Bandžiau kelias dienas būti su kitu avataru, nors užmušk, pakeičiau 3 avatarus, bet niekaip negalėjau užsidėt kitokio nei, kad šis. Žinot, įsimylėjau... savo avatarą![]()

Bandžiau kelias dienas būti su kitu avataru, nors užmušk, pakeičiau 3 avatarus, bet niekaip negalėjau užsidėt kitokio nei, kad šis. Žinot, įsimylėjau... savo avatarą![]()
Yaya , as tj avataru beveik nekeiciu ... Na nebent per skype ... O seip kur uzsiregistruoju , usidedu 1 tj ir nebekeiciu ... :P

Na mano avataras gal siek tiek panasus y mane, as irgi brunetemegstu sedeti vien su apatinianias
![]()
o ir seip kartais buna paselusiai linskma
![]()
Mano avataras yra is mano dievinamo anime o tas veikejas - Ryuuichi - tiesiog mano kopijaman jau atrodo ir metu normaliai yra bet galiu but naivi ir vaikiska
na o labiau rinkausi del to kad dievinu Gravitation
![]()

Chm, ir kur tokie avatarai mėtosi.Beveik tas pats žiurėti i save dirbanti
Pasirėmes smakra, a mintys kažkur toli ten... Ir vaikiškumas, naivumas visai negadina gyvenimo. Metai bėga, o budas toks ir lieka kaip 16-18mečio. Čia anime šalutinis poveikis. Tik va bėda nevisi tai priima ir reikalauja buti tokiam koks tikras amžius.
Hmm , nemanau kad cia naime salutinis poveikis ... Priklausomai nuo ziurovo asmenybes , kaikurios tj veikia kaikuriu nea ... Na o sejp irgi manaw kad sis poveikis netgi y nauda ... O kas is to ko kiti tikisi ? Na kjp ir sako nevisada gauni ko tikiesi ? Beje nera apibrezto 16-18 mecio budo ... Viskas priklauso ne nuo amziaus o nuo apcio asmens ... PAziurek kiti 7metu vaiksto kjp 40meciai snobai ? Nu ir seip ... Budas yra individualus dalykas , kuris atspindi tave ir tavo asmenybe ar pan , tad jaj tavo asmenybe tokia , tj ir budas ... O jaj tu snegsies but tox kjp ir kiti bendraamziai nieko gero nesigaus ...Autorius Eisas Kuperis
Ah whatever ka as ce isvis sneku ... Nlb suprantu ka pasakiau , bet na esme turbut aiski ?
![]()

na sejp jau pakeiciau gana nemazai avataru...esu nepastovus zmogus,keiciuosi kaj vejas...bet sejp dauguma mano avataru atspindi mane,ajsku ne is isvajzdos,o is...is...na kajp ten...mano pasaulevajzdi,mano jausmus atspindi...nesvarbu,kad visada sypsaus ir juokauju,bunu draugu bury,dergiuosi ir pan...bet jauciuosi tokia vienisa...ir cia dekui anime soundtrack'ams,kad man akis atvere...jau buvau begyvenanti pasakoje...

is dalies atspindi. As esu geras zmogus, bet kartais labai ziaurus. As tipo kazkas kaip chrono. Nu nezinau, cia tik pagal mane taip.
I, GARLAND, WILL KNOCK YOU ALL DOWN!
<<< sis avataras mano kone firminis,favoritas.tai profesorius Tomoe,tikras sizofrenikas,pamiselis,kraupia sypsena,matosi tik tamsus jo siluetas,ir gili tamsa...-galima sakyti mano egzempliorius.

Avatarus šiaip nekeičiu labai jau dažnai, bet keičiu. Keičiu dėl to, kad nerandu to, kuris man labai patiktų. Dažniausiai pamatęs kažkur paveiksliuką ar jau paruoštą avatarą jau pasamonėje užsižiebia mintis, kad "aš jį naudosiu". Nežinau kodėl... Greičiausiai jie dalinai atspindi vidinį "aš". labai daug gilinimosi, tačiau aš net neabejoju, kad beveik kiekvieno forumo dalyvio avataras kažkiek atspindi jį užsidėjusią personą...

Na jei taip, jei kažkiektai atspindi bet kuriuo atveju, tai kai kurie žmonės visiškai teisūs sakydami kad avataro kaitaliojimas nėra geras dalykas. Aišku dėl to kad tada sunkiai gali suprasti kas taip per žmogus, besidedantis vis kitą "veidą".
Maniskis truputi atspindi mano asmenybe, kadangi tokia kartais bunu. Apskritai esu duali asmenybe - kartais [dazniausiai] - saulute Nyu, o kartkartem, kai buna lb bloga bunu Lucy. O siaip ir plauku spalva man jos patinka, pati visai neseniai buvau tokiu paciu plauku roziniu =^_^=
Nes mano megstamiausias anime yra chrono chrusade, del to ir ir avarata toki pasrinkau, ir seip man jis prie sirdies. taip grazei atrodo
man patinka kraujas,,,ir sita mergina atrodo gotiska,,,o as tai gote-metaliste,,,,plus fainai atrodo,,ziauriai,bet kartu ir mielai,,
Mėgstami