Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Puslapis 23 iš 24 PirmasPirmas ... 1321222324 PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 353 iki 368 iš 374

Gija: Jūsų mėgstamiausias anime veikėjas ir kodėl jis patiko? (Argumentuojam)

Einu teisingu keliu xD
    UpDog avataras
    Įstojimo data
    2010 10 25
    Vietovė
    Tipo kažkur
    Įrašai
    47
    Padėkos
    127
    Dėkojo 50 kart 21 žinutėse
    Reputacija
    0
    Yoh iš shaman king, nes jis visad toks buna atsuputęs.
    Rock Lee iš naruto, nes energingas ir pačiam taip užeina.

Naujokas
    Įstojimo data
    2011 10 30
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    3
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    1. Kakashi hatake iš naruto, nes kietas
    2. one piece luffy, nes naivus ir jam be galo sekasi
    3. Bulma iš DB, nes tipinė blondinė mėlynais plaukais ;D
    4. bleach kuchiki byakuya nežinau, gal irgi nes kietas

Narys alucard avataras
    Įstojimo data
    2011 05 10
    Vietovė
    lietuva,kaunas
    Įrašai
    84
    Padėkos
    0
    Dėkojo 5 kart 5 žinutėse
    Reputacija
    0
    Štai nauji mano numylėtiniai.
    Catboy Schrodinger iš hellsing toks linksmas ir energingas padarėlis,turintis savą jumoro jausmą,visiškai atrištas nuo šniūro.Jis dar mane labiau sudomino Fancomicse Hellsing excidium kur alucardas išleidžia jį į laisve,ir jis pradedą dirbti hellsing organizacijai.Ten jis šiek tiek dramatiškesnis personažas,ir kartais liūdnas,bet seras victoria jam pakelia nuotaiką.
    Gryll (nežinau ar teisingai parašiau jo vardą) iš Kuroshitsuji,toks linksmas frykas su neaiškia seksualinę orientaciją,turintis superinį benzopjūklą kurio pavydėtų Texas chainsaw massacre odaveidis vyrukas ir As iš Evil dead,Ir tas jo kabinėjimasis prie Sebastiano dėl bučkio(irgal daugiau) mane visa laiką pralinksminą ypač jo frazė su cool ženklu ohey!
    Ta antagonistė merga iš Black lagoon vien dėl išvaizdos ir gero mokėjimo diriguoti ginklais(visai kaip Jhon woo filmuose).
    First it control your mind
    Then it destroy your body

Naujokas Gaara69 avataras
    Įstojimo data
    2011 09 30
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    15
    Padėkos
    8
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    AmaimonAo no exorcist. Nu jis toks gražus,sexualus,stiprus mmm
    Rin Ao no exorcist. Irgi dėl to kad gražus, stiprus ir toks mielas..
    OgaBeelzebub. Todėl kad jis kietas, tai viską pasako
    GaaraNaruto. Nes tooks gražus ir aišku galingas.

Nu čia šiti pagrindiniai nors dar yra daug kurie labai patinka

Nya! seijuri avataras
    Įstojimo data
    2006 02 16
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    78
    Padėkos
    0
    Dėkojo 4 kart 3 žinutėse
    Reputacija
    0
    hm, turbūt šiuo metu man į galvą ateina du veikėjai. gana kontraversiški vienas kito atžvilgiu.
    Shizuo/Durarara! - pats sau šeimininkas, labai patinka tas, kad jis tarsi katinas, kuris vaikšto vienas, bet jam gerai kaip yra. tas toks atsipūtimas, ir toks šiek tiek "padėjimo" požiūris į žmones ir situacijas - laabai patinka

Natsume/Natsume Yuujinchou - tik vienas sakinys: jei realiai rasčiau tokią personą - paimčiau sau už vyrą
    never get a girl mad.....
    especially if she is armed, PMS-ing and happens to be very very cute....

Naujokas Yoru ni avataras
    Įstojimo data
    2010 11 29
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    8
    Padėkos
    1
    Dėkojo 3 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Scar - nu tiesiog man patiko. (FMA: Brotherhood)
    Dar Wrath iš ten pat.
    Šiaip tai labai daug tų veikėjų patinkančių Nu bet šitie buvo pirmieji tokie įsimintini man, o kaip sako, sena meilė nerūdija

Narys alucard avataras
    Įstojimo data
    2011 05 10
    Vietovė
    lietuva,kaunas
    Įrašai
    84
    Padėkos
    0
    Dėkojo 5 kart 5 žinutėse
    Reputacija
    0
    Man patinka tie dvynukai vaikai iš Black lagoon Romania vampires twins tiesiai iš Hostel atėje ir žodžiu būtų pats baisiausias košmaras visiems vaikų tvirkintojams.Gera broliukas turi kirvuką o sesutė kulkosvaidį

Тёмный рыцарь Berserker avataras
    Įstojimo data
    2012 01 26
    Vietovė
    vilnius
    Įrašai
    13
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    iš Gintamos: Sakata Gintoki ir Okita Soga, nes: Gintokis toks atsipūtęs ir šiaip mala nesamones, bet kai reik, tai tikrai kietai pasneka ir paveikia Okita, na labai užkabnino tas jo sadizmas bei noras nudet Hijikata
    iš Gintamos: Kagura, nekomentuosiu, tiesiog
    iš Angel Beats! : Otonashi Yuzuru, jo istorija, gyvenimas, ryžtas ir Yui, kuri bandė pasilinksmint iš širdies
    iš Bleach: Ichimaru Gin - nekenčiau jo, bet kai sužinojau ko jis siekė, tik deja nesigavo anam, tai pelne mano susižavėjimą.
    Code Geass: Lelouch, manau kodėl jis, ir taip visiems aišku, kas matė Code Geass iki galo.

Naujokas lunar_licht avataras
    Įstojimo data
    2012 02 10
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    3
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Bleach : Ulquiorra Cifer, nes man patiko jo būdas, mąstymas ir kaip jis kalba su kitais. Taipogi buvo stiprus.
    Ichimaru Gin : nors žiauriai jo nemėgau jo, kai Ichigo pirmą kartą apsilankė Soul Society, visada maniau kad jis kažkoks įtartinas, bet prieš jo mirtį, kai sužinojau jo tikrus tikslus, pradėjau gerbt jį. Šiaip, žiauriai liūdna man buvo, kai jis mirė.
    Naruto : Nara Shikamaru, nes aš turiu keistą potraukį žmoniems/veikėjams su protu. XD
    Hatake Kakashi : Nes jis kietas ir stiprus
    Death Note : Near, nors ir L man patiko, man kažkodėl Near patiko labiau.
    Highschool of the Dead : Hirano Kouta, nes jis man truputi primena mane ir man patinka jo asmenybės pasikeitimas kai jis paima ginklą į rankas
    Elfen Lied : Lucy, nes ji kieta

Naujokas luckydevil avataras
    Įstojimo data
    2012 02 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    4
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Spike Speigul - buvo smagu žiūrėti kaip jis spardo subines ir kartais pats gauna į kaulus nes pats yra tiesiog žmogus, bet prisirišau prie šito veikėjo nes jis turėjo sielą, ko pasigendu naujasniuose anime.

Alucard - nauja vampyro interpretacija (nors ir nelabai jau nauja). Užsikabinau už šio veikėjo labiausiai dėl jo motyvacijos - kaip vėliau sužinojau, kad būtent tą ir norėjo perteikti angliškai įgarsinantis aktorius - nuobodulio. Viskas ką jis daro yra tam kad prasiblaškyti.

L - jame labiauiai man patiko, kad nepaisant to, kad yra teisėsaugos pusėje, L buvo truputi blogas ir neturėjo jokių problemų žaisti su žmonių gyvenimais.

Mainstream, žinau, bet ne šiaip sau šie veikėjai yra populiarūs.
    All I did was cut of your stupid leggs

Naujokas mixas5 avataras
    Įstojimo data
    2012 01 30
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    18
    Padėkos
    2
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius lunar_licht Žiūrėti skelbimus
    Bleach : Ulquiorra Cifer, nes man patiko jo būdas, mąstymas ir kaip jis kalba su kitais. Taipogi buvo stiprus.
    Ichimaru Gin : nors žiauriai jo nemėgau jo, kai Ichigo pirmą kartą apsilankė Soul Society, visada maniau kad jis kažkoks įtartinas, bet prieš jo mirtį, kai sužinojau jo tikrus tikslus, pradėjau gerbt jį. Šiaip, žiauriai liūdna man buvo, kai jis mirė.
    Naruto : Nara Shikamaru, nes aš turiu keistą potraukį žmoniems/veikėjams su protu. XD
    Hatake Kakashi : Nes jis kietas ir stiprus
    Death Note : Near, nors ir L man patiko, man kažkodėl Near patiko labiau.
    Highschool of the Dead : Hirano Kouta, nes jis man truputi primena mane ir man patinka jo asmenybės pasikeitimas kai jis paima ginklą į rankas
    pritariu man ir patiko šie veikėjai ir bėja čia yra visi mano mėgstamiausi anime nu naruto shipuden nelabai man kažko ;/

P.S neseniai dar syk peržiurėjau highschool of dead pasiilgau to anime :P

Naujokas BlackDiamond avataras
    Įstojimo data
    2012 02 19
    Vietovė
    Kalvarija
    Įrašai
    11
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Mano megstamiausi gal būtų:
    Date Masamune Sengoku Basara Šį personažą tiesig dievinu. Nesauvaldomas jo būdas, mokėjimas vadovauti ir gebėjimas gerai valdinti ginklus tiesiog žavi. Taipogi man iš to pačio Anime man dar patiko Chousokabe Motochika labai idomi persona, kuri turi pakvaisusių idejų.
    Man dar labai patiko Lelouch Lamperouge Code Gass Jo genialus protas tiesiog žavi Jis sugeba valdyti žmones, jo giass sugebejimas leidžia jam isakyti ką žmonėms daryti be galiybes pasipriešinti. Gaila jis taip dramatiškai mirė... Ir dar daug kitų..

Rašytojas
    PaperAngel avataras
    Įstojimo data
    2008 12 01
    Vietovė
    Nekoland'as
    Įrašai
    272
    Padėkos
    100
    Dėkojo 185 kart 68 žinutėse
    Reputacija
    17
    Revy iš Black Lagoon. Prieš kelias savaites peržiūrėjau ir visą laiką buvo : " wow Revy". Iš esmės kitomis aplinkybėmis (jei būtų tik supporting character) manau ji mane erzintų. Beeeeeeet taip nėra, so all good.

Naujokas Joseph avataras
    Įstojimo data
    2011 11 22
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    23
    Padėkos
    13
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    0
    Simon is Gurren Lagann, bet ne tas kai dar vaikas buvo bet kaip sakoma jau tas kur kiausius uzsiaugino zodziu pauges ir ypac i gala anime pradejo patikt. "Listen up Simon and don't forget: Believe in you, not in the me who believes in you; not in the you that believes in me. You should believe... believe in yourself!"

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Narys alucard avataras
    Įstojimo data
    2011 05 10
    Vietovė
    lietuva,kaunas
    Įrašai
    84
    Padėkos
    0
    Dėkojo 5 kart 5 žinutėse
    Reputacija
    0
    Citata Autorius Joseph Žiūrėti skelbimus
    Simon is Gurren Lagann, bet ne tas kai dar vaikas buvo bet kaip sakoma jau tas kur kiausius uzsiaugino zodziu pauges ir ypac i gala anime pradejo patikt. "Listen up Simon and don't forget: Believe in you, not in the me who believes in you; not in the you that believes in me. You should believe... believe in yourself!"
    Jo man šis anime irgi labiau ant galo pradėjo patikti.Bet man tai labiau Joko patiko ir tas liūto hibridas kur ant galo iš priešo draugu patapo.

Naujokas Joseph avataras
    Įstojimo data
    2011 11 22
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    23
    Padėkos
    13
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    0
    Visai su tavim sutikciau bet man kazkaip i gala tiesiog patiko kaip Simon pasikeite tai vien del to man jis fav O ten kiti tai aisku irgi nerealus )

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Puslapis 23 iš 24 PirmasPirmas ... 1321222324 PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

5

3

anime veikejai

drakonu kova kiborgai

songokas dvyniai kiborgai

dbz k-17

kei kurono

black lagoon balalaika

Neaiški veikėja iš neaiškaus anime

roy mustang geras

songoko

anime piesiniai

kiborgai

UTF 8 dbz

dragon ballz personazai

balalaika black lagoon

jūsų mėgstamiausias anime devil may crykaip atrodytu tikroveje veikejai is dragon ball zdepresuotaspisasidrakonu kovos z gtgala animemegstamiausias naruto veikejasidomiausi animenaruto top 10 megstamausiu personazu
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •