Paremti dabar Šiam mėnesiui reiktų: 20 EUR, gauta: 0 EUR (0%)

Žiūrėti balsavimo rezultatus: Death Note Anime Įvertinimas

Balsavo
713. Jūs negalite čia balsuoti
  • 5

598 83.87%
  • 4

75 10.52%
  • 3

18 2.52%
  • 2

18 2.52%
  • 4

4 0.56%
Puslapis 13 iš 25 PirmasPirmas ... 3111213141523 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 193 iki 208 iš 394

Gija: Death Note

Catching some Zzzzs...

slicKrox avataras
    Įstojimo data
    2021 08 01
    Vietovė
    4Th Dimension (Jonava/Sou)
    Įrašai
    1.916
    Padėkos
    342
    Dėkojo 951 kart 247 žinutėse
    Reputacija
    107
    Citata Autorius Bagy Žiūrėti skelbimus
    Pats geriausias matytas anime.
    Pats geriausias ir tik tiek sugebėjai apie jį parašyti?

Rašytojas
    destiny avataras
    Įstojimo data
    2008 06 20
    Vietovė
    whatever...
    Įrašai
    294
    Padėkos
    0
    Dėkojo 1 kart 1 žinutėje
    Reputacija
    6
    ziaurei zuzawejo mane, gera intriga ir iswis man patinka orginalumas sio anime, dar prideda wisa ta psichologija zawesio nu zodziu 9/10
    Prasau paspausti CE ,kaskart paspausdami se nuoroda, jus suteiksite man daug dziaugsmo beto jums tai neuzims daugiau kaip 3-4 sekundes. Labai dekui Beje kasdien paspausdmi is naujo suteiksite man dar daugiau dziaugsmo
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [SIGPIC]http://img8.imageshack.us/my.php?image=31253582.jpg[/SIGPIC]

Mezzo
    Guest
    Labiausiai patiko Kiros ir L psichologine dvikova. Tai labai patiko. Is 10/9 balai

Loki'd

Derogatory` avataras
    Įstojimo data
    2007 10 06
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    436
    Padėkos
    9
    Dėkojo 44 kart 15 žinutėse
    Reputacija
    21
    Neeilinis anime. Tačiau aš ir kaip ir reta ilgai ilgai šį anime žiūrėjau.
    Spoileris:
    Gal kokius 7 mėnesius. O priežastis to - po 18 serijos, kad Light'as atsisako Death Note, viskas kažkaip susipainioja, dingsta įdomiosios vietos, kai Lightas mąsto. Todėl manau, kad po 18 epizodo anime šiek tiek sugedo. O po L mirties išvis nusivažiavo. Tačiau apibendrinus, tai per daug nesmukdo pačio anime.

Visgi kiekvieną kartą pradėjus analizuoti DN man visad kyla naujų, įdomių minčių, keistų interpretacijų, tad man šis anime dėl to ir labai patraukė. Aišku, po ilgo laiko šio anime žiūrėjimo aš visai nesigailiu jį pabaigus. Damn good anime. ;]

Pėsė. Mane dar džiugino tai, kad nemirė mano mėgstamiausias veikėjas - Near. Nes daugelyje anime mano mėgstami veikėjai būna nukillinami.

Intrigante
    Guest
    O man tas Near pasirodė kaip visiškas L klonas, tik ne toks įdomus xD my absolutely favorite character - Kira
    Paskutinį kartą taisė Intrigante : 2008-07-11, 13:26

iRetarded

Futari avataras
    Įstojimo data
    2007 01 07
    Vietovė
    Dabar jau kaunietė :)
    Įrašai
    991
    Padėkos
    589
    Dėkojo 329 kart 169 žinutėse
    Reputacija
    28
    Niekaip nepernesiau Nearo, bet dievinau L, Mello ir Matt

Cosplayerės Futarės reportažai iš įvairių Lietuvos cosplay renginių! :3
    Galiu padėti užsisakyti perukus/kitas cosplay smulkmenas iš eBay. Just PM me~
    I'm Commander Max Shepard and this is my favorite forum in Lithuania.

Bagy-san
    Bagy avataras
    Įstojimo data
    2008 05 24
    Vietovė
    United Kingdom
    Įrašai
    292
    Padėkos
    21
    Dėkojo 34 kart 8 žinutėse
    Reputacija
    12
    SlicKrox o ka dar norejai, kad apie ji parasyciau??? As tiesiog pasakiau savo nuomone. Kad jis yra man geriausias. O Yagami Laito yra mano Dievas kaip Ir Mikamiui Teru, tik gaila kad jie visi ten kojas pakrate. Man sitas anime baiges kai mire L. Tolimesnes serijos BENT JAU MAN tai jau visiska nesamone. Bet kadangi yra 2 versisjos Death note tai as visai patenkintas, nes antrojoj versisjoj yra pabaiga kokios as ir tikejaus. he he

Animešikas ;] GeForce avataras
    Įstojimo data
    2008 07 13
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    31
    Padėkos
    0
    Dėkojo 0 kart 0 žinutėse
    Reputacija
    0
    Superinis anime . Tiek piesimas, tiek istorija labai puikus.
    Gaila, tik del galo. Nenorejau, kad taip baigtusi. Bet kaip yra taip yra, anime vistiek vertas 5 balu.

It's all magic

Бегущий пони avataras
    Įstojimo data
    2008 04 18
    Vietovė
    ne vilnius
    Įrašai
    172
    Padėkos
    19
    Dėkojo 84 kart 49 žinutėse
    Reputacija
    21
    Kai tik rengiausi žiūrėt ši anime,maniau,kad bus naruto kopija,tai yra DN irgi(kaip ir naruto) visų išpopuliarintas,mėgstamas vaikų ir t.t. Ačiū dievui taip neatsitiko,kaip su "nevykusiu" naruto ir DN visų mylimas neveltui.Jau kiekvienas logiškas žingsnis link pergalės Lighto ir L priešpriešoje(po to ir jo įpėdinių) palieka didelį įspūdį nuo nime.Kaip jau daugelis pastebėjo 1 dalys buvo įdomesnė(su L),bet ir tos paskutinės serijos,kai Near praktiškai prispaudė Lighta prie sienos buvo įspūdingos,o svarbiausia su didelė intriga.Galas patiko,norėjau,kad pasibaigtu viskas taip .Man tik įdomu,kas gi atsitiko Misai,nes paskutinė scena su ją buvo gan keista.

Loki'd

Derogatory` avataras
    Įstojimo data
    2007 10 06
    Vietovė
    Vilnius
    Įrašai
    436
    Padėkos
    9
    Dėkojo 44 kart 15 žinutėse
    Reputacija
    21
    Citata Autorius persona Žiūrėti skelbimus
    Kai tik rengiausi žiūrėt ši anime,maniau,kad bus naruto kopija,tai yra DN irgi(kaip ir naruto) visų išpopuliarintas,mėgstamas vaikų ir t.t. Ačiū dievui taip neatsitiko,kaip su "nevykusiu" naruto ir DN visų mylimas neveltui.Jau kiekvienas logiškas žingsnis link pergalės Lighto ir L priešpriešoje(po to ir jo įpėdinių) palieka didelį įspūdį nuo nime.Kaip jau daugelis pastebėjo 1 dalys buvo įdomesnė(su L),bet ir tos paskutinės serijos,kai Near praktiškai prispaudė Lighta prie sienos buvo įspūdingos,o svarbiausia su didelė intriga.Galas patiko,norėjau,kad pasibaigtu viskas taip .Man tik įdomu,kas gi atsitiko Misai,nes paskutinė scena su ją buvo gan keista.
    Spoileris:
    Na, Misos stovėsena ant tilto leidžia manyti, kad ji nusižudė.
    Bent jau aš taip manau. ; )
    Paskutinį kartą taisė Bax : 2008-07-17, 11:54

iRetarded

Futari avataras
    Įstojimo data
    2007 01 07
    Vietovė
    Įrašai
    991
    Padėkos
    589
    Reputacija
    28
    Derogatory - tu teisi.

Spoileris:
    Nes tarkime DEATH NOTE specialiame mangos volume (How To Read 13) savizudes Misos laiskas, bet tai preliminarus duomenys, mat dar neskaiciau, nezinau ar yra angliskas.

Intrigante
    Guest
    Citata Autorius Futari Žiūrėti skelbimus
    Derogatory - tu teisi.

Spoileris:
    Nes tarkime DEATH NOTE specialiame mangos volume (How To Read 13) savizudes Misos laiskas, bet tai preliminarus duomenys, mat dar neskaiciau, nezinau ar yra angliskas.
    o va čia tai kažkas naujo...girdėjau kad toks egzistuoja,o kas ten dar kažin gero yra tame 13 volume?;]

Kiriya
    tamsa avataras
    Įstojimo data
    2007 08 13
    Vietovė
    Pandemonium
    Įrašai
    245
    Padėkos
    10
    Dėkojo 4 kart 4 žinutėse
    Reputacija
    7
    kiek pats skaiciau manga taqi paskutiniam chapteri kuris buvo 12 volume tai buvo misa buvo gyva
    [SIGPIC][/SIGPIC]

iRetarded

Futari avataras
    Įstojimo data
    2007 01 07
    Vietovė
    Įrašai
    991
    Padėkos
    589
    Reputacija
    28
    Na, sakau, tai preliminarus duomenys. Specialus volumas How to Read/Draw/Think/Play - cia yra ypatingas, pilno nuskenuoto, juolab isversto internete vargiai rasi.

Jėzus
    mariux9998 avataras
    Įstojimo data
    2008 06 20
    Vietovė
    Vilkaviškis
    Įrašai
    578
    Padėkos
    22
    Dėkojo 53 kart 29 žinutėse
    Reputacija
    15
    Si anime perziurejau per mhm... *counting* na viena serija po kitos ziurejau (aisku, nepamirsau nueiti pamiegoti ir valgant ziureti) bet visa perziurejau per 2-3 dienas, nes kaip tik buvau po operacijos namie, tai labai palanku ziuret buvo... Anime, kuriam niekas neprilygsta.. Galima sakyti greitai taps ar net jau yra tapes legendiniu!
    As turiu visa manga kompe taip yra ir 13 dalis. Ten duomenys apie veikejus ir pan.
    Spoileris:
    Beje, Misa tikrai nusizude, buvo galima matyti, kad jau pasiruosus mirti (taip graziai apsirengus buvo ), beje, ir as norejau visai kitokios pabaigos
    Paskutinį kartą taisė mariux9998 : 2008-07-22, 08:55

\m/ >.< \m/

amidau avataras
    Įstojimo data
    2007 04 25
    Vietovė
    N.A.<->Šiauliai
    Įrašai
    1.678
    Padėkos
    139
    Dėkojo 1.087 kart 184 žinutėse
    Reputacija
    132

Exclamation

Spoileris:

Planuojama išleisti dar vieną Death Note parodija, tik šį karta tai bus Simpsonų stiliuje, garai tai ar blogai spręsti jums.
    Jei kam įdomu, daugiau info--> ANN, AnimeZone.ru

Puslapis 13 iš 25 PirmasPirmas ... 3111213141523 ... PaskutinisPaskutinis

Lankytojai forumą randa ieškodami:

death note

death note anime

death note anime zona

death note filmas

death note animezona

anime death notedeath note lietuvaanime zona deathdeath note lietuvojeanime zona death notedeath note aprasymasdeath note ziureti nemokamaideaht note animeanime dead notesuperinis siaubiakasdeath note film death notes filmasdeath note atsiliepimaiDeath Note Madara Phantomime Anime Zonadeath note aprašymasdead note animedeath notes aprasymasdeath note manga klaipeda death note filmukai lietuviskai death note forum
SEO Blog

Mėgstami

Rašymo leidimai

• Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •