o man buvo gaila Light labiau nei L.
5
4
3
2
4
o man buvo gaila Light labiau nei L.
Favourite... Nėra žodžių, aš neesu tokių žanrų megėja, bet šis, kažkas išskirtinio. Anime su gilia mintimi, dar ir filmus reikia pabaigti žiūrėti, visi kas mėgsta anime turi pamatyti ir tai. ^^
Vienas is tu kuris palieka neisdildoma ispudi, isisiurbia iki kaulu smegenu....intriguojantis, sokiruojantis, itemptas. Negali saves vadinti anime gerbeju jei nesi jo mates.
Labai labai patiko. Vis dar neatsigaunu nuo įspūdžių. Toks įtraukiantis, kiekviena serija intriguojanti.
Šiaip įdomiausia buvo stebėti tą L ir Light protų kovą. Taip ir kirbėjo mintis kas laimės, o pati nežinojau ką labiau palaikau, nes abudu veikėjai man labai patiko.
Po maždaug 25 penktos serijos įdomumas truputį sumažėjo ir tikriausiai daug kas žino dėl ko. Tie nauji veikėjai man taip pat patiko, bet neatstojo senojo. Gal dėl to norėjau Kiros pergalės.Nors tą dalyką buvo galima suprasti pačioje pradžioje, atkreipiant dėmesį į Shinigamio žodžius.Spoileris:
Truputi nuvylė Lighto paranojiškumas gale. Galėjo jis nesielgti kaip beprotis, mėgau jo šaltakraujiškumą.
Bet pačios paskutinės minutės bent buvo pateiktos gražiai.
Tai va siandien baigiau superinis anime,ziauriai patiko,iki 25serijos labiau patiko,bet vistiek ziauriai geras5/5
seip patiko, tik labai daug snekejo tai skaityt subus nespėdavau.
Spoileris:
Vienas kiečiausiu detektyvų, užkabino, tik kad va horror žandras manau čia nelabai tinka, nes ten nieko tokio nebuvo. Duodu 5/5.

Nemaisyk horror zanro su iskrypimu.
Piggy go oink oink... cow go moo... camel go pfft pfft how bout you?
I love it... tai vienas tu anime kuriuos kiek siuntum tiek ziuretum pagaves kabliuka,bent man taip buvo. perziurejau visa maziausei 3 kartus,ir manau vel reikes parsisiustiis veikeju labai myliu demona valganti obuolius - Ryuk
toks pilnas atviro cinizmo kurio paprastai pritruksta is veikeju
10/10
As nesuprantu, ko tas L tiek fangirlizmo sukelia. Asmeniskai man labiau patinka Near kaip detektyvas, nes jis nespėlioja kaip L ir nepersistengia su veiksmu kaip Mello + Near theme music superine. O istorija man patinka gale nes Light'as isproteja
Mėgstami