tai pasakyti ^^v)

Neperseniausei zaidziau Dead Island, tai kaip fainei cia taip gavosDel video, man tobulas, nieko nepridesi, nieko neatimsi, tikrai tobula! ;} Nezinau ar as cia apakintas esu ar ne, bet man tiesiog tobula! ;} Myliu daina, net neisivaizduoji kiek as seniau pasileisdavau Dead Island traileri ir klausydavaus, tai tas didelis +!
Saunuolis! ;}

Žinoma gal darbas kelia per daug osocijuojų su Dead Island reklaminiu anonsu ir originalumu neblizga:
. Tačiau žinant konkurso salygas ir kaip tai buvo perkelta į anime pasaulį, žiūrisi labai smagiai. Patiko AMV darbas ir jei Highschool of the Dead būtų išlaikęs bent kiek tą atmosferą, kuri vaizduoajama klipe, būtų tai ko laukiau, kaip autorius ir minėjo.Spoileris:
ugh... I'm being ignored...![]()

Mėgstami