Nu va pasidare man ydomu,koks jusu megstamiausias anime veikejas/veikeja.
Tai gali buti bet kuris veikejas is bet kokio anime.Jei jauciate simpatija keliems veikejams,galite sudaryti savo veikeju top 5,top 10 nors ir top 20.![]()

Nu va pasidare man ydomu,koks jusu megstamiausias anime veikejas/veikeja.
Tai gali buti bet kuris veikejas is bet kokio anime.Jei jauciate simpatija keliems veikejams,galite sudaryti savo veikeju top 5,top 10 nors ir top 20.![]()
E, visos mergos, darykites abortus, ato zajibali jau su savo tais vaikais!!
Alucard, manau čia daugelio būtu mėgstamiausias veikėjas. Taip pat vienas mano mėgstamiausių yra Inspector Lunge iš Monster.
Paskutinį kartą taisė Public-Enemy-No.1 : 2006-11-01, 18:11
Walked inside, said: "This is a robbery"
Didn't need the money, it's just a hobby
FILL THE BAG, HOMEBOY, don't lag
I want money, beer, and a pack of zig-zags
galbut is tokio netgi kazkadas lietuvoje rodyto anime "mergaite zudike" , jau is pavadinimo visks aisku... bet as jos nei vardio nei ko nepamenu, nes rode gal pries pora geru metu ...wat..o jei is zinomesniu, tai gal, velnias...ta alucardo sieminike..niekaip vardo neisimenu...joa ccharakteris jega![]()
mmm hoo na siaip tai labai daug megstu veikeju.....Guts, Van, Spike Spiegiel, Goku, Gohan,Goten, Ikari, Tsume, Kiba, Totoro^^...ir dar zymiai daugiau tik neatsimenu ju visu siuo metu n_n
[SIGPIC][/SIGPIC]
Save me from nothing Ive become

Alex Louis Armstrong - only one word - Muscles! They speak for themselves!

Roy "Flame Alchemist" Mustang (FMA) - nezinau, kodel bet jis vienas tu retu personazu kuris isimine visam laikui, gal del protingu zodziu, kuriuos pasake paskutineje FMA serijoje, gal siaip del liepsnos viduje ir isoreje...
Kenshinas (Samurai X) - geras kovotojas (netoks tupas kai son gokai/vegetos/ichigo/t.t.), turi savo gyvenima, savo karcia patirti, savo apmastymus ir @_@
Imadori (School Rumble) - "D cup" ir viskas pasakyta![]()

Isimintiniausias Songokas, tokia pravardė man buvo prilipbyta net nevienoje mokykloje.
O mėgstamiausias... Kad kone kiekviename ilgesniame man idomiame anime susirandu patinkanti heroju (ir vargiai tai buna koks pagrindinis). O kad kokį labiausiai patikusi tai ne.

Isimintiniausi tay Mugen is samurai champloo, Kurosaki Ichigo is bleach ir Kamui is x ir dar Alucard is hellsing
![]()
Paskutinį kartą taisė Evil_of_Darknesz : 2006-11-02, 09:19

Dio is Last Exile. Bene pirmas charakteris, kuris istrigo, beziurint anime ir liko iki siol, dar Kyo is Fruit's Basket XD bet jis gana daznas charakterio tipas ir isimine matyt irgi todel, kad buvo vienas pirmesniu ziuretu.
Na dar matyt visai nieko Ginko is Mushishi, ramus toks ^^

kaip visada kieciausi Chiba is BECK`o ir Mugenas is champloodar Edas ir cowboy bebop linksmas visai buvo
![]()
colonel Roy Mustangnerealus
kas dar.... dar tas huges
shigure iš FriutsBasket.
va, dabar prisiminiauHajime Saito
ir Alex Louis Armstrong. kaip aš galėjau pamiršti
![]()
Paskutinį kartą taisė zio : 2006-11-02, 17:20

Ed iš Cowboy Bebop.
Kiba iš Wofl's rain.
Pino iš Ergo proxy.
Paskutinį kartą taisė Ekgp97sl : 2007-05-01, 18:57
visi veikėjai savotiškai man patinkao labiausiai tie kurie panašiai masto kaip ir aš
![]()
Mano megiamiausi yra Gutts, Alucard (pikti dedes) Revy/Levy (pikta teta
)ir Kenshin (geras kovotojas + moka labai gerai gaut i galva ir sakyt "orooo?"
). Nu shiaip man patinka labai daug anime charu, bet shitie labiausiai
.

Reki (Haibane Renmei)
Mėgstami