Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: Death Note Anime Įvertinimas

Balsavo
713. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5

598 83.87%
  • 4

75 10.52%
  • 3

18 2.52%
  • 2

18 2.52%
  • 4

4 0.56%
Puslapis 9 iš 25 PirmasPirmas ... 789101119 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 129 iki 144 iš 394

Gija: Death Note

lolester
    Guest
    Ant live action pabaiga geresne..

Yume
    Guest
    Matyt reikes parsisiust ir paziuret jei jau taip sakot :>

yare yare... Kuraji/Deimaru avataras
    Įstojimo data
    2007 07 24
    Vietovė
    Kaunas
    Įrašai
    31
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Heheh,aye Evil of Darknesz , OST'as man ir lb patiko . L's theme mano ringtonas xD. Ir siaip Taniuchi Hideki geri gabalai *wink*
    Bass please.

Yume
    Guest
    Ost geras, piesimas irgi geras, istorija irgi gera bent jau pradzia, kaip jau esu sakius, mane tiesiog prilipde prie pc

Poetas
    Įstojimo data
    2007 03 02
    Vietovė
    Bebru Federacine Respublika
    Įrašai
    36
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    patiko sitas anime labai labai vienas geriausiu matytu pastaruoju metu, o del tos pabaigos vietos kur spoilas, tai perlenke lazda tikrai. Stebinolighto saltakraujiskumas ir abejungas net patiems artimiesiems. O pati pati pabaiga tai is vis fantastika kai jau bego link tu laiptu prigult ;D

Marmozete
    Guest
    Citata Autorius Didelis-Bardakas Žiūrėti skelbimus
    Iki 15 serijos žiūri įdomiai, iki 25 jau šiek tiek užknisa, po 25 nebenori žiūrėti. Nė nežinau. Šiek tiek sušiko pabaigą ir šiaip kol buvo L tol buvo pakenčiamas. Vėliau užkniso.
    Visiškai pritariu. Kai pradėjau žiūrėt, sėdėjau akių neatplėšdama, bet kuo toliau, tuo darės nuobodžiau. Kokia prasmė buvo įpaišyt tą N? Juk baigėsi, taip kaip ir tikėjaus. Kokios 23 serijos [o geriau dar mažiau] , būtų puikiai suėję...

Cyber Snake
    FainaruFantaji avataras
    Įstojimo data
    2007 04 28
    Vietovė
    Esthar-Gongaga
    Įrašai
    732
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    11
    Iveikiau 6 ep`us per siandien, [tik tiek, nes pastebejau jog turiu 8, bet ne 7 o juk ep`o nepraleisi tai vat dbr siunciasi ^_^] Siaubingai uzkabino ir patiko, senai su tokiu susidomejimu kazka ziurejau, dievinu veikejus ir ju prota jei, tai pavadinsi protu, i paciu paciausiu sarasa neieina, nes neypatinga efekta paliko, bet pats ziurejimo reikalas, tai SUPER, priklijuoja ir net nepajauti kaip greit ep`as pralekia!

Working underground.

Narys Rege avataras
    Įstojimo data
    2007 06 30
    Vietovė
    Klaipda
    Įrašai
    66
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    baigiau žiūrėt.
    Spoileris:
    Iš pradžių labai sudomino, pirmas serijas tiesiog prarijau akimis bet po truputėlį atsibodo žiūrėt...ypač kai Kira ir L ten tarpusavy kovojo protu... Labai patiko pats Yagami Light, bet būtų kraupu tikėti kad iš rimto atsirastų tokių, kurie taip ima ir žudo žmones...heh...
    kas labiausiai patiko tai L .Va čia tai eprsonažas.... buvo geras, ypač tai kad jis tiek daug saldumynų valgydavo nes labai daug mąstydavo, o jau tas rkaupus žvilgsnis...lyg gyvenime nebūtų miegojęs, tiesiogine prasme pasinešęs ant savo darbo... ir tikrai buvo gaila žiūrėt kai jis pamirė. Tada tas Yagami Light apsimetinėjo ir kraupiai šypsojos...žiauru. bent tas gerai buvo kad jis nenužudė savo sesers...jei tai būtų padaręs būtų buvę neįtikėtina tikrai...
    nepatiko kad tas Yagamis vis primąstydavo visokių planų...kai kurie aišku sumanūs, bet kai kuriose situacijose kaip jis pasielgė tai tik ir pagalvoji "kvailys" gi jo galėjo iš vis tas L neįtarti kad jis yra Kira...bet neee...vnž
    kas labiausiai nepatiko tai pabaiga...tikrai galėjo geriau sugalvot. nežinau kaip visi kiti, bet aš likau nepatenkinta kad jis ten pradėjo draskytis ir vienos sekundės nesugebėjo iškęst nepasakęs jog jis laimėjo..kaips akoma neperšokęs griovio nesakyk op...

Lady
    Guest
    Lb lb patiko,oi ziurejau akiu neatplesiau Tik va galas kazkaip netaip... nepatiko kai light pradejo elgtis kaip beprotis... Visada buvau jo pusej

Anonymous
    Įstojimo data
    2007 04 13
    Vietovė
    nowhere to be found
    Įrašai
    23
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Pritariu FainaruFantaji apie Raito [niekada nepripazinsiu jo 'anglisko' vardo] XD Siaip as Death Note anime nesu maciusi,tik manga perskaiciau
    Spoileris:
    ziauriai apsidziaugiau,kai mangoj Raito mire XD taip jam ir reikia,nes del jo kaltes mire L ir Mello - mano megstamiausi veikejai
    Death Note man labai patiko tikrai nusipelno 5 balu [duociau daugiau,jeigu butu galima XD ]

Perverted Romanticist!?
    Vienuolis avataras
    Įstojimo data
    2007 05 01
    Vietovė
    Pasiklydes
    Įrašai
    181
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    1
    Reputacija
    0
    Spoileris:
    Man tai labiausiai patiko kai mirė Light jis taip gražiai mirė negaliu tikrai mane jo mirtis užneša, bet kai atrodė kaip beprotis susiparinau vis dėl to jo laikas baigėsi gražiai ji ten tas dievas "nurašė"
    >_< 500x130

Cyber Snake
    FainaruFantaji avataras
    Įstojimo data
    2007 04 28
    Vietovė
    Esthar-Gongaga
    Įrašai
    732
    Padėkos
    0
    Dėkojo 2 kart 2 žinutėse
    Reputacija
    11
    Spoileris:
    Kai Light mire mes su drauge vos ne svest pradejom! Kaip as jo nekenciu, pritariu Neoner, kai mire L man DN taip pat baigesi.... Is nevilties ketinau net nebaigt ziuret, bet seip ne taip pabaigiau... Ir dziugu, kad yra pritarianciu kazkaip atrode jog cia daug Light fanu yra ^^
    Paskutinį kartą taisė Sable : 2008-04-23, 15:56

Working underground.

liufa
    Guest
    Spoileris:
    Turbut vienintelis anime kurio serijos kiekviena savaite laukdavau. Su draugeliu darbe kai Lightas numire vos laidotuviu nepadarem, ir visa diena jo garbei Death Note soundtracka leidom

geriausias mano matytas anime
    Paskutinį kartą taisė zio : 2007-09-11, 20:31

Perverted Romanticist!?
    Vienuolis avataras
    Įstojimo data
    2007 05 01
    Vietovė
    Pasiklydes
    Įrašai
    181
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Tinklaraščio įrašai
    1
    Reputacija
    0
    Man patiko tik reikia, kad psicho nuotaika užeitu, kad viska galėtum peržiūrėt nes kitaip labai sunkiai sekas ir reikia daug stabdyt nes subų daug veiksmo taip pat reikia nemažai laiko viska suvirškint.

P.s. Gal kas žinot anime kur pagrindinis herojus yra blogiukas?
    >_< 500x130

Iškrypęs dėdulė

Killerbee avataras
    Įstojimo data
    2006 12 11
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    2.226
    Padėkos
    33
    Dėkojo 365 kart 156 žinutėse
    Reputacija
    63
    Citata Autorius Vienuolis Žiūrėti skelbimus
    Man patiko tik reikia, kad psicho nuotaika užeitu, kad viska galėtum peržiūrėt nes kitaip labai sunkiai sekas ir reikia daug stabdyt nes subų daug veiksmo taip pat reikia nemažai laiko viska suvirškint.

P.s. Gal kas žinot anime kur pagrindinis herojus yra blogiukas?
    Code Geass nebent...
    Pasakykim griezta NE! spoileriams.

Narys Izanagi avataras
    Įstojimo data
    2007 09 24
    Vietovė
    Somewhere i dont belong
    Įrašai
    41
    Padėkos
    4
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    0
    Vakar baigiau si anime ziuret tai man jis labai patiko.Siandien paziurejau filma tei ten Kira ne protingas buvo o kazkoks idiotas nemastantis isskyrus pabaiga.

Puslapis 9 iš 25 PirmasPirmas ... 789101119 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

death note

death note anime

death note anime zona

death note filmas

death note animezona

anime death notedeath note lietuvaanime zona deathdeath note lietuvojeanime zona death notedeath note aprasymasdeath note ziureti nemokamaideaht note animeanime dead notesuperinis siaubiakasdeath note film death notes filmasdeath note atsiliepimaiDeath Note Madara Phantomime Anime Zonadeath note aprašymasdead note animedeath notes aprasymasdeath note manga klaipeda death note filmukai lietuviskai death note forum
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •