5
4
3
2
4

ziaurei zuzawejo mane, gera intriga ir iswis man patinka orginalumas sio anime, dar prideda wisa ta psichologija zawesio nu zodziu 9/10![]()
Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmobeto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui
Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[SIGPIC]http://img8.imageshack.us/my.php?image=31253582.jpg[/SIGPIC]
Labiausiai patiko Kiros ir L psichologine dvikova. Tai labai patiko. Is 10/9 balai![]()

Neeilinis anime. Tačiau aš ir kaip ir reta ilgai ilgai šį anime žiūrėjau.
Spoileris:
Visgi kiekvieną kartą pradėjus analizuoti DN man visad kyla naujų, įdomių minčių, keistų interpretacijų, tad man šis anime dėl to ir labai patraukė. Aišku, po ilgo laiko šio anime žiūrėjimo aš visai nesigailiu jį pabaigus. Damn good anime. ;]
Pėsė. Mane dar džiugino tai, kad nemirė mano mėgstamiausias veikėjas - Near.Nes daugelyje anime mano mėgstami veikėjai būna nukillinami.
![]()
O man tas Near pasirodė kaip visiškas L klonas, tik ne toks įdomus xD my absolutely favorite character - Kira![]()
Paskutinį kartą taisė Intrigante : 2008-07-11, 13:26

Niekaip nepernesiau Nearo, bet dievinau L, Mello ir Matt![]()
Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.

SlicKrox o ka dar norejai, kad apie ji parasyciau??? As tiesiog pasakiau savo nuomone. Kad jis yra man geriausias. O Yagami Laito yra mano Dievas kaip Ir Mikamiui Teru, tik gaila kad jie visi ten kojas pakrate. Man sitas anime baiges kai mire L. Tolimesnes serijos BENT JAU MAN tai jau visiska nesamone. Bet kadangi yra 2 versisjos Death note tai as visai patenkintas, nes antrojoj versisjoj yra pabaiga kokios as ir tikejaus. he he![]()
Superinis anime. Tiek piesimas, tiek istorija labai puikus.
Gaila, tik del galo. Nenorejau, kad taip baigtusi. Bet kaip yra taip yra, anime vistiek vertas 5 balu.

Kai tik rengiausi žiūrėt ši anime,maniau,kad bus naruto kopija,tai yra DN irgi(kaip ir naruto) visų išpopuliarintas,mėgstamas vaikų ir t.t. Ačiū dievui taip neatsitiko,kaip su "nevykusiu" naruto ir DN visų mylimas neveltui.Jau kiekvienas logiškas žingsnis link pergalės Lighto ir L priešpriešoje(po to ir jo įpėdinių) palieka didelį įspūdį nuo nime.Kaip jau daugelis pastebėjo 1 dalys buvo įdomesnė(su L),bet ir tos paskutinės serijos,kai Near praktiškai prispaudė Lighta prie sienos buvo įspūdingos,o svarbiausia su didelė intriga.Galas patiko,norėjau,kad pasibaigtu viskas taip.Man tik įdomu,kas gi atsitiko Misai,nes paskutinė scena su ją buvo gan keista.

Paskutinį kartą taisė Bax : 2008-07-17, 11:54

Derogatory - tu teisi.
Spoileris:

kiek pats skaiciau manga taqi paskutiniam chapteri kuris buvo 12 volume tai buvo misa buvo gyva
[SIGPIC][/SIGPIC]

Na, sakau, tai preliminarus duomenys. Specialus volumas How to Read/Draw/Think/Play - cia yra ypatingas, pilno nuskenuoto, juolab isversto internete vargiai rasi.

Si anime perziurejau per mhm... *counting* na viena serija po kitos ziurejau (aisku, nepamirsau nueiti pamiegoti ir valgant ziureti) bet visa perziurejau per 2-3 dienas, nes kaip tik buvau po operacijos namie, tai labai palanku ziuret buvo... Anime, kuriam niekas neprilygsta.. Galima sakyti greitai taps ar net jau yra tapes legendiniu!![]()
As turiu visa manga kompe taip yra ir 13 dalis. Ten duomenys apie veikejus ir pan.
Spoileris:

Spoileris:
Planuojama išleisti dar vieną Death Note parodija, tik šį karta tai bus Simpsonų stiliuje, garai tai ar blogai spręsti jums.
Jei kam įdomu, daugiau info--> ANN, AnimeZone.ru
Mėgstami