Ant live action pabaiga geresne..![]()
5
4
3
2
4
Ant live action pabaiga geresne..![]()
Matyt reikes parsisiust ir paziuretjei jau taip sakot :>
Heheh,aye Evil of Darknesz , OST'as man ir lb patiko. L's theme mano ringtonas xD. Ir siaip Taniuchi Hideki geri gabalai *wink*
Bass please.
Ost geras, piesimas irgi geras, istorija irgi gerabent jau pradzia, kaip jau esu sakius, mane tiesiog prilipde prie pc
![]()
patiko sitas anime labai labai vienas geriausiu matytu pastaruoju metu, o del tos pabaigos vietos kur spoilas, tai perlenke lazda tikrai. Stebinolighto saltakraujiskumas ir abejungas net patiems artimiesiems. O pati pati pabaiga tai is vis fantastika kai jau bego link tu laiptu prigult ;D

Iveikiau 6 ep`us per siandien, [tik tiek, nes pastebejau jog turiu 8, bet ne 7 o juk ep`o nepraleisi tai vat dbr siunciasi ^_^] Siaubingai uzkabino ir patiko, senai su tokiu susidomejimu kazka ziurejau, dievinu veikejus ir ju prota jei, tai pavadinsi protu, i paciu paciausiu sarasa neieina, nes neypatinga efekta paliko, bet pats ziurejimo reikalas, tai SUPER, priklijuoja ir net nepajauti kaip greit ep`as pralekia!
Working underground.
baigiau žiūrėt.
Spoileris:
Lb lb patiko,oi ziurejau akiu neatplesiau![]()
Tik va galas kazkaip netaip... nepatiko kai light pradejo elgtis kaip beprotis... Visada buvau jo pusej
![]()

Pritariu FainaruFantaji apie Raito [niekada nepripazinsiu jo 'anglisko' vardo] XD Siaip as Death Note anime nesu maciusi,tik manga perskaiciauDeath Note man labai patikoSpoileris:tikrai nusipelno 5 balu [duociau daugiau,jeigu butu galima XD ]

Spoileris:
>_< 500x130

Spoileris:
Paskutinį kartą taisė Sable : 2008-04-23, 15:56
Working underground.
Spoileris:
geriausias mano matytas anime
Paskutinį kartą taisė zio : 2007-09-11, 20:31

Man patiko tik reikia, kad psicho nuotaika užeitu, kad viska galėtum peržiūrėt nes kitaip labai sunkiai sekas ir reikia daug stabdyt nes subų daug veiksmo taip pat reikia nemažai laiko viska suvirškint.
P.s. Gal kas žinot anime kur pagrindinis herojus yra blogiukas?
>_< 500x130
Vakar baigiau si anime ziuret tai man jis labai patiko.Siandien paziurejau filma tei ten Kira ne protingas buvo o kazkoks idiotas nemastantis isskyrus pabaiga.
Mėgstami