emm na seip nesu as jau tokia miela![]()
ir tikrai nesu tokia naivi
mm man tiesiog patinka miela israiska
vat o seip pic atspindincias mane,mano nuotaikas ir t.t. i skype deduosi
![]()
emm na seip nesu as jau tokia miela![]()
ir tikrai nesu tokia naivi
mm man tiesiog patinka miela israiska
vat o seip pic atspindincias mane,mano nuotaikas ir t.t. i skype deduosi
![]()

Cloud yra vienas mano megstamiausiu veikeju, man patinka jo asmenybe ir vietomis ji atspindi manaja, taip apt nuotaika avatar`e atspindi mano nuotaika ir zinoma paveiksliukas grazus...
Working underground.

na tiesiog pic'as patiko ir uzsidejau toki avatara, thats all.![]()
...............VISKAS KAS TURI PRADŽIĄ TURI IR PABAIGĄ............

mano reskia kad reikia issilieti kada norisi
(pridedu ir savo avatara nes galiu ji pasikeisti kada)
![]()
Užkalė visus langus ir augina pingviną.
Geras klausimas XD Pasidariau si avatara, nes jis man juokingas XD Ir as, sakykim, daugmaz taip atrodau XD Tik va ta zenkla ne taip daznai rodau XD
o as savo avataro stengiuosi nekaitalioti, kaip ir telefono numerio ar pasto adreso. todel avataru turejau tik kelis: Ayu is UltraManiac, Nina is UltraManiac, Iori is I"s ir Misuzu is Air ^^v
manes jie neatspindi, o liudija kad veikėjai smarkiai mane paveike (bent jau tuo metu kai skaiciau).
Juokis, ir su tavimi juoksis visas pasaulis. Verk, ir tu verksi vienas.
Norėtumėt, i would never fall that low as Srg. Kurz is now ;D no offense tiems apgailėtiniems jo fanams ^^

Pastebėjau, kad kai keičiu avatarą, būna kažkokia staigi ir stipri nuotaikos kaita ar tai kažkokios linksmo/nelinksmos/įtemto darbo/etc. mintys galvoje. Spalvingumas ir grafinis apipavidalinimas patinka nepatinka - visa tai priklauso nuo nuotaikos. Pirmoje vietoje spalva, antroje - įdomumas. Šiuo metu mane kamuoja komunistinės mintys...
![]()
Mano avataras pavaizduoja mano charakteristika ir uzsispyrima :P
Ir sejp, megstu Uzumaki Naruto kaip heroju. Mano klasiokai ziurintys Naruto sako, kad as toks pats issisokelis kaip Naruto O_O

Cia mano jau antras avataras ir kazkodel vis as juos imu is Hellsing'oO siaip tai sis man tikrai patinka ir as jo ilgokai nezadu keisti nes si Alukard'o israiska tiesiog fantastiska
![]()
Mano avataras rodo , kad zaviuosi BECK anime![]()
O pats Taira rodo , kad patinka bosines gitaros !
O seip prie laikrascio labai gerai jis atrodo![]()
Mano avataras dazniau atitinka mano nuotaika, bet visuomet stengiuos, kad zmogeliukas avatare butu panasus i mane jei ne isore, tai vidum![]()
nzn ar atspindi... na gal.... sitas avataras man labai patinka nes mergina atrodo labai miela bet kartu gali parodyt "nagelius' (i think so....) tai turbut ir man pritinka![]()
never get a girl mad.....
especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....
tikrai taip.![]()

as tj db uzsidejau L nes ji man ziauriai patiko per anima ^^
Mėgstami